Nasil uygun goruyorsaniz.Para mı yazalım ?
her semtin kirası farklı olur mesela ben 550 tl kira veriyorum ama 1200 tl verende varKizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ?
6 bin tl neye harcıyorsunuz kuzum sizdeKazancımız 6.500 giderimiz 6.000
neden sordun :))?Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ?
Canim neden ayip olsun ki:)Çoook fazla... Burda kalem kalem yazılmaz ayıp. Kimi asgari ücretle geçinir kimi onun on katı ile...
bilgi ediniyorum simdidenneden sordun :))?
yeni mi evleniyorsun plan mı yapacaksın?
Canim neden ayip olsun ki:)
Gercekten 6 bin tl neye harciyosunuz bu kadar??6 bin tl neye harcıyorsunuz kuzum sizde
Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ?
Kredimiz var canım iki kredi ödüyoruz inan bazen eksiden çekip kullanıyoruz6 bin tl neye harcıyorsunuz kuzum sizde
Ben harcamıyorum kuzum yazdığım kişi harcıyorGercekten 6 bin tl neye harciyosunuz bu kadar??
Vay be ev kredisi filanmı cnmKredimiz var canım iki kredi ödüyoruz inan bazen eksiden çekip kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?