altın yaza düşer gibi.bence kışa dogru satın altınlarıarkadaşlar merhaba
Kafamı çok karıştıran bir konuda sizinde fikirlerinizi istiyorum. Sene sonunda allah nasip ederse düğünümüz olacak. Düğünden önce ev almayı düşünüyoruz nişanlımla ikimiz çalışıyoruz.Aylık gelirimiz 4200 civarında yaşadığımız ilde yeni yapı ev fiyatları 140.000-16.000 civarında. Tanıdık bir mutahit yeni site içi ev yapıyor evlerin projesi de çok güzel satın alırsak 150 m² evi 140.000 verecek bize. Düğünde altın ve takıyla birlikte 80.000-90.000 olur bizim burda takı çok takılır yarısını onunla kalanınıda kredi çekip ödemeyi düşünüyoruz. Sizce kredi çekmeli miyiz yoksa birkaç yıl daha birikim yapıp beklemeli miyiz kafam çok karışık...
evi düğünden sonra alın bence çünkü düğün olduktan sonraki 2 ay ödemeler sizi gerebilir bizim öyle oldu gerçi 4 ay sonra da hemen ev aldık ama kredi çok bunaltıyor mümkünse bikaç ay krediye bulaşmayın inanın maddi manevi yıpranıyorsunuz ilk aylarınız gezin tozun kafanıza göre sonra böyle olmuyor geçim derdi ev araba çünkü bizim gelirimizde sizin gibiydiarkadaşlar merhaba
Kafamı çok karıştıran bir konuda sizinde fikirlerinizi istiyorum. Sene sonunda allah nasip ederse düğünümüz olacak. Düğünden önce ev almayı düşünüyoruz nişanlımla ikimiz çalışıyoruz.Aylık gelirimiz 4200 civarında yaşadığımız ilde yeni yapı ev fiyatları 140.000-16.000 civarında. Tanıdık bir mutahit yeni site içi ev yapıyor evlerin projesi de çok güzel satın alırsak 150 m² evi 140.000 verecek bize. Düğünde altın ve takıyla birlikte 80.000-90.000 olur bizim burda takı çok takılır yarısını onunla kalanınıda kredi çekip ödemeyi düşünüyoruz. Sizce kredi çekmeli miyiz yoksa birkaç yıl daha birikim yapıp beklemeli miyiz kafam çok karışık...
evi alacağımız mutahit garanti bankasıyla anlaşmalı faizsiz konut kredisi veriyorlar. Ev alıp ona göre evimi dizip düzenimi kurmak istiyorum.
evi alacağımız mutahit garanti bankasıyla anlaşmalı faizsiz konut kredisi veriyorlar. Ev alıp ona göre evimi dizip düzenimi kurmak istiyorum.
Bu işte bir iş olmasın? Güvenilir gibi gelmedi bana bu müteahhit.evi alacağımız mutahit garanti bankasıyla anlaşmalı faizsiz konut kredisi veriyorlar. Ev alıp ona göre evimi dizip düzenimi kurmak istiyorum.
Bu işte bir iş olmasın? Güvenilir gibi gelmedi bana bu müteahhit.
Doğrudur o zaman. Gelen altınların miktarına göre alınabilir o halde,evlilik öncesi alınması yine de riskli.Kısa dönem krediye böyle yapıyorlar.
Biz de ev alırken 36 ay krediye 0 faizli kredi almıştık. Vakıf banktan.
Ama peşin ödemede %10 indirim vardı.
Yani aslında o %10'u ekliyor üzerine 36 ay vade için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?