Ev kokusu :((

Parke heryere mi yapıldı? Parke olmayan yerlerde var mi? Banyoda yok heralde? Mutfak?

alttaki ahşaplar kokuyor olabilir, ıslanmıştır belki? Su tesisatı değişti mi?
Parke her yerde var banyo tuvalet fayans. Egilip kokladigimda hic koku almiyorum. Tesisat degismedi ama tesisattan gelen gider kokusu olmaz mi. Bu gider kokusu degil havasizlik toz beton degisik bi koku

Aynen bizdeki gider kokusu degil havasizlik toz beton degisik bi koku tarif edemiyorum. 3.kattayim ama burasi soguk bi memleket su an sabah aksam acma gbi bi sansim yok son zamanlara da hergun yagmur yagiyor. Ona ragmen bi sure havalandiriyorum ama fayda etmiyor. Tamamen yaz gelse de bari insallah kalmaz koku. Acarim ozman aksama kadar. Sizdekinin sanirim tesisatin degismesi gerekli insallah sizinki de gecer

Valla tek tek koklasam ozellikle kokan bi yer gormedim ama bazanin arkasinda biraz daha fazlaydi. Duvarlardan mi acaba. Yada yerde dogalgaz borulari var boya yapilirken uzerine damlamisti ama hep sildim. Ordan kalma bise mi bilmiyormki kaynagini bi turlu cozemedim

Parke her yerde var banyo tuvalet fayans. Egilip kokladigimda hic koku almiyorum. Tesisat degismedi ama tesisattan gelen gider kokusu olmaz mi. Bu gider kokusu degil havasizlik toz beton degisik bi koku
Temiz su kaçırıyorsa ahşap ıslak kalıyorsa acayip kokabilir.. ama her yerde varsa heryerde de kaçak olamaz ya.. bilemedim

Her yerde kokan yastığa bile sinen koku bana rutubeti düşündürdü. Bir yerdeki küf temizlenmeden üstü kapatılıp tadilat yapılmış bu yüzden geçmiyor olabilir mi?

Koluyu tek siz mi alıyorsunuz diğer aile bireyleride alıyor mu ben işk haileğimde evimizde girerkn böyle poşete çürümüş yeşşillk yosun kokusu alırdım Eve gelmek istemez nefret ederdim

Ben duvarlardan ya da alttaki parkeden geldiğini düşünüyorum . Bir arkadasimin evi de böyle kokardı . Tarif edemiyorum kır desem kir değil direkt rutubet desem rutubet değil . Havasız ama his olmaya bir koku . Ve ne giyse kıyafeti o kokardı onlarda kaldığımda yastıklar aynı sekil kokardı . Şuan o kokuyu duysam hemen hatırlarım . Sonra her yeri yaptırdılar parkeden mutfak dolabına kadar . Kufe dayanıklı boya da yaptırdılar ama geçmedi o koku çünkü evleri rutubetliydi . Siz rutubet almıyor diyirsunuz aldığını düşünürseniz nem alıcılar var onlardan alın ya da bilen birine sorun .

Tütsü nedir diye sormuşsun konu sahibesi arkadaşım
Tütsü kokulu yanan çubuklar var, yandığı zaman ufaktan duman çıkıyor aynı mumu söndürdüğündeki gibi. Ama kokulu olduğu için evin havasını kokusunu değiştiriyor. Çay olarak yapılan kuru adaçayını bir kaseye koyup tutuşturabilirsiniz, alev çıkmayacak sadece dumanı tütecek. İlk başta yanık kokusu oluyor sonra adaçayı kendi hoş kokusunu bırakıyor. Bu aynı zamanda negatif enerjileri de temizleyen bir frekansa sahip aynı üzerlik gibi.
Bir de boya yaptırdınız mı acaba boyanın sinmiş kokusu mu diye de düşünmedim değil.
Ya da mobilyalar su almış mıydı üzerine sinmiş olabilir.

Benim banyom kokar mesela, o da alt komşu sigara içerse ya da kızartma yaparsa direkt havalandırmadan gelir. Bir de tavan tam kaplama değil, malzemeler arası boşluklar var oradan borular bile görünüyor. O borulardan geldiğini düşünüyorum. Belki sizin de parkelerin altındaki tesisatlardan su sızdıran ve zemini çürüten borular olabilir, siz görmeseniz de kokusu siniyordur. Parkeyi yaptırdığınız kişilere sorsanız yardımcı olurlar belki.

Bence siz rutubeti anlatıyorsunuz Bu olayı yaşadım çünkü bildiğiniz rutubet bence

R Renklikalem123 muhtemelen kullanilan malzemelerin kalitesizligiyle alakali bir durum. ya evin yapiminda ya tadilat sonrasi.. bir muhendise, mimara sorun bulur onlar neden olabilecegini.
Kalitesiz oldugunu sanmiyorum pimapenlerim laminantlarim kalitelisinden sectik bilerek. Bilemedim

Benim evimde de evin girişinde var ne yaptıysak geçirmedik hem çürümüş soğana benzer garip çirkin bir koku. Elimizde bir sprey kolonya ile geziyorduk ki katı sabunlardan fresh bir koku aldım dolapların görünmeyen kısımlarına yerleştirdim öyle öyle çok gelmemeye başladı. Sebebini ben de bilmiyorum. Tuvalet bile daha temiz kokuyor o kadar diyeyim. Kiracı olduğum için çok önemsemiyorum artık.

Oyle olsa bile nasil gececekki eski evim bodrum katti. Gorunurde rutubeti vardi. Ona ragmen temizlik yapilinca bise kokmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…