Ev işleriyle basim dertte yardım edin lütfen :(

Akşamları 4-5 saat idare etmek zorunda miymissin? İdare edilmek isteyen insandan nefret ederim ya kendi pisliğini temizlemekten aciz "idare edemiyorum" de.

O ne be hayvanlar bile pisledigi yeri kapatıyo ıyyy

Kamu spotu. Pis adamlarla evlenmeyin.. Kişisel temizliğini de yapmıyordur o şimdi

Hamileymissiniz belki de ondan caniniz is yapmak istemiyordur gayet normal. Ama esinizi alistirin o da is yapsin. Yoksa cocuk dogdugunda bu isler katlanacak ve siz altinda kalacaksiniz

Bu yorumu görmeden önce dicektim ki gebelik beklentiniz var mı? :) Ben 1buçuk yıl bebek istedim sonunda oldu şükür. Bu 1buçuk senede hep ya hamileysem diye çok yormazdım kendimi sonra yavaş yavaş ev işlerinden soğudum. Şimdi hamileyim kolumu bile kaldırasım gelmiyor. Benim eşim de çok dağınık. Gardrobunu dağıtmadığı her ay bi hediye alıyorum ona :) ancak bu şekilde düzen tutturabildim. Ama tuvalet konusu çok iğrenç yani insan çıktığı tuvaleti temizlemekten aciz olmasın bi zahmet. Kısacası ben gebeliğine bağladım meseleyi.

Depresyon belirtileri var ama mutlaka bunun altında olan ciddi sebepler vardır onu bulup düzeltmeye çalışın.

Hamileymissiniz belki de ondan caniniz is yapmak istemiyordur gayet normal. Ama esinizi alistirin o da is yapsin. Yoksa cocuk dogdugunda bu isler katlanacak ve siz altinda kalacaksiniz
Şimdiden altından kalkamiyoeum zaten. ama alisicagini da zannetmiyorum. zira niyeti olsa 2.5 senedir hafif hafif uyarıyorum olmuyo. bahanesi de sanayi işi yorucu evde aksama kadar bossun yapsan nolur dio

Hamile olma ihtimalin var mi? Yorgunluk halsizlik? Hamile degilsen de hissettiklerin cok normal. Ben temizligi esime yaptirdigim halde yine de yoruluyorum sadece toz alirken. Hatta onu yapmak bile istemiyorum duzeni temizligi ben de seviyorum. Ama buyutmuyorum kafamda canimdan degerli degil ya!

29 haftalık hamileyim canım zaten hamileligim de zor geçti surekli serum aldım aşırı bulantı kusma vardı bende bulanti hala da devam ediyo eskisi gibi aşırı değil ama var.l daha. üstüne bide mide yanmasi eklendi. benim sorunum hamilelik yorgunluğu biraz da eşime cAnım s ikildigindan olabilir.

Tuvalet ayda 1 kere mi temizlenir kız :))))
Eşim tuvaleti çok şükür temiz bırakır ama ben yinede gün aşırı temizliyorum..... tuvaleti pis bırakan insanlardan nefret ediyorum..
Bizde de eşim daha derli toplu..
Bizde de oyle. Esim daha derli toplu ve temizdir. Hamilelikten kaynakli temizligi artik hep esime yaptiriyorum. Resmen adam evi temizlerken kendi pisligimden utaniyorum tavandanki orumcekleri falan supuruyor benim hic yapmadigim sey

Bizde de oyle. Esim daha derli toplu ve temizdir. Hamilelikten kaynakli temizligi artik hep esime yaptiriyorum. Resmen adam evi temizlerken kendi pisligimden utaniyorum tavandanki orumcekleri falan supuruyor benim hic yapmadigim sey
Azcik yardımetse yada sadece dağıtıp pisletmese yeterli benim için ama nerdeeeee sadece ağır kaldırma konusunda yardımcı. sobanın kovasini falan degistirir

Kesinlikle sebep hamileliktir o zaman. Hem daha tahammulsuz bir donem oluyor hem de insan gercekten cok yoruluyor. Hamilelik onceside mi boyleydin? Eger degilsen sikma canini dogumdan snra duzelirsin. Esinin daginikligi problem degil ama tuvalet konusunda uyarmalisin. Bak ne diyecem. Hasta numarasi yap, doktor guya idrar yollarinin iltihap kaptigini soylesin. Sen de esini sucla. Belki duzelir.

Çok fenasin denicem bunu

Azcik yardımetse yada sadece dağıtıp pisletmese yeterli benim için ama nerdeeeee sadece ağır kaldırma konusunda yardımcı. sobanın kovasini falan degistirir
Bazi insanlar oyle ama duzelmiyor yaa. Benimki bak temiz ve duzenlidir. Ama o coraplar asla ve asla yerli yerinde olmaz. Bir teki yatak odasinda diger teki mutfakta falan gezer. Sen daginikligina takilma. Yardim konusuda degisiyor kisiden kisiye. Esimin abisi, karisi 9 aylik hamile ve ayrica iki kucuk cocugu daha olmasina ragmen zerre yardim etmezdi. Yer sofrasini bile kaldirmazdi kadin o haldeyken. Ne halleri var inan.

Ayda 1 tuvalet yikamayin günlük 3 dakika ya , bi de hamilesiniz mikrop kapabilirsiniz.
Tuvalet temizliği çok önemli , verin fircayi eline eşiniz yikasin .
Koskoca adamın tuvalet terbiyesi almaması da bi garip yani

Ayda 1 tuvalet yikamayin günlük 3 dakika ya , bi de hamilesiniz mikrop kapabilirsiniz.
Tuvalet temizliği çok önemli , verin fircayi eline eşiniz yikasin .
Koskoca adamın tuvalet terbiyesi almaması da bi garip yani
Canim önceden önceden boyoe değildi eşime sinirlendigim için yapasim gelmiyo ben temizliyorum heryeri esimin gelmesiyle hersey aynı oluyo bende bıkmış durumdayım nolursa olsun amannnn durumundayim

bende oyleyim hamile ikende degismedi.sonuc dogurunca arastiracagim psikolojik kismini

Eviniz sobalı olması pis olması normal bence iş yapa Yapa bitmez ilk zamanlar benim de öyleydi savaş alanı gibi onu bırak wc banyoyu temizlemezdim çocuk doğuş yetişemiyorum yasa
Ama çocuk uyurken bı saatte hepsini yapıyorum zamanla hepsi düzene oturdu gibi

Şimdiden altından kalkamiyoeum zaten. ama alisicagini da zannetmiyorum. zira niyeti olsa 2.5 senedir hafif hafif uyarıyorum olmuyo. bahanesi de sanayi işi yorucu evde aksama kadar bossun yapsan nolur dio
Napalim canim herkesin esi calisiyor deyin. Benim esim de muhendis,sanayide tamirci gibi calistigi gunleri bilirim o yuzden kilik kiyafet konusunda sizi anlayabiliyorum. Gelir gelmez degismesi lazim,her tuvaletten sonra bir camasir suyu bir cifle firca gezdirmesi o kadar da zor degil. Israrla soylemeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…