- 8 Mart 2015
- 25.053
- 81.014
- Konu Sahibi sassyassyy
Ama derdimiz enişteEşimin ailesi yazları Muğla'da kışları Bursa'da. Kendi ailem Samsun'da. Biz eşimle Ankara'dayız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama derdimiz enişteEşimin ailesi yazları Muğla'da kışları Bursa'da. Kendi ailem Samsun'da. Biz eşimle Ankara'dayız.
Keşke kendine mükemmel hayat sağlayabilecek yeterlilikte bir kadın yazsaydı. Sadece eşiyle övünüp eşi kendini övmeyince kızan değil..Yok canım. Eşinin mükemmel olarak sağladığı bir hayatı yaşayan bir kadın yazıyor
Demesine gerek kalmadan ben gidiyorum zaten canım. Ayda en az 3 kez giderim. EŞİMİN AİLESİNİN YANINAEşinizin ailesinin gıkı çıkmazken sizinkiler her şeyin içinde sanki. Şu durumda eşiniz ailesinin yanına gidelim dese haklı gibi.
Züğürt tesellisiYok canım bir sıkıntım kalmadı şükür. Sadece kötü gelin ne kadar kötü olabilirmiş onu merak ediyorum ve o yüzden burayı takip ediyorum
Bu sistem bi ankarada mi calismio acaba ya merak ediorum dogrusu. Yasamkentte annemlerin evde ve bilkentte bende var o alarma tonla para verdik. Ikisi de karakola yakın. Ikisine de biri girdi, teki hirsiz bana giren bana takik bi deli ikisinde de alarm aradigi halde polisler gelene kadar sabah oldu. Annemlerin orda zaten sitede çoğu insanda tabanca var şaka gibi herkes gürültü duyunca artik silahini alip oraya kosuo teksas gibi oldu polise guvenmemekten.Ayrıca ev yaptıracaksanız kayınvalidenin güvenlik dikmesine gerek yok:))) profesyonel bir firmaya kamera ve alarm sistemi kurdurursunuz, firmayla evinizi takip anlaşması da yaparsınız, olağandışı durumlarda onlar evinize emniyet güçlerini de yönlendiriyor
O dert bitti canım. Ama sanırım tasası size kalmışAma derdimiz enişte
Niye sürekli bir övünme ihtiyacı içindesiniz? Eşinizde övünme huyu olmayınca yıllar içinde onun övünme hakkını da mı alıp bu hale geldiniz?Yok canım. Eşinin mükemmel olarak sağladığı bir hayatı yaşayan bir kadın yazıyor
Kendinizi tanıyor olmanız güzelZüğürt tesellisi
Ayda 3 kez Muğla ve Bursa' ya mı gidiyorsunuz? Ömrünüz yolda geçer yahu.Demesine gerek kalmadan ben gidiyorum zaten canım. Ayda en az 3 kez giderim. EŞİMİN AİLESİNİN YANINA
Biz anlıyoruzLütfen herkesin anlayacağı şekilde yaz. Kendi anlayacağın şekliyle olunca anlaşılmıyor
Övündüğümü kim söyledi? Çatlatma işi oluyor buNiye sürekli bir övünme ihtiyacı içindesiniz? Eşinizde övünme huyu olmayınca yıllar içinde onun övünme hakkını da mı alıp bu hale geldiniz?
Hı hı ivitKendinizi tanıyor olmanız güzel
Ben söylenenin yalancısıyım, ne derdiniz var bilmem etmem, okumaya lüzum görmedim ama burada bir eniştedir gidiyor.O dert bitti canım. Ama sanırım tasası size kalmış
Canım hani uçan bi şey var ya adına uçak diyorlar.Ayda 3 kez Muğla ve Bursa' ya mı gidiyorsunuz? Ömrünüz yolda geçer yahu.
esinin alacagi eve karismiyorsun cunku sen soz sahibi degilsin ki. parayi kazanan o, sana maasini bile soylemiyor, herhalde o karar verecej degil mi, sana fikrini sormaz ki. sen anca annenle kulis yapar adami cildirtirsin. sonra da neden parasiyla, isiyle hava atmiyor diye adama saydirirsin. enisteyle arasi iyi degil diye adami evden kacirirsin.Valla canım ben eşimin alacağı eve de karışmıyorum, burada oturcaz diye de direttirmiyorum. Kayınvalidemle aramdaki durum çok şükür gayet iyi. Yani bi olayı bu kadar büyütüp saçma sapan konuşanların meğer kendinde ne olaylar varmış işte. Babasının dizinin dibine gitmiyor diye nişanlısına kızıyor
Ayda 3 defa o bile yeterince zahmetli. Bol vaktiniz var herhalde. Maşallah.Canım hani uçan bi şey var ya adına uçak diyorlar.
Hava atmaya çalıştığın insanları tanımıyorsun bile. Birçoğu zengin, meslek sahibi kişiler. Ay çok komiksin kim sana niye çatlasın? Daha kocanın maaşını bilmiyorsunÖvündüğümü kim söyledi? Çatlatma işi oluyor bu
Eniştesinin uçağı varmışAyda 3 defa o bile yeterince zahmetli. Bol vaktiniz var herhalde. Maşallah.
Başka konuda da gördüm tatile gidemiyorum yillardir diyen kadına eşim çok sever gezmeyi biz hep gidiyoruz vs demissiniz. Orda kimi catlatiyordunuz ki? Hem kimse sizi tanımaz doğru mu yalan mı bilmez niye catlasın? Şahsen ben çok anlatana inanmıyorum burdaÖvündüğümü kim söyledi? Çatlatma işi oluyor bu
Aileden görmüşlük değil bu. Anladınız.Hava atmaya çalıştığın insanları tanımıyorsun bile. Birçoğu zengin, meslek sahibi kişiler. Ay çok komiksin kim sana niye çatlasın? Daha kocanın maaşını bilmiyorsun