ev sahibi evden cikin diyor bu defada

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
Dert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.

Çıkmak zorunda değilsiniz .
Belki alan kişi de yatırım amaçlı alıp oturmanıza devam edin diyebilir.
Çıkmıyorum , siz yine de satın evinizi deyip kestirip atın.
Gerçekten bazı ev sahipleri de işin şeyini çıkardılar , her şeyin bir usulü yolu yordamı var.

Ev ne kadar onemliymis ozellikle bu devirde
Aksa da koksa da kira vermemek cok mantikli
Ama herkesin durumu uygun mu degil
Yasantiniz iki dudak arasinda resmen
Allah yardimciniz olsun
yemin ediyorum ilk defa agladim ev arayacagim diye ya ne hale geldik kiralar 10 bin diyor ya.. biz nasil verecegiz zaten evde yok olanlarda bize ters semtlerde. oralarda 9 yada 10 civari. su an 3 e duruyorduk adama artiralim kirayi 6000 yapalim dedik olmaz dedi. Allah nasil biliyosa oyle etsin

sözleşme yok aranızda adam evime çöktüler diyebilir . Elektrik için haberim yol diyebilir hemen ev bakın derim

mahkemeye verir yine cikartir ki

olsa ne olacak 3 ay yada 6 ay mis süre cikma süresi moralim o kadar kötü ki

Sizde çalışacaksınız gerekirse yarım zamanlı yapacak birşey yok

İşgalcisiniz siz kiracı değil maalesef elden ödeme yapmıştınız birde ispatlayabilirseniz ispatlayın şimdi.bu şekilde kazanmanız zor mahkemede.benim lehime bitmişti hep bu şekilde mahkemeler ama isterseniz bir avukatla görüşün.insanlar zamanında ev almış paraya ihtiyacı olur olmaz istemiyordur başka planı vardır o evle ilgili sizi bir şekilde çıkarır.zaten yeni ev sahibi olsam bende çıkarırım.her türlü bir ev bakmanız kendi faydanıza olur çalışmıyorsanız işe gireceksiniz mecbur.Allah yardımcınız olsun ne diyim 3 yıl kiracı oldum dayanamadım ev sahibi oldum.

Geliriniz ne kadar şuan? Civar evler 10binse beklerseniz dahada fiyat artabilir ocakta zamlanır kesinlikle bunuda düsünün, cocuklar kac yasinda sizin çalisma durumunuz var mi? Üzülmeyin Allah elbet bir kapı açar

Hatırladığım kadarıyla siz kirayı da elden ödüyordunuz. Adam evimi gaspediyorlar para falan ödedikleri yok derse aksini ispat edemezsiniz.

Çok zıtlaşmayın o yüzden ve ev bakmaya başlayın.

Adam çakal ev sahibi olsa tamam birlik olalım sövelim ama değil.
İçinde kiracı olması da gerçekten evin fiyatını düşürüyor.
E gerçekçi olalım ev satılsa yeni ev sahibine kirayı 10 bin yapalım demeyeceksiniz. Oturmak istese zaten çıkmanız gerekecek.
Tek maaşla o kirayı veremiyor olmanızın sorumlusu da ev sahibinin değil.
Durumunuz zor anlıyorum ama doğru olan çıkmanız.

Tek önemli olan konu şu. Kirayı düzenli gününü geçirmeden bankadan ödüyormusunuz? Cvbınız evetse 10 sene dolmadan anası babası kızı oğlu girmeyecekse ve kendi oturmayacaksa sizi çıkartamaz. Versin mahkemeye eli boş döner. Ama siz kirayı düzenli ödemiyorsanız ödesenizde kanıtlayamıyorsanız maalesef çıkartır. Bende şuan ev sahibimle aynı durumdayım ancak çıkmıyorum kşramı gününde banka üzerinden öderim ver mahkemeye dedim avukatım var. Yol gösterenim var. Tüm herşey lehimize. Versin mahkemeye mahkeme gününün gelmesi 1 seneyi bulacak zaten o sırada Allah belki bir kapı açar

Daha önceki konunuzda da yazmıştım kira sözleşmesinin illa yazılı olmasına gerek sözlü sözleşme de olur.

İçinde kiraci varken de ev satilir,ki almak isteyen belki yatırım amaçlı alacaktır siz sadece belirli günlerde eve gelenlere evi göstermek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…