Şimdiye kadar burada gördüğüm makul ev konusuevi alacağımız mutahit garanti bankasıyla anlaşmalı faizsiz konut kredisi veriyorlar. Ev alıp ona göre evimi dizip düzenimi kurmak istiyorum.
Sizin oralara gelin gelseydik. Kaynanam bana bi çeyreklik vermedi.80-90 bin iyiyimiş. Allah daha çok versin düğünden sonra birikim yapabilirseniz faize girme derim
140 bin ev nerde?birde asla elinize geçmeyen paranın hesabını yapmayın derim,paranı cebine koy yola öle çık
nikah kıydıktan sonra alın derim
çünkü kötüyü düşünmelisiniz, nikahtan sonra alınan herşey ortaktır ama diğer türlü isterseniz tüm parayı siz ödeyin nikahtan önce alırsa adam hak ya alamazsınız ya da 3te 1 ini
nikah kıydıktan sonra alın derim
çünkü kötüyü düşünmelisiniz, nikahtan sonra alınan herşey ortaktır ama diğer türlü isterseniz tüm parayı siz ödeyin nikahtan önce alırsa adam hak ya alamazsınız ya da 3te 1 ini
Memlekette ev fiyatları gayet uygun yeni yapı sitelerin fiyatı genelde o civarda olur
canım sen nerde yaşıyosun allahaşkına nerde ev fiyatları uygunmuş?
Makul bir fiyat ve çekeceğiniz kredi az.
Sizi tek zorlayacak olan evlendikten sonra bir süre hem kira hem de krediyi aynı anda ödeyecek olmanız.
Onun hesabını şimdiden planlı yaparsanız, çok mantıklı görünüyor.
Tek aklıma takılan konu, sene sonuna teslim deniyorsa en az 6 ay atar onu da düşünmeniz gerek.
kesinlikle kiraya çıkmayın bence havaya saçılan para.. 80-90bin tl.lik konut kredisinin taksitleri taş çatlasın 1400-1500 tl olur bu gelirle onun da sizi yoracağını sanmıyorum. borca ne kadar erken başlarsanız o kadar çabuk biter.arkadaşlar merhaba
Kafamı çok karıştıran bir konuda sizinde fikirlerinizi istiyorum. Sene sonunda allah nasip ederse düğünümüz olacak. Düğünden önce ev almayı düşünüyoruz nişanlımla ikimiz çalışıyoruz.Aylık gelirimiz 4200 civarında yaşadığımız ilde yeni yapı ev fiyatları 140.000-16.000 civarında. Tanıdık bir mutahit yeni site içi ev yapıyor evlerin projesi de çok güzel satın alırsak 150 m² evi 140.000 verecek bize. Düğünde altın ve takıyla birlikte 80.000-90.000 olur bizim burda takı çok takılır yarısını onunla kalanınıda kredi çekip ödemeyi düşünüyoruz. Sizce kredi çekmeli miyiz yoksa birkaç yıl daha birikim yapıp beklemeli miyiz kafam çok karışık...
ben doğuda bir ilde yaşıyorum canım burda ev fiyatları batıya göre çoook çok uygun
kesinlikle kiraya çıkmayın bence havaya saçılan para.. 80-90bin tl.lik konut kredisinin taksitleri taş çatlasın 1400-1500 tl olur bu gelirle onun da sizi yoracağını sanmıyorum. borca ne kadar erken başlarsanız o kadar çabuk biter.
bir de altınlar durdukça dürter sizi yani bi para lazım olur hadi bozalım alalım diyebilirsiniz hazır paranın mantığı genelde böyledir..
biz eşimle geçen sene yatırım için kıbrıstan ev aldık kiraya verdik üstünü tamamlıyor kredi ödüyoruz. 1 senesi bitti gitti bile.. en az ikinizden birinin geliri garanti ise borçtan korkmamak gerektiğini düşünüyorum yoksa mal mülk sahibi olunmuyor.80.000-90.000 peşin verecez kalanını da kredi çekmeyi düşünüyoruz işte burda kiralık ev bulmak çok zor yeni yapılan tokiler var onunda kiraları çok yüksek 650 den başlıyor boşa parayı kiraya vermiyelim diyorum.
biz eşimle geçen sene yatırım için kıbrıstan ev aldık kiraya verdik üstünü tamamlıyor kredi ödüyoruz. 1 senesi bitti gitti bile.. en az ikinizden birinin geliri garanti ise borçtan korkmamak gerektiğini düşünüyorum yoksa mal mülk sahibi olunmuyor.
dediğim gibi kiranın havaya giden para olduğunu düşünüyorum. ev kendinin olsa hem birikim hem yatırım. bir şey olsa elinde malın var satabilirsin. gibi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?