Ev ıvır zıvırlarını nereye koyuyorsunuz, nasıl sığdırıyorsunuz?

Ben de halihazırda çalışma odası olan odaya dolaplar alıp o şekilde değerlendireceğim sanırım. Ara sıra misafir de giriyor ama napim dolap var diye misafir ağırlayamam diye bir şey yok herhalde
Bir şekilde yaparsınız. Bebeğinizin kalacağı odaya da boydan dolap yapsanız yine bazzı eşyaları kaldırır. Eğer yeterli yeriniz yoksa

Kendi evimiz olsa bizim de antre mesela bir oda genişliğinde kirada olmasak oraya dolaplar yaptırırdık ama kirada olunca elimiz kolumuz bağlı
Dolap yaptırmak yerine dolap alabilirsiniz hazır olanlarlardan biz öyle yaptık.
Bı de mümkün olduğunca şeyden vazgeçmeye çalışın en zaruri şeyler hariç tabi
Kutu mesela asla biriktirmeyin hemen atın.

Dolap yaptırmak yerine dolap alabilirsiniz hazır olanlarlardan biz öyle yaptık.
Bı de mümkün olduğunca şeyden vazgeçmeye çalışın en zaruri şeyler hariç tabi
Kutu mesela asla biriktirmeyin hemen atın.
Evet yorumlardan sonra ben de bir aydınlanma yaşadım dolap demek illa yaptırmak monte ettirmek değil dümdüz kendimiz de alabiliriz bunu niye düşünemedim hayret ettim kendime

Bu erkeklerin hepsi aynı kolay kolay eşyalarını atmazlar Yeni evliyken kayinvalidem birsürü ıvır zıvır topladı getirdi istemediğimi bildiği halde ki söylemiştim de , sonra eşim de anneme ayıp olur atamayız deyip durdu , birgun evde cinnet geçirip hepsini kapıya attım, eşim de hepsini toplayıp annesine geri götürdü, o gündür bugündür bir çöp taşıyamazlar evime , asla sevmem gereksiz ıvır zıvır

Evet yorumlardan sonra ben de bir aydınlanma yaşadım dolap demek illa yaptırmak monte ettirmek değil dümdüz kendimiz de alabiliriz bunu niye düşünemedim hayret ettim kendime

Ben 6 metre IKEA Pax yaptim.
Kapıları komple ayna. Ikea ışıklandirmasi taktim. Çok şik oldu ve baya uyguna geldi

Oturma odası ve salon ayrı ayrı mı var ? 3+1 eve nasıl sigmiyorsunuz ya ? İkinsalon varsa birini satın iptal ettirin. Çalışma odası yapın. Odalar çok mu küçük.

Mutfağa dolap aldım baya eşyamı topladı, taşınınca da götürüp cam balkon yaptırıp balkona koyacağım insallah , cam balkon çok gerekli eğer ev seninse tabi , baya ıvır zıvır topluyor, dolap falan da koyunca süper oluyor...

3 + 1 ev bir oda ardiye bir oda çocuk odası bir oda size neden yetmiyor anlamadım
Ben normalde oturma odası yapmayacaktım ama eşimin bekârlık zamanından kalan çok güzel sağlam koltukları vardı. Onları o odaya koyduk bir de çalışma masasıdır kitaplıklardır derken hem ara sıra misafir ağırladığımız hem de çalışma odası olarak kullandığımız bir oda haline geldi. Ama görünen o ki o odaya doldurmak zorunda kalacağız biz de

Çalışma masası da varsa bir de dolap koyun oraya göze batmaz bence.
Ben 2+1 deyim İstanbul’da zaten küçücük evler.
2. Çocuğa bile yer ayırdık

Oturma odası ve salon ayrı ayrı mı var ? 3+1 eve nasıl sigmiyorsunuz ya ? İkinsalon varsa birini satın iptal ettirin. Çalışma odası yapın. Odalar çok mu küçük.
Bir tanesi çalışma odası zaten. Ama koltuk da var ara sıra misafir de alıyoruz o odaya. Odalar büyük ama göz önünde olunca hoşuma gitmediğinden eşyaları nasıl saklarım derdine düştüm. Birkaç dolap alıp çalışma odasının uygun yerlerine yerleştireceğim sanırım.

Kendi evimizi inşallah aldığımızda ilk iş cam balkon yoksa cam balkon yaptıracağız biz de. Ben de mutfağa bir dolap aldım kilerim yok bakliyatları nereye koyayım bilememiştim

Calisma odasına güzelce kolileyip bir yere üst üste dizin. Kör nokta olan bir alana. Her kolide içeriği hakkında bir iki kelime yazın aradiginizi da dağıtmadan bulabilirsiniz.

Kesinlikle IKEA pax yapin. Icini istediğiniz gibi düzenlerseniz.
Kapakları zevkinize göre yaparsiniz. Köşe modelleri çok güzel oluyor. Benim girişte 6 metre dolabim var.
Yatak odasi tekrar 6 metre
Oğluma 3 metre yaptik.
Aldığım en pratik mobilya diyebilirim

Araştıracağım, çok teşekkürler

Giysi dolabı olarak kullanılan bez dolaplar oluyor . Bu dolapların askılık bölümüne süpürge vs şeyler belki sığabilir. Uygun ölçüde bir dolap bulabilirsiniz. Raf bölümünü de ne kadar kırtasiye malzemesi varsa koyarsınız.

Bir de plastik çekmeceler oluyor, hani şu 4-5 bölmeli olanlardan. Onlardan da alabilirsiniz. Hem ucuz olur hem de kullanımı, kaldırması kolay olur.

Ayrıca dolap içi düzenleyiciler de işinize yarar. Neyi nereye koyduğunuzu bilirsiniz.

Ütü masasını ise katlayın. Gerek oldukça açıp kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…