- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
- 18
- Konu Sahibi Renklikalem123
-
Parke altinda eski ahsaplardan varParkenin altında yine parke varsa belki nemlilik falan kalmıştır döşerken.
Insallah gecer yaaZamanla geçeceğini düşünüyorum altta yatan bi sorun yoksa bol bol havalandırmaya devam edin
Olabilir nasil gdecek bu koku yafBazaya sindiğine göre zeminden geliyor sanırım koku.
Koku her yerde genel olarak neyden geldigini anlayamiyorm ki yatam olarak ne kokusu olduğunu bulursan, neyden kaynaklandığını da bulursun. ancak bu şekilde çözüm bulabilirsin
Insallah zmanla tamamen gecer ne kokusu oldugu bi cozebilsem ama yok mobilya beton havasizlik laminat karman corman tarif edemedigim. Bi kokuBenim şuan ki evimde de hacı kokusu var dışardan eve girince kokuyor.Yani sinmiş evi havalandırıyorum ama nafile.İlk başta çok ağırdı yine hissediliyor ama hafifledi.Zamanla geçiyor
ne kokusuna benziyor?Koku her yerde genel olarak neyden geldigini anlayamiyorm ki ya
Koku ondan geliyor büyük ihtimalle, benceParke altinda eski ahsaplardan var
Ama mesela eğilsem her seyi tek tek koklasam koku yok anlamiyorum nereden geliyrKoku ondan geliyor büyük ihtimalle, bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?