Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uff yaaaa birde bizi dusununn....ukraynadayim 800 ytl turk parasiyla ve studyo daire.. herseyden gectim mutfk masrafi filan derken hersey ucu ucuna yetisio ...yinede bunada sukur diyorummm aac digiliz acikta degiliz ama turkiyede bundan asagi kalir yonu yokmus :a015:
katiliyorum canim bizimde 800 tl ye yakin 375 euro ama anlamadigim türkiyede askeri ücret ne kadarda kira bu kadar ucuk oluyo ama daha pahali yerlerde vardir bu devirde gecim cok zor guclubacismilekafamçokkarıştı
kendiime sorudugum soruyu yazmissin tsk ederim demek tek ben bu sekilde duusunmuyorum. hem elektirik su giyim mutfak masrafi yol parasi ........... gerci burda cok az veriliyor ama tr oyle diilki . burda elektirik+su+aidat icinde tas catlasin 30 en fazla 40 ytl aliyorlar ama ev kirasi zaten herseye bedelll CADIARZU
aynen canim izine giittimmi deli oluyorum marketteki fiyatlar faturalar falan sanki devleti yönetenler cok para veriyomus gibi bide devamli zam yapiyolar bizim burda1.000-1.250 euro arasi askeri ücret mesaisi falan tutuyo yine baya en azindan elimize masraflari karsiliycak kaadar para geciyo cok sükür Allah güzel memleketimdeki vatandaslara sabir ve dayanma gücü versin iste bu yüzden türkler gurbetci oluyo keske bastaki yönetenler memleketi daha yasanilir hale getirse opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1700 kira 400 aidat kemerburgaz-göktürk de oturuyorum her ay geliyo afakanlarrrrr