- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende lojmandayım , aynene sizizn gibi oldu. hep bekledim gitmesini , en son aspiratörün boruyu tıkadım. lavaboların oralardanda gelebilir. ama bendeki koku yemek ve ev kokusuydu. üst komşunun evinin kokousu geliyor.Selamlaaar,
ben 3 ay önce bi studio daireye taşındım. Evde ilk başta da boğuk bi koku vardı, rutubet mi desem havasız kalmış tozlu ev kokusu mu desem, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Sonraları havalandırdıkça temizledikçe gider diye düşünmüştüm ama gitmiyor. Duvarlarda yada parkelerde yada herhangi bir yerde ıslaklık ya da bozulma yok. O yüzden tespit edemiyorum. Evi eşyalı tutmamıştım, sıfır bir yatak ve iki kişilik kanepe aldım sonradan sadece, koku onlardan değil. Çok eşya da yok evde.
İki taralı pencere açıp havalandırıyorum, hergün kokulu kokulu siliyorum yerleri. Ama koku gitmiyor bir türlü
Ne olabilir ya? Nasıl giderebilirim kokuyu?
Alt katınız ile görüşün onlarda da aynı problem var mı diye. Bazen parkelerin altındaki zeminde küflenme olabiliyor. Giderleri kapatmanız tavsiye edilmiş onu uygulayın. Böyle bir video buldum belki işinize yarar Tıktık banyo giderini kullanmadığınız zamanlarda (kapağın altına) poşet yerleştirin. En üst kattaysanız çatı katından kaynaklı da olabiliyor.Selamlaaar,
ben 3 ay önce bi studio daireye taşındım. Evde ilk başta da boğuk bi koku vardı, rutubet mi desem havasız kalmış tozlu ev kokusu mu desem, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Sonraları havalandırdıkça temizledikçe gider diye düşünmüştüm ama gitmiyor. Duvarlarda yada parkelerde yada herhangi bir yerde ıslaklık ya da bozulma yok. O yüzden tespit edemiyorum. Evi eşyalı tutmamıştım, sıfır bir yatak ve iki kişilik kanepe aldım sonradan sadece, koku onlardan değil. Çok eşya da yok evde.
İki taralı pencere açıp havalandırıyorum, hergün kokulu kokulu siliyorum yerleri. Ama koku gitmiyor bir türlü
Giriş kattayım altımda kimse yok, otopark var. Koku banyoda mutfakta değil, yaşam alanında. Gaz tanker şeysi ve çamaşır makinesinin bulunduğu dolabın yakınları yoğunlukla kokuyor, ama dolabın içine yaklaştığında mis gibi kokuyo (deterjanlardan) ..Alt katınız ile görüşün onlarda da aynı problem var mı diye. Bazen parkelerin altındaki zeminde küflenme olabiliyor. Giderleri kapatmanız tavsiye edilmiş onu uygulayın. Böyle bir video buldum belki işinize yarar Tıktık banyo giderini kullanmadığınız zamanlarda (kapağın altına) poşet yerleştirin. En üst kattaysanız çatı katından kaynaklı da olabiliyor.
Aspiratörün borusu görünür değilki, duvarla kapatılmış, içerden. Bide mutfak ve banyo kokmuyor. Zaten kanalizasyon kokusu gibide değilbende lojmandayım , aynene sizizn gibi oldu. hep bekledim gitmesini , en son aspiratörün boruyu tıkadım. lavaboların oralardanda gelebilir. ama bendeki koku yemek ve ev kokusuydu. üst komşunun evinin kokousu geliyor.
Gömme dolapların arka tarafları bazen rutubetlenebiliyor öyleyse. Arkadaşın biri bahsetmiş makinenin gider borusundan kaynaklanabilir. Küçük bir alansa nem emici kutular var onlardan kullanabilirsiniz en azından bir tane alıp ne kadar zamanda dolduğunu görürsünüz ona göre hareket edersiniz (üstündeki şey eriyip alt kutucuk su gibi bir şeyle doluyor).Giriş kattayım altımda kimse yok, otopark var. Koku banyoda mutfakta değil, yaşam alanında. Gaz tanker şeysi ve çamaşır makinesinin bulunduğu dolabın yakınları yoğunlukla kokuyor, ama dolabın içine yaklaştığında mis gibi kokuyo (deterjanlardan) ..
Duvarları silebilmem imkansız, yatak asma katta, 40m2 minnoş bir dublex burası, tavan çok yüksek, normalde 3 metreyse evlerde, benimki 6 metre... Öyle insan kokusu değil evdeki bide. uzunsüre ıslak kalıp kuruyamamış bişey gibi.Duvarlari silmeyi denediniz mi? Bizim evleri kokan bir komsumuz vardi. Kapılarının onunden gecemezdik. Taşınıp gittiler ev temizlendi ama koku kalmisti. O zaman anladik ten kokularinin duvara sindiğini.
Selamlaaar,
Aa bildimYa banyo ve mutfak tek kokmayan yer. O yüzden ordan gelmiyor sanırım koku. Aslında oturma alanında bir dolap var onun içinde gazı açtığımız şey, kazan gibi (neydi onun adı unuttum), ve çamaşır makinesi ve biraz daha boşluk var temizlik eşyalarını koyuyorum. O tarafa yaklaşında ağırlaşıyor koku. ama o dolabın içinde de görünürde bir ıslaklık yok, ne duvarında ne yerinde ne dolap kapaklarında. O gaz şeysi yapıyor olabilir mi?
Ya benim 40m2 tek oda olduğu için, o fısfıslı koku uyuduğum mekanda çok rahatsız ediyor. Kullanamıyorum pek