ev kredisi yüzünden bir erkek boşanmaktan vazgeçer mi?

arkadaşlar geçen sene mayıs ayında bir ev aldık.Ev eşimin üzerine oldu.Fakat eşimle yaşadığımız bir takım sıkıntılar oldu.Eşim evi benim üzerime yaptı.Aradan bir sene geçti.Ev el değiştirdiği için konut kredisine bsmv vergisi ekleneceğini öğrendik.Böyle bir durum yaşayan var mı?Bunun başka bir çözümü yokmu yardım lütfen.

Kizlar beni çok rahatsız eden bir durum bu. Ben ve eşim çalışıyoruz. Bir yıl önce bir ev aldık onun kredisini oduyoruz. Ben maasim yatinca ona gonderiyorum.
o krediyi kredi kartlarını elektrik doğalgaz telefon ve evin aidatını ödüyor. Ben öğretmenim. Eşim ek derslerime karışmıyor. Ben ek derslerimle çocuğun kresini ve ihtiyaçlarını ve kendi ihtiyaçlarimi karsiliyorum. Artanida biriktiriyorum. Eşimin maasından da baya para kalıyor. Ben eşimin faturaları kendi hesabindan ödediğini düşünüyordum ama kredi kartıyla ödüyormus. Dolayısıyla beraber oduyoruz. Böyle olunca onun maaşından baya para kalıyor. Ama eşim ısrarla benim kalan paramı harcamaya çalışıyor. Kendi parasından bisey harcamiyor. Ben bisey biriktiremiyorum. Bunu esimle nasıl konusabilirim sizce..

Simdi gordum bunlari sanirim o arkadas sizsinizo_O
Allah Allah :KK51:Eşinizi sevmediğinizi söylediğiniz bir konunuz var ve konut kredisi çekmişsiniz. Bu arkadaş siz olmayasınız??
Bencede kendisi:KK57:

Arkadaşlar sizlere aklıma çok takılan arkadaşımın başına gelen bir olayı sormak istiyorum.
Arkadaşım evli ve bir çocuğu var.Evlendiği günden beri eşiyle sorunları oldu hep sürekli tartışma kavga v.s
Tüm bunlara rağmen kredi çekerek bir ev aldılar.Kredinin bir yılını bile ödemeden ayrılma sürecine girdiler.Arkadaşım çocuğu alıp baba evine falan gitti ve burada boşanma davası açtı.Eşi bunu duyunca araya birilerini sokup barışmaya çalışmış.Ama bunu yaparken de sürekli evin kredisi borcu var şimdi ne olacak deyip duruyormuş.Arkadaşımın bundan sonradan haberi oldu tabi.Eşine bir kez daha şans verip boşanma davasından vazgeçti arkadaşım.Ama bu benim aklıma takıldı.Acaba kredi için mi bir araya geldiler.Cinselliklerinin çok iyi olduğunu söylüyor arkadaşım.Siz ne dersiniz?

bir erkek hele de cinselliğin çok iyi olduğu bir evlilikten kolay kolay vaz geçmez. karar kadına kalmış artık

Bu durumu yaşayan arkadaşınız mı, siz misiniz? Keşke herkes dürüst olsa...
bilemedın,bence bu o adamın sevgilisi...çok tuhaf sanane nedne bir araya gelmişlerse gelmişler,buraya konu açacak kadar merak nıye,sankı o adamla aradanda bişey var,sana kredi için gittim dıyor,sende acep gerçekmi diye bızı keklıyosun,not:hissiyatım,

Arkadaşlar sizlere aklıma çok takılan arkadaşımın başına gelen bir olayı sormak istiyorum.
Arkadaşım evli ve bir çocuğu var.Evlendiği günden beri eşiyle sorunları oldu hep sürekli tartışma kavga v.s
Tüm bunlara rağmen kredi çekerek bir ev aldılar.Kredinin bir yılını bile ödemeden ayrılma sürecine girdiler.Arkadaşım çocuğu alıp baba evine falan gitti ve burada boşanma davası açtı.Eşi bunu duyunca araya birilerini sokup barışmaya çalışmış.Ama bunu yaparken de sürekli evin kredisi borcu var şimdi ne olacak deyip duruyormuş.Arkadaşımın bundan sonradan haberi oldu tabi.Eşine bir kez daha şans verip boşanma davasından vazgeçti arkadaşım.Ama bu benim aklıma takıldı.Acaba kredi için mi bir araya geldiler.Cinselliklerinin çok iyi olduğunu söylüyor arkadaşım.Siz ne dersiniz?
Size ne derim?

bilemedın,bence bu o adamın sevgilisi...çok tuhaf sanane nedne bir araya gelmişlerse gelmişler,buraya konu açacak kadar merak nıye,sankı o adamla aradanda bişey var,sana kredi için gittim dıyor,sende acep gerçekmi diye bızı keklıyosun,not:hissiyatım,
:KK57::KK57: Hissin doğruysa karışır buralar.

:KK57::KK57: Hissin doğruysa karışır buralar.
başka açıklması olur ,soruya bak ev kredisi içinmiş bilmem ne,ya adam buna dediki ev kredi için barıştım falan fılan,eğer öyleyse sana acırım,adam karısı ile mutlu mesut yaşar,çocuğuyla sende bır ömür çekersın,birakın elin evli adamlarını

Simdi gordum bunlari sanirim o arkadas sizsinizo_O

Bencede kendisi:KK57:

çok komiksiniz yahuuu.neden korkuyorsunuz böyle böyle diye anlatsanıza.bakın ne duruma düştünüz.hatta az kalsın arkadaşının kocasında gözün mü var diye benden bir yorum alacaktın

hımmm güzel mantık :)

her şey mümkün :)

benimde ev kredim var ( evi evlenmeden önce aldim) eşimin ihtiyaç kredisi var. ama ödüyoruz boşanmayı hiç de düşünemedim... evlilğim çok şükür iyi bide bebiş bekliyorum. 10 aylık evliyim... evi kiraya verdim o kira parasini birikim yapıyoruz bebek eşyaları alicaz eşimle.. yetiyor çok şükür :KK25::cool:

benimde ev kredim var ( evi evlenmeden önce aldim) eşimin ihtiyaç kredisi var. ama ödüyoruz boşanmayı hiç de düşünemedim... evlilğim çok şükür iyi bide bebiş bekliyorum. 10 aylık evliyim... evi kiraya verdim o kira parasini birikim yapıyoruz bebek eşyaları alicaz eşimle.. yetiyor çok şükür :KK25::cool:

kel alaka......

vhalla benim tanıdığı biri var(erkek)
ev alabilmek için evlendi,ve 10 yıl o evi ödeyecekler ve evliliğini bundan dolayı sürdürüyor...

Bence erkek, boşanmasını bekleyen kişiye boşanmamak için bu bahaneyi uydurmuş gibi geliyor. Boşanacak insanı ne verilen emekler ne yapılan çocuklar ne miras tutabiliyor, istese boşanırdı. Krediden korkmamış bence. Sadece karısından vazgeçmemiş.

bu konuyu sizin değil de arkadaşınızın açması gerekiyordu bence. size ne ki milletin ne için boşanmaktan vazgeçtiği. vazgeçmişler işte. ister ev kredisi için isterlerse başka bir şey için. cinsel hayatlarına kadar buraya yazmışsınız şaşırtıcı....

X