- Konu Sahibi poyrazmurat
kızlar kafam çok karışık yorumlarınıza ihtiyacım var.uzatmadan derdimi yazayım 1 senelik evliyim kiradayız ve eşimle ikimizde çalışıyoruz ama özel sektörde. 2 tane de kredimiz var düğün masrafları için. ay sonunu zor getiriyoruz maaşlarımız yüksek değil. eski konularımdan bilenler bilir düğün takılarımı kaynanam aldı bozdurdu borç ödedi biz balayındayken haberimiz olmadan. şimdi asıl sorunuma geçeyim eşimin dedesinin yani kaynanamın babasının yeri var mütahite verecekler ama tabi daha bu muhabbetler biz sevgiliyken vardı yani 3 sene oldu hala verecekler.1 kat daha fazla olsun diye çok ince eleyip sık dokuyolar üstelik kaynanamda kirada 30 senedir kirada oturuyo. kaynatamın emekli ikramiyesi olsun 30 senede çalışıp kazandıkları olsun hep harcamışlar yani yemiş içmiş gezmişler ne bir ev ne araba ne arsa hiçbişey sahibi olamamışlar. üstelik eşimin 3 tane daha evlenmemiş bekar erkek kardeşleri var. çocuklarını da düşünmemişler yani kendi ağızlarıyla 2 ev parası yediklerini söylediler. şok oldum. neyse işte bugün eşim annesiyle konuşmuş. mütahite vermiceklermiş kendileri yapacaklarmış 80 yaşındaki dede ilgilenecekmiş yani. çok büyük bir yer en az kaynanama 4 daire düşer. zaten nişanlandığımızdan beri söyler bize bir daire vereceğini. fakat artık hiç umudum kalmadı eşimde çok sinirlenmiş artık verselerde istemiyorum dedi. çünkü kızlar hep yalan söylediler. yılbaşı geçsin seçim geçsin bayram geçsin o geçsin bu geçsin. hep kandırdılar yani hiç vermeye niyetleri yok. yanlış anlamayın vermek zorunda değil gözüm evde değil ama yalan söylemeleri eşimide benide çok kızdırdı. eşimi hiç böyle sinirli görmemiştim. bir de eşim 30yaşında çocuk için çok geç kalmak istemiyo bununla da ilgili konum var ev olsun da o zaman çocuk yaparız diye konuşmuştuk.şimdi asıl sorum şu kızlar ikimizde özel sektördeyiz birikim yok üstüne borç ta var (gerçi borçlar seneye bitecek) takılarımı aldılar krediyle ev almaya kalksak 20-30 milyar takı paramı verirler herhalde ama 60-70 milyar borca nasıl girecez özel sektördeyken.istanbuldayım ev fiyatları malum. birde çocuk olursa kendi annem bakamaz engelli kardeşim var. kaynanam da bakamayacağını söylemişti üstüne basa basa daha önce. baksada zaten arabamız yok. yarım saat uzaklıkta bize. bakıcı falan ayarlasak birimizin maaşı bakıcıya gider. başka da baktırabileceğim kimse yok. çocuk önce olsa kreş yaşına gelse ondan sonra eve girsek tek maaşla kirada hem de çocuğu nasıl kreş yaşına getireceğiz. eşimin maaşı 1000 tl. kendi ailemde zengin değil üniversitede okuyan ve birde engelli kardeşim var babam emekli onlarda olsa zaten hiç düşünmezler verirler.valla kızlar uzun oldu karışık yazdım ama kusra bakmayın kafam öyle karışıkki .yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.