ev konusunda bencillik mi yapiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esinin alacagi eve karismiyorsun cunku sen soz sahibi degilsin ki. parayi kazanan o, sana maasini bile soylemiyor, herhalde o karar verecej degil mi, sana fikrini sormaz ki. sen anca annenle kulis yapar adami cildirtirsin. sonra da neden parasiyla, isiyle hava atmiyor diye adama saydirirsin. enisteyle arasi iyi degil diye adami evden kacirirsin.

sen benim egitim aldigim yeri haritada gosteremezsin, kocan belki gosterir meslektasim ya :KK66: bu durumda ne babasinin dizinin dibinden ayrilmamasi? sen annenin dizinin dibinden ayrildin da ne oldu? yine annenin lafiyla kocani darliyorsun. sen tek basina evliligini yurutemiyorsun ki, fikirlerini onemseyen bile yok.
Vayy eğitimli prensese bak sen. Canım 3 üniversite bir yüksek lisans. Gel diplomalarımı göstereyim. 3. Üniversitem bilgisayar mühendisliği. Yani kendini o kadar büyük görme be canım. Senin babanın parasıyla okuduğun okulları ben hakkımla okuduğum için bilmeyebilirim ama doğru

Hava atmaya çalıştığın insanları tanımıyorsun bile. Birçoğu zengin, meslek sahibi kişiler. Ay çok komiksin kim sana niye çatlasın? Daha kocanın maaşını bilmiyorsun
Allah daha çok versin. Kimsenin parasında gözümüz yok çok şükür. Evet eşim maaşını söylemiyor. Ama şükür ki ihtiyacım olanı da eksik etmiyor

Allah daha çok versin. Kimsenin parasında gözümüz yok çok şükür. Evet eşim maaşını söylemiyor. Ama şükür ki ihtiyacım olanı da eksik etmiyor
3 üniversitesi bir yüksek lisans ama kocadan harçlık alıyorsunuz. Hımm ok

Canım hani uçan bi şey var ya adına uçak diyorlar.
Sizi kimse pek sevmedi bu sitede, hic dusundunuz mu neden diye? Burda insanlara satasiyorsunuz, akliniz sira intikam aldiginizi saniyorsunuz ve hatta catlattiginizi soyluyorsunuz ya, burda ban korkusu olmasa insanlar sizi bir eline alir, bir ezikler, degil foruma girmek laptop’un kapagini acamazsiniz.

O yuzden konuyu daha fazla sabote etmeyin bence, araliksiz polemik baslatma cabanizi goruyoruz takdir de ediyoruz ama hadi siz poncik esinize, mutlu yuvaniza kanalize olun ne dersiniz?

Sizi kimse pek sevmedi bu sitede, hic dusundunuz mu neden diye? Burda insanlara satasiyorsunuz, akliniz sira intikam aldiginizi saniyorsunuz ve hatta catlattiginizi soyluyorsunuz ya, burda ban korkusu olmasa insanlar sizi bir eline alir, bir ezikler, degil foruma girmek laptop’un kapagini acamazsiniz.

O yuzden konuyu daha fazla sabote etmeyin bence, araliksiz polemik baslatma cabanizi goruyoruz takdir de ediyoruz ama hadi siz poncik esinize, mutlu yuvaniza kanalize olun ne dersiniz?
Burada herkes özgürce yorum yapamayacaksa, forumun amacı ne?

Vayy eğitimli prensese bak sen. Canım 3 üniversite bir yüksek lisans. Gel diplomalarımı göstereyim. 3. Üniversitem bilgisayar mühendisliği. Yani kendini o kadar büyük görme be canım. Senin babanın parasıyla okuduğun okulları ben hakkımla okuduğum için bilmeyebilirim ama doğru
ya offf yazdigim seyi tekrar aciklamak zorunda olmak beni uzuyor bazen. yani ben COK UZAKLARDA okudugumu anlatiyorum, babamin dizinin dibinden ayrildigimi soyluyorum. sen ne diyorsun?

ha cok merak ediyorsan ben senin 3 universiten ve 1 yuksek lisansini yerim.

Keşke bu eğitimleriniz sizi sokak ağzınızdan kurtarmaya yetseydi.

ya offf yazdigim seyi tekrar aciklamak zorunda olmak beni uzuyor bazen. yani ben COK UZAKLARDA okudugumu anlatiyorum, babamin dizinin dibinden ayrildigimi soyluyorum. sen ne diyorsun?

ha cok merak ediyorsan ben senin 3 universiten ve 1 yuksek lisansini yerim.
Baban da demek o kadar para var. Evet olabilir. Yiyebilirsin. Neyse ya size iyi eğlenceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X