Ev işleriyle basim dertte yardım edin lütfen :(

O ne oyle ya siseler bardaklar coraplar esimle bastan konustum ben hasta derecede duzenliyim mutfagima asla karisma cikardigini sepete at bardaklarini topla mutfaga diye sizde guzelce konusun yoksa tabi yorulursunuz benim esim ayda bir eve geliyor ona ragmen uyariyorum 2 yil sonra yurtdisina gitmicek surekli evde olucak suan yuz verirsem ozaman duzeltemem

Ahahahah ben de eşime hediye alsam toplu tutar mı acaba dolabını

Benim esimde daginiktir.. eskiden kirlileri temizleri ayiklardim..dolabini duzenlerdim..baktim olmuyo hem cocuklar hem kendim hem calisiyorum evdede oyle super yardim etmez yani.. biraktim.. dedimki bi kiyafetini yikanmasini istiyosan sepete atarsin o kadar yoksa yikanmaz..ortalikta bulduklarimi dolabina tikarim ama duzenlemem dolabini...tum evi ben toparlarim camasirlar yemekbendedir..kolay degil cocuklarim kucuk daha vs..

Aynı sorun bendede var ama tek farkımız evli olmama annemle babam ayrıldı bizde babaya verdiler 2 erkek kardeşim bide babam üstelik biri ikizim
Aynı sorun bendede var annemle babam ayrı bizi babaya verdiler babaannemde bizimle kalıyordu bana yardım ediyordu 1 hafta oldu amcamın yanına gitti yengem doğum yapıcak o yüzden gece yatmadan evi düzeltiyorum okuldan gelince zorlanıyorum diye gece yatıyorum sabah kalkiyorum okula gidiyorum eve geliyorum ev savaş alanı 16 yasindayim 1 haftada bıktım evin dağınıklığini görünce ağlayasım geliyo ben hangi işi yapayım okula mi gideyim odev mi yapayım yemek mi yapayım temizlik mi yapayım onlara hizmet mi edeyim insan der bu bizim için uğraşıyor bizim yaptigimiz bak tamam yemek yapamıyorlar eyvallah ama benden isteyeceklerine kalkıp kendileri su alabilirler çorap kıyafet alabilirler yemeklerini sudan geçirip makinaya koyabilirler en sinir olduğum şey kendileri yapabilecekleri şeyi benden istemeleri onlara bunu diyince babam ben gün boyu çalısiyorum diğerleri okula gidiyom Afedersiniz ben essekmiykm ben hiç bir şey yapmiyomuyum sinirden ağlayıp duruyorum
Ama ben kızım bunları yapmaya zorunluyum babaannemde bunları anlatinca onlar erkek sen kizsin sen yapacaksın şu milletin geri kafaliligi beni cildirtiyo ama bak unuttum ben kızım yapmak zorundayim bıktım yemin ediyorum

Son düzenleme:
Şu gardrop işinden bende bıktım artık ya güzelce düzenliyorum grup grup ayırıyorum çamaşırları bi geliyor akşam bide sabah işe gidiyor tamam puff iş kıyafeti tek tip ayrı olduğu halde.Hepi topu bi çıkardıklarını banyoya koyucaklar az düzenli dolaptan alıcaklar ama başaramıyorlar, 4 yıldır dilimde tüy bitti ama yine tutamıyorum çenemi.

bebek yok şimdiden bıktunız benim iki bebek ben nasıl yetişeyim bi de çalışıyorum

aynı haftadaydık doğum yaptın mı :)

Ahahahah ben de eşime hediye alsam toplu tutar mı acaba dolabını
Valla bende işe yaradı bir gün düzelttim jilet gibi yaptım dolabını. Fotoğrafını çektim gönderdim dedim tam 1ay bozulmazsa sana hediye var bildiğin her gün 'bak aşkım düzenli' diye diye hiç bozmadı 6-7 ay oldu ondan sonrası maşallah hep düzenli. Yani aslında bir süre yaptırabilseniz zor bişey olmadığını anlar. Erkekler de çocuk gibidir derler ya hep. Dedim bende ödül sistemi uygulayayım evde bu arada eşim öyle küçük falan da değil 32 yaşında koca adam

Hahahaha bnm ki 35 yaşında ben ne yapayım :) denemek lazım. Ödül ya da ceza ahahaha dağıttığı ay kendime hediye aldırmakla tehdit edeyim ben de daha ikna edici olabilir :)

Ben bu durumu depresyona bağlamadım bence sorun eşinin sorumsuzluğu..
seni bıktırmış artık ..Bir de hamilesin insaf yahu insan olan karnında can taşıyan eşine yardım etmek yerine iş mi çıkarırmışş !

Bence eşin depresyonda gitsin tedavi olsun kafayı düzeltsin senide hayattan bezdirmesin ..

Güzellikle anlatıyorsun olmuyorsa biraz bağır yeter falan de yanaşınca da yorgunum de malum bütün gün dağıttıklarını topladım !

Benim de yedikten sonra gözüm açılıyor yiyene kadar mıymıy mıyy benim derdim de yemek yapmaakk yani yapamamak nefrettttt yaa

Gebelikte halsizlik normal.
Sonra Doğunca diyeceksin ki evliliğinin ilk iki yılında iş yapmak ne kolaymış.

En güzel temizlik kirletmemektir. Eşine söyle toplasın olmaz böyle orası bekar evi mi.
Dolabını vs toplama ortada bıraktıklarını da yıkayıp ütüleme üstü bası kalmayınca düzelir belki

bu aralar bende öyleyim başkaları çabalamayınca aman bir tek ben mi bu evde yaşıyorum modundayım

Eşinizin gardrobu dağıtmasına izin vermeyin..eve gelince giyeceklerini siz hazırlayın..oturma odanız varsa eşinizi salona sokmayın..oturma odasında rahat etsin istediği gibi dağıtsın laf etmeyin ama başka odaları dağıtmasına izin vermeyin.. sanırım eşinizle şakayla karışık bir anlaşma yapmalısınız belki bu şekilde düzelir..tatlı dille uyarın yavaş yavaş yapmasını istediklerinizi mutlaka öğrenecektir..yılmayın ama sinirlenmeden konuşun.

Canim önceden önceden boyoe değildi eşime sinirlendigim için yapasim gelmiyo ben temizliyorum heryeri esimin gelmesiyle hersey aynı oluyo bende bıkmış durumdayım nolursa olsun amannnn durumundayim
Canım valla üzüldüm haline.bide bebeğin olunca sen bebeğinin arkasını mı topluycaksın yoksa kocanınkini mi.yani madem faydası yok bari dağıtmasın.kesin bi dille uyar.gerekiyosa kavga çıkar.özellikle tuvalet konusunda.yapmak istememene hamilelik ve evinin sobalı olması etki etmiş olabilir.ilk evlendiğimizde evimiz sobalıydı.nefret ederdim bulaşık yıkamaktan.makinemde yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…