- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.755
- 33
- Konu Sahibi sassyassyy
Sassye de bi konusunda saldırılmasa bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tartistik vallaAynı şehrin içinde nasıl tartışabiliyorsunuz ya gerçekten inanılmaz.
Kadin hakli beyler, dagilin babanla ayni evde bile yasamak istesen kimse agzini acamaz benceya onun bu ara butun arkadaslari evlendi. kesin hepsi yok aga kayinpedere yakin oturma dedi ondan boyle inatlasiyor. ama benim babamin coollugunu unutuyor adam donup bize bakmaz bile.
turkiyeye donecegiz ya ben oradayken babam biraz rahatsizlandi, gelemedim bile. annemi de kaybettigimde tesadufen buradaydim. boyle bir sey yasanirsa cok pisman olurum. avrupada olsak donmezdim ama simdi neredeyse babam icin donuyorum onunla vakit gecirmek istiyorum acikcasi biraz.
yoo taniyor 20 yildir.
begonvil sana ne gibi bir cevap verirsem konumu rahat birakirsin?
zamaninda yedigim hurmalar bunlar hakxhssjhsjs kendisine dedik ya sen evlenmeseydin diye hemen yapistirdi banaSassye de bi konusunda saldırılmasa bee
Kız tokanmayın kadına. Akıllandı o. Akıllandırdık.Eniştem de eniştem demesinden iyidir
Saldıranda bacanaklar anlaşamadığı halde ha bire aynı ortama sokan hatunSassye de bi konusunda saldırılmasa bee
Benim babamın beni zorla tasımaya çalıştığı zaman söylediği bahane bu“buralar dutluktu onceden deli gibi deger kazandi”
Hayır. Zoruna gidenlerin daha da zoruna gitsin diye eşimle aramı düzelttim.Siz eşitçi davranmaya çalışmanızı anlıyorun. Naptınız bacanakları bir araya getirip kaynaştırabildiniz mi?
Deniz diye bir üye vardı. Tanışsaydınız birbirinizi çok severdinizBence şımarık büyütülmüşsünüz. Zannediyorsunuz ki nişanlımda her dediğime tamam demeli. Hani bana saydırıyordun ya. Demek ki sende babamda babamcıymışsın. Kv o kadar kötüyse madem evlenme. Yani neresinden bakarsan bak bencillik diz boyu. Sana iyi eğlenceler. Alıntı yapmazsan cevap yazmam
O kadar akıllanmış mı akıl verecek kıvama gelmişKız tokanmayın kadına. Akıllandı o. Akıllandırdık.
Belki de oDeniz diye bir üye vardı. Tanışsaydınız birbirinizi çok severdiniz
İnanmaaaaa yasama o tarlalarin icindeBenim babamın beni zorla tasımaya çalıştığı zaman söylediği bahane bu
Aynı cevabı eşinize vermek istedim ben. Eniştem de eniştem diyecekseniz keşkemmm evlenmeyeydiniz Şaka gibisiniz cidden. Bencil diyen kadın aile boyu adama mobbing yapıyor. O mayy godddd !Bence şımarık büyütülmüşsünüz. Zannediyorsunuz ki nişanlımda her dediğime tamam demeli. Hani bana saydırıyordun ya. Demek ki sende babamda babamcıymışsın. Kv o kadar kötüyse madem evlenme. Yani neresinden bakarsan bak bencillik diz boyu. Sana iyi eğlenceler. Alıntı yapmazsan cevap yazmam
Limoncu vardı bir ara, tam keserdi bence ya. Yok galiba bayağıdır.Deniz diye bir üye vardı. Tanışsaydınız birbirinizi çok severdiniz
Kanka sence babamcı olması eniştemci olmasından daha normal değil mi sadece soruyorumBence şımarık büyütülmüşsünüz. Zannediyorsunuz ki nişanlımda her dediğime tamam demeli. Hani bana saydırıyordun ya. Demek ki sende babamda babamcıymışsın. Kv o kadar kötüyse madem evlenme. Yani neresinden bakarsan bak bencillik diz boyu. Sana iyi eğlenceler. Alıntı yapmazsan cevap yazmam
bu arada muhitler birbirine yakin ya. trafik yoksa 20 dakikada gidilir ama trafik sadece gece olmuyor gunun her saati kalabalik.Nişanlının istediği muhitle babanın muhiti arası kaç km? Ben bunu merak ettim. Ama bence 3. Bir mekân belirlemeniz en doğrusu.
Ev-le-ne-cem !zamaninda yedigim hurmalar bunlar hakxhssjhsjs kendisine dedik ya sen evlenmeseydin diye hemen yapistirdi bana
ama evlenicem begonvil tutamazsin valla