Ev kiranız ne kadar ?

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
bnm ankara polatlı 3 oda bir salon 300 tl 40 tl de aidat tam çarşı merkezinde ama catısı akıyor ve soğuk

ben kiracı değilim ama kiracım a.ayrancı da 700 liraya oturmakta.

200 TL VERİYORUZ AİDAT YOK SU GANİ HERKESİ BEKLERİM:roflol::sm_cool:EVLER KARABORSA BURDA İÇİNDEKİ ÇIKMADAN AYLAR EWEL BAŞKASI TUTUYOR

ben 2 sene once 450 ytl verıyodum 55 mt gıbı bı eve 1oda bi salon gıbı biseydı sımdı 650 olmus ama ben alt kata ındım sagolsun evsahıbının paraya ıhtıyacı yok 320 oduyorum ev genıs abim karsı bınamda 700 ytl bnden kucuk evı üskdar cok pahalı:KK43:

izmirde merkezi bir cadde üzerinde oturuyorum... 3+1... yeni bina değil... 650tl kira 20tlaidat...
geçen sene ben zam alamayınca kiraya da zam yapmadık... haziranda zam yapacağız artık kiraya...sanırım 700 olur... daha fazlası olmasın...

kira ödemekten nefret ediyorum... havaya giden para...
keşke biraz nakitimiz olsaydı da 50.000 tl kadar banka kredisi ile ev sahibi olurdum...

bizim ev sahibi tanıdık, 1+1 doğalgazlı evimize 400 TL kira ödüyoruz..ama herkes gibi bizim de hayalimiz kendi evimizde bir gün sahip olabilmek...boshayallersmile

2+1
130 mk
600 tlyeni tuttuk geçen ay..
ıst/Avcılar merkez
Çok sevdim,yeni gelin olarak gideceğim çok da memnunum..

bende evlenıcem hıc kıracı olmadık hep kendı evımızdeydık sımdı kıracı olacagım kara kara dusunuyorum nısanlıma dıyorum altın ıstemıyorum 10-20 bı bılezıge altına verecegımıze kredı cekıp ev alalım elın evıne kıra verıcegıme her ay 100 fazla verıyım kendı evımıze olsun dıyorum kredı cekılınce 10-20 mılyar ıce gırılıyomus baskasının evınede 1 yılda 6-10 mılyar para verıyoruz hıc degılse kendı evıme verırım dıyorum ama nısanlım dınlese ben bole dusunuyorum ınsallah ıstedıgım gıbı olur...

BİZ 900 DU CIKTIK GECEN AY
2 oda 1 salon merkezılı aidat 60 700 tl ye tuttuk buyuk kar bızım için

Bizim 460TL. Doğalgazlı,3+1 geniş bir ev ve merkezde..Şu an için çok memnunum evimden ve seviyorum :asigim:

bizimki 300 lira doğalgazlı ve 3+1 bizimkiside...

2+1 ama büyük ve kullanışlı bir ev.
320 kira ve 150 aidat. Toplam 470 yaniiii

Benim evim 4+1 bi ev ve kiram 250 bayanssulusmile
Artmayacakta ev sahibi tanıdık...
Evim kocaman ama olsun seviyorum evimi opuyorumnanaktan

Rabbim kiracı olan herkese yardımcı olsun..çok zor bileydir sanırsam. şükrü kendi evimiz.. hakkatende kira boşa giden para.. uamrım hepinzide en ksıa zamanda kendi evinziin sahibi olursnuz.. Allah yardımıcnız olsun..

1+1 öğrenci evi yakıt dahil 380 akannehir

ben bayağı pahalı oturuyorum anlaşılan :nazar:
2+1, 67 metrekare 500 kira,57 aidat..bilmiyorumkismile

X