Ben böyle düşünmüyorum. 30 yıl önce internet yoktu. Bakın toplumu etkileyen çok önemli olayları atlayıp sadece erkeklere odaklanıyorsunuz.
30 yıl önceki sosyal durumla şimdiki zaman bir mi? Bırakın 30 yılı son 5 yıl tamamen çok daha değişim var her alanda. Vasıfsız kısım yalnizlasti vs.yani gerçek dışı bir yorum bana kalırsa.
Vasıflı,vasıfsız diye insanları ayırmak da bana göre çok saçma. Her insanın vasfı vardir. Zaten insanları kalıplara soka soka bu hale gelindi.
Kadınların seçebilme hakkı evet oldu. Çok da güzel oldu ama eskiye nazaran her şey çok daha kötüye gitti. Ahlaki yozlasmanin önüne geçilmedi. Yozlaşma dağ gibi büyüdü. Bunun kadınların kendine yer edinmesi ile alakası yok. Daha önceki mesajlarımda da dedim birbirini etkileyen çok konular var. Hepsi ayrı ayrı ele alınmalı. Ama sadece kadınların var olma çabası üzerinden alınırsa yine sığ kalıyor.
En nihayetinde o çok güçlü gördüğünüz kadınların,kocası ile Instagram'da aşk fotoğraflarını paylaşıp evimin direği vs. vs gibi paylaşımlarını da görüyoruz. Demek ki erkekler sadece para vermiyor kadınlara:)) iki elmanın yarısı mevzusu. Kadınlar Voltran değil sonuçta.