Ev sahibi derdi

Biraz yüz göz olmuşsunuz sanki, yine de Bi konuşun zammı az mı buldunuz, eğer yeniden kiraya verecekseniz orta yolu bulalım diyin, belki uzlaşırsınız.

Çıkarabilir. Sözleşme bitiminden belli bir süre önce ithar çekmiş, kendi oturacağını söylemiş. Bunu delil olarak sunup "ben sözleşme yenilemek istemiyorum, kendim oturacağım ancak çıkmıyorlar" diyip sizi avukata verme hakkı var diye biliyorum. Siz yine de bir avukata sorun. Ancak ben olsam huzursuzluk olmaması adına çıkarım. Bizim binamızda da kötü olduğumuz, ev sahibinin istemediği ama istemediği halde çıkmayan bir kiracı var. İnanın bütün bina olarak huzurumuz bozuldu, onların arasındaki negatif olay bize de yansıdı. Sizin durumunuzu düşünemiyorum bile, o evde ağız tadıyla oturamazsınız emin olun.

Çıkarabilir. Sözleşme bitiminden belli bir süre önce ithar çekmiş, kendi oturacağını söylemiş. Bunu delil olarak sunup "ben sözleşme yenilemek istemiyorum, kendim oturacağım ancak çıkmıyorlar" diyip sizi avukata verme hakkı var diye biliyorum. Siz yine de bir avukata sorun. Ancak ben olsam huzursuzluk olmaması adına çıkarım. Bizim binamızda da kötü olduğumuz, ev sahibinin istemediği ama istemediği halde çıkmayan bir kiracı var. İnanın bütün bina olarak huzurumuz bozuldu, onların arasındaki negatif olay bize de yansıdı. Sizin durumunuzu düşünemiyorum bile, o evde ağız tadıyla oturamazsınız emin olun.
Biliyorum ama maalesef virusten sonra kiralar cok zamlandi uygun ev bulamadik yoksa mayis agustos arasi toplamda 10 ev bakmisizdir hepsi de 7 8 ve yukari 5 6 ya iyi bulamadik

Ev sahibiniz haklı demedim, işini kılıfına uydurmayı biliyor dedim. 400tl kiraya 50tl zam yasal zam oranından epey az yalnız. Hep yasal yollarıda izlememiş. Bankaya yatırılması ve vergisi alınan kira miktarı 500tl den fazla olunca zorunlu oluyor. Bundan az miktarı bankaya yatırma zorunluluğu yok zaten. Sizin için en mantıklı yol yeni ev aramak olur ama oturup direneceğim diyorsanız daha kötü sınuçlarla karşılaşmazsınız umarım.
500 den assa yatirma zorunlulugu yoksa peki kirami vermediler derse yarin birgun ne yapacagiz elden de olabilirse

Ust katimizda oturuyor adam ve bizim oturdugumuzdan cok daha guzel evi.. oturacak evi var zaten ki kendi de oturmayacak kiraya verecek tekrar eminim.. ben anlamiyorum ya her ev 7 800 mu hak ediyor gercekten.. kendi oturdugu yer olsa tamm derim hakediyo ama bizim oturdugumuz evi boldurmus zamaninda iki ev yapmis
paranın değeri düştü evsahibi de haklı bu durumda Ankara da en ücra semtler bile 800 900 oldu

yok edebilir ama öyle diyip oturmaz da kiraya verirse suç işlemiş oluyor mahkemeye verebilir şikayet edebilirsiniz ozaman
Oyle yapacagiz ikinci ihtardan sonra mi mahkeme oluyir yoksa bu ihtardan sonra dava yolu varmi yada icra ile nasil oluyor biliyor musunuz kira alamazsa mi icra ike tahliye edebiliyor

ben evsahibini şunda haksız buldum virüs bu kadar artmışken kiracı çıkartılmaz insanlar riske atılmaz.bizim kiracılardan biri güzellik salonu işletiyor.Kadın doğru dürüst iş yapamadığı içi bazı ay kira almıyoruz bazı ay da yarım alıyoruz.canını mı alacağız insanların şu kötü günlerde

Biliyorum ama maalesef virusten sonra kiralar cok zamlandi uygun ev bulamadik yoksa mayis agustos arasi toplamda 10 ev bakmisizdir hepsi de 7 8 ve yukari 5 6 ya iyi bulamadik
700'lük evler iyiyse onlara bakın derim, zaten adam zam oranından daha uyguna zam yapmış. 100 lira daha zam yapmasını isteyin mesela 450 ise 550 600 verelim deyin. Size fazla gelir ama totalde daha karlı çıkarsınız. Yeni ev bulsanız depozitosu taşıma masrafı ıvır zıvırı en az 5bin çıkacak cebinizden.

Oyle yapacagiz ikinci ihtardan sonra mi mahkeme oluyir yoksa bu ihtardan sonra dava yolu varmi yada icra ile nasil oluyor biliyor musunuz kira alamazsa mi icra ike tahliye edebiliyor
:KK70: bilmiyorum avukat arkadaşlar ya da tecrübesi olanlar daha iyi bilir.Dayım avukat ama yaşlandı gene de sorayım whatsap tan bakalım cevap verecek mi

700'lük evler iyiyse onlara bakın derim, zaten adam zam oranından daha uyguna zam yapmış. 100 lira daha zam yapmasını isteyin mesela 450 ise 550 600 verelim deyin. Size fazla gelir ama totalde daha karlı çıkarsınız. Yeni ev bulsanız depozitosu taşıma masrafı ıvır zıvırı en az 5bin çıkacak cebinizden.
doğru söylüyorsunuz taşınma masrafı 2 eve de detaylı temizlik masrafı stres virüs tehlikesi eşyaların perdelerin halıların uyması sorunu vs. derken kirayı fazla fazla vermek çok daha mantıklı yaza kadar

ben evsahibini şunda haksız buldum virüs bu kadar artmışken kiracı çıkartılmaz insanlar riske atılmaz.bizim kiracılardan biri güzellik salonu işletiyor.Kadın doğru dürüst iş yapamadığı içi bazı ay kira almıyoruz bazı ay da yarım alıyoruz.canını mı alacağız insanların şu kötü günlerde
Kira vermedigimiz yok ki gununden once veriyoruz hatta yasakta esimin isi haftada iki gune haliyle maasi da yariya dustugu halde verdik baska yerden kisip.. o donem haftada iki ayda 15 ve haliyke sadece 1 100 1200 yani 15 gunluk maas aldi bir ay sadece 15 gununu ve iskurun verdigi 700 kisa calisma odenegini aliyordu yani toplam 1800 1900 aliyordu.. normalde 2 400 500 filan buna ragmen verdik kirasini ne indirim ne sonra diye birsey duymadik hatta maas gununden bile once arayip istiyordu bu durumdayken bile.. simdi bu adama neden insanlik beklenir benden bedavaya bi o durumdayken neden goremedik insanlik bunu da soyledim hakki olmadigi halde karisan temizlikcisine

X