- 9 Ocak 2012
- 15.243
- 29.452
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna katılıyorum ben deHah derdime derman olmuşsunuz. Evin işi bitmiyor, çocukların derdi bitmiyor diyen ev hanımları karşı tarafın eline koz veriyor. Sanki bunları çalışanlar yapmıyor… ev hanımlarının dünyadan haberi yokmuş gibi bir algı oluşuyor bende bu savunmaları duyunca. Çalışmak istemiyorum desinler yeter. Ayyy aslında çok yoğunuz muhabbeti yapmaları komik oluyor
Bunu da en çok çalışan kadınlar yapiyor kıskandıkları için.
Ben çok çok prestijli bir mesleğe sahibim, 32 yaşıma kadar okudum. 10 yıl çalıştım. Şimdi çocuğumu büyütmek için evdeyim. Kocam ikimize de yetecek kadar kazanıyor. Ben çocuğumu kendim büyütüyorum. Kime neeeee???
Kaynanam durup durup söyler, evde boş oturmaktan sıkılmıyor musun? Koca parası yemek zoruna gitmiyor mu? Diye. Hiç de zoruma gitmiyor, kocam kazansın ben yicemEn tatlısı koca parası
Yani şaka bir yana kendisi 40 günlükken çocuklarını bakıcıya atıp kaçmış işe (çünkü çocuk bakmak zor ve göze görünmüyor yaptığın). Şimdi benim çocuğuma bakmam zoruna gidiyor. Kendisi hem çalışmış hem ev işi hem kadınlık yapmış değer görebilmek için, benim çalışmadan değer görmem zoruna gidiyor.
Kendine ancak mesleği üzerinden değer biçen hemcinslerim çalışmayan kadınları küçük görebilir ama eminim hepsinin içi gidiyor ben köpek gibi çalışıp para kazanıyorum bunlar evde otururken (!) benden fazla değer görüyor diye.
Kimi kıskanayım ?Çok prestijli bir mesleğiniz olduğu kısım hiç inandırıcı gelmedi. Daha çok siz kıskanmış gibisiniz.
Kimi kıskanayım ?seni neden inandırayım?
Bunu da en çok çalışan kadınlar yapiyor kıskandıkları için.
Ben çok çok prestijli bir mesleğe sahibim, 32 yaşıma kadar okudum. 10 yıl çalıştım. Şimdi çocuğumu büyütmek için evdeyim. Kocam ikimize de yetecek kadar kazanıyor. Ben çocuğumu kendim büyütüyorum. Kime neeeee???
Kaynanam durup durup söyler, evde boş oturmaktan sıkılmıyor musun? Koca parası yemek zoruna gitmiyor mu? Diye. Hiç de zoruma gitmiyor, kocam kazansın ben yicemEn tatlısı koca parası
Yani şaka bir yana kendisi 40 günlükken çocuklarını bakıcıya atıp kaçmış işe (çünkü çocuk bakmak zor ve göze görünmüyor yaptığın). Şimdi benim çocuğuma bakmam zoruna gidiyor. Kendisi hem çalışmış hem ev işi hem kadınlık yapmış değer görebilmek için, benim çalışmadan değer görmem zoruna gidiyor.
Kendine ancak mesleği üzerinden değer biçen hemcinslerim çalışmayan kadınları küçük görebilir ama eminim hepsinin içi gidiyor ben köpek gibi çalışıp para kazanıyorum bunlar evde otururken (!) benden fazla değer görüyor diye.
Yorgunluk yarıştırmak kadar saçma bi şey yok gerçektenBen evliliğimin başında çalıştım, çocuklardan sonra epey süre çalışmadim, şuan çalışıyorum ama emekli olan kadar falan çalışmam muhtemelen.
Burada bile hemen çalışan yoruluyor, çalışmayan yoruluyor kıyaslamalari başlamış.
En çok yoruluna ödül verilecek sanki.
Ben istemediğim çalışmadım, bu kadar. Hiçte pisman değilim çalışmamıs olmama.
Şuan çalışıyorum kendim istediğim için, çalışmayan kadına da boş boş oturuyor diye bakmıyorum, isteyen istediği gibi oturur bana ne?
Buna sürekli laf söyleyen insanların kendi hayatlarıyla ilgili problemlemi olduğunu düşünmüyorum. Başka bir açıklaması olan varsa yazsın da bilelim.
Siz de şuna böyle mutluysanız kimseyi takmayın.
Ayrıca koca parasi yemek her zaman en sevdiklerimdendir. Her türlü yerim.![]()
Bence olaya sadece tercih olarak evde hanımıyız çalışan kadınlardan çok vaktimiz var bizi kıskanıyorlar diye bakmamak lazım.Prenses bella ya katılıyorum.Bizde kadınız ve hemcinsimizin kötü duruma düşmesini neden isteyelim ? Çalışmayınca aileden çok zengin değilseniz yarın bir gün o çok güvendiğiniz koca tekmeyi koyarsa ne yapacaksınız ? Plan var mı, birikim var mı mesela ?
Bu forumda yüzlerce konuda şahit olduk ki ekonomik özgürlük çok önemli.Sigortanızı yatırmakla olmuyor o iş.Aldatılsanız veya Allah korusun eşiniz çalışamayacak duruma gelse, vefat etse dımdızlak ortada kalırsınız.Ya da ailenize sığıntı gibi gitmek zorunda kalırsınız.
Tek başınıza ayrı evde yaşamak gibi bir imkanınız olmaz.Zenginseniz çalışmayın kardeşim.Kime ne ? ama bence sadece para olarakta değil, bir kadın sosyal yaşamda olmalı.Kendi parasını kazanmanın zevkini bırakmamalı.Açıkçası zaruri durumlar dışında ev hanımlarının ben bu saydığım sebeplerden dolayı kumar bir hayat yaşadıklarını düşünüyorum.
Herkes boş iş yapmıyor ki hayatımın şu döneminde kıskanacağım son şey ev hanımı olmak sanırım. Hem maddi hem manevi tatmin olduğum sevdiğim bi mesleğim varken neyi kıskanmalıyım mesela?Kimi kıskanayım ?seni neden inandırayım?
Bu hiç beni ilgilendirmez. Öptüm.Beni inandırın diye bir şey yazmadım. Ama inanmıyorum yani.
Bu hiç beni ilgilendirmez. Öptüm.
? Çalışmayan bir kadına koca parası yemek zoruna gitmiyor mu demek kadar itici değildir diye düşünüyorum.Çalışmak veya çalışmamak tercihtir. Aldığınız eğitim ne olursa olsun kimsenin tercihleri hakkında söz söylemeye hakkımız yok diye düşünüyorum. Ama sizin de Üslubunuz çok itici yahu![]()