- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Ahahahah ben de eşime hediye alsam toplu tutar mı acaba dolabınıBu yorumu görmeden önce dicektim ki gebelik beklentiniz var mı? :) Ben 1buçuk yıl bebek istedim sonunda oldu şükür. Bu 1buçuk senede hep ya hamileysem diye çok yormazdım kendimi sonra yavaş yavaş ev işlerinden soğudum. Şimdi hamileyim kolumu bile kaldırasım gelmiyor. Benim eşim de çok dağınık. Gardrobunu dağıtmadığı her ay bi hediye alıyorum ona :) ancak bu şekilde düzen tutturabildim. Ama tuvalet konusu çok iğrenç yani insan çıktığı tuvaleti temizlemekten aciz olmasın bi zahmet. Kısacası ben gebeliğine bağladım meseleyi.
Hastalıkla şaka olmaz kanısındayım. Allah korusun bir de gerçekten idrar yolları enfeksiyonu olursan, hamilelikte çok sıkıntılı bir durumÇok fenasin denicem bunu
Aynı sorun bendede var ama tek farkımız evli olmama annemle babam ayrıldı bizde babaya verdiler 2 erkek kardeşim bide babam üstelik biri ikizimMerhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim hala bi düzen oturtamadim evimde. daha doğrusu ilk zamanlar evimi o kadar seviyodum ki heryer derli toplu olmalıydı kahvalti soframiz falan çok duzenliydi aksam yemeklerini severek yapiyodum. şimdi ise hiç bisey yapasim gelmiyo. yemek yapmak ev temizligi işkence gibi geliyo. buna biraz da eşimin dağınıklığı sebeb galiba tam heryeri toplayıp temizliyorum eve bi geliyo savaş alanı gibi heryer. yatağın kenarında su şişeleri heryerde kahve bardağı çoraplar biyerde gardrobu savaş alanı gibi. kaç kez uyarmama rağmen ya tamam dikkat edicem dio yada akşamları 4.5 saat idare edemiyosun dio. evim sobali mutfağa çıkınca usuyorum bian önce isimi bitirip içeri girme derdindeyim. yada artık icimden gelmiyo bile bjseyler yapmak. surekli kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Ev pis olduğu zaman icim rahat etmiyo kalkıp temizlemek istiyorum ama yapasim gelmiyo. sonra yapiyim sonra derken akşam oluyo sizce ne yapmaliyim
Aynı sorun bendede var annemle babam ayrı bizi babaya verdiler babaannemde bizimle kalıyordu bana yardım ediyordu 1 hafta oldu amcamın yanına gitti yengem doğum yapıcak o yüzden gece yatmadan evi düzeltiyorum okuldan gelince zorlanıyorum diye gece yatıyorum sabah kalkiyorum okula gidiyorum eve geliyorum ev savaş alanı 16 yasindayim 1 haftada bıktım evin dağınıklığini görünce ağlayasım geliyo ben hangi işi yapayım okula mi gideyim odev mi yapayım yemek mi yapayım temizlik mi yapayım onlara hizmet mi edeyim insan der bu bizim için uğraşıyor bizim yaptigimiz bak tamam yemek yapamıyorlar eyvallah ama benden isteyeceklerine kalkıp kendileri su alabilirler çorap kıyafet alabilirler yemeklerini sudan geçirip makinaya koyabilirler en sinir olduğum şey kendileri yapabilecekleri şeyi benden istemeleri onlara bunu diyince babam ben gün boyu çalısiyorum diğerleri okula gidiyom Afedersiniz ben essekmiykm ben hiç bir şey yapmiyomuyum sinirden ağlayıp duruyorumMerhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim hala bi düzen oturtamadim evimde. daha doğrusu ilk zamanlar evimi o kadar seviyodum ki heryer derli toplu olmalıydı kahvalti soframiz falan çok duzenliydi aksam yemeklerini severek yapiyodum. şimdi ise hiç bisey yapasim gelmiyo. yemek yapmak ev temizligi işkence gibi geliyo. buna biraz da eşimin dağınıklığı sebeb galiba tam heryeri toplayıp temizliyorum eve bi geliyo savaş alanı gibi heryer. yatağın kenarında su şişeleri heryerde kahve bardağı çoraplar biyerde gardrobu savaş alanı gibi. kaç kez uyarmama rağmen ya tamam dikkat edicem dio yada akşamları 4.5 saat idare edemiyosun dio. evim sobali mutfağa çıkınca usuyorum bian önce isimi bitirip içeri girme derdindeyim. yada artık icimden gelmiyo bile bjseyler yapmak. surekli kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Ev pis olduğu zaman icim rahat etmiyo kalkıp temizlemek istiyorum ama yapasim gelmiyo. sonra yapiyim sonra derken akşam oluyo sizce ne yapmaliyim
bebek yok şimdiden bıktunız benim iki bebek ben nasıl yetişeyim bi de çalışıyorumMerhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim hala bi düzen oturtamadim evimde. daha doğrusu ilk zamanlar evimi o kadar seviyodum ki heryer derli toplu olmalıydı kahvalti soframiz falan çok duzenliydi aksam yemeklerini severek yapiyodum. şimdi ise hiç bisey yapasim gelmiyo. yemek yapmak ev temizligi işkence gibi geliyo. buna biraz da eşimin dağınıklığı sebeb galiba tam heryeri toplayıp temizliyorum eve bi geliyo savaş alanı gibi heryer. yatağın kenarında su şişeleri heryerde kahve bardağı çoraplar biyerde gardrobu savaş alanı gibi. kaç kez uyarmama rağmen ya tamam dikkat edicem dio yada akşamları 4.5 saat idare edemiyosun dio. evim sobali mutfağa çıkınca usuyorum bian önce isimi bitirip içeri girme derdindeyim. yada artık icimden gelmiyo bile bjseyler yapmak. surekli kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Ev pis olduğu zaman icim rahat etmiyo kalkıp temizlemek istiyorum ama yapasim gelmiyo. sonra yapiyim sonra derken akşam oluyo sizce ne yapmaliyim
aynı haftadaydık doğum yaptın mı :)Benim esimde daginiktir.. eskiden kirlileri temizleri ayiklardim..dolabini duzenlerdim..baktim olmuyo hem cocuklar hem kendim hem calisiyorum evdede oyle super yardim etmez yani.. biraktim.. dedimki bi kiyafetini yikanmasini istiyosan sepete atarsin o kadar yoksa yikanmaz..ortalikta bulduklarimi dolabina tikarim ama duzenlemem dolabini...tum evi ben toparlarim camasirlar yemekbendedir..kolay degil cocuklarim kucuk daha vs..
Valla bende işe yaradıAhahahah ben de eşime hediye alsam toplu tutar mı acaba dolabını
Hahahaha bnm ki 35 yaşında ben ne yapayım :) denemek lazım. Ödül ya da ceza ahahaha dağıttığı ay kendime hediye aldırmakla tehdit edeyim ben de daha ikna edici olabilir :)Valla bende işe yaradıbir gün düzelttim jilet gibi yaptım dolabını. Fotoğrafını çektim gönderdim dedim tam 1ay bozulmazsa sana hediye var bildiğin her gün 'bak aşkım düzenli' diye diye hiç bozmadı 6-7 ay oldu ondan sonrası maşallah hep düzenli. Yani aslında bir süre yaptırabilseniz zor bişey olmadığını anlar. Erkekler de çocuk gibidir derler ya hep. Dedim bende ödül sistemi uygulayayım evde bu arada eşim öyle küçük falan da değil 32 yaşında koca adam
Ondan benim eşim korkmazdı ama çok mantıklıHahahaha bnm ki 35 yaşında ben ne yapayım :) denemek lazım. Ödül ya da ceza ahahaha dağıttığı ay kendime hediye aldırmakla tehdit edeyim ben de daha ikna edici olabilir :)
Benim de yedikten sonra gözüm açılıyor yiyene kadar mıymıy mıyy benim derdim de yemek yapmaakk yani yapamamak nefrettttt yaaİşte ben de öyleydim bir dönem. Ama her gün ortalığa konulan şeyleri toplasan İnan sorun olmaz. Gerçi bunu sen de biliyorsun ama yapamıyorsun. Belki vitamin eksikliği olabilir. Ben de hamileyim ilk zamanlar iyiydim şimdi çok üşengeç halsiz oldum bi de çok acıkıyorum, acıkınca bir şey yapamıyorum, yemek yedikten sonra da ağırlık basıyor hiçbir şey yapamıyorum :)) ama ben düzenli yardımcı bir bayan çağırıyorum. Yoksa hiç işin içinden çıkamam.
Ama aşırıya kaciyo bazen sadece dağınıklık değil mesele. mesela bulasik üç gün dursa tezgahta yikuyasim gelmiyo. pis görünce icim rahat etmiyo ama yapasim da gelmiyo. bu yuzden de aniden misafir gelcek die korkuyorum.bu arada 29 haftalık da hamileyim
En güzel temizlik kirletmemektir. Eşine söyle toplasın olmaz böyle orası bekar evi mi.Normal de zaten bende hergün sprey ve fırçayla bikez gecerdim üstünden ama diyorum ya yapasim gelmiyo bunu dA eşimin heryeri pis bırakmasına bağlıyorum artık kendimi çok yilmis hissediyorum. ilk sene çok temiz duzenliydjm şimdi de eskisi gibi olmak istiyorum ama yapamıyorum
Canım valla üzüldüm haline.bide bebeğin olunca sen bebeğinin arkasını mı topluycaksın yoksa kocanınkini mi.yani madem faydası yok bari dağıtmasın.kesin bi dille uyar.gerekiyosa kavga çıkar.özellikle tuvalet konusunda.yapmak istememene hamilelik ve evinin sobalı olması etki etmiş olabilir.ilk evlendiğimizde evimiz sobalıydı.nefret ederdim bulaşık yıkamaktan.makinemde yoktu.Canim önceden önceden boyoe değildi eşime sinirlendigim için yapasim gelmiyo ben temizliyorum heryeri esimin gelmesiyle hersey aynı oluyo bende bıkmış durumdayım nolursa olsun amannnn durumundayim
Yaptim sukur cnm :) benim 3 oldu sukur ben nasil yetiseyim anacimmm :)aynı haftadaydık doğum yaptın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?