Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

evet canım dogru soyluyorsun dört gözle yagmuru beklıyoruz dımı toprakta kansın bıde şu tozlardan arınalım bıraz illallah geldı çunkı kaydirigubbakcemile5

ya sorma gülseciğim ben bunu yazdıktan sonra haftalık hava raporuna baktıkki çarşamba buralar yağmurlu ama cezayirden toz bulutu geliyormuş yani çamur yağacak

ya sorma gülseciğim ben bunu yazdıktan sonra haftalık hava raporuna baktıkki çarşamba buralar yağmurlu ama cezayirden toz bulutu geliyormuş yani çamur yağacak

Çamurmu yağacak. Aman Allahım hakkımızda hayırlısını göstersin. Çocuklarımıza temiz bir doğa, güzel günler olsun inşallah. Barajlarımız suyla dolsun, kötü yazgılara fırsat vermesin yüce Rabbim...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sirkeninnn gümüşleridee parlattığınıı duymuştumm aynı zamandaa sigara külününnn
pek bi alakasızz olduu sankiii
aradann gireym demiştimmm

selam bayanlar,

ben çalışıyorum haftada bir temizlik yapabiliyorum ama toz alma işini 2-3 günde bir yapmam gerek.

bu tozdan bende bıktım illallah dedirtti bana. Bide sokakta kazı yaptılar, heryer sapsarı toz. Camları sildirmiştim 2 gün sonra eski haline geldi.

şu sirke olayı iyide arkadaşlar evde kokmuyormu?

ayy çamurmu off yandık desenıze hayırlısı olsun
gözek sıgara kulunu duymuştum ama hiç uygulamadım çokda hoş gelmıyor açıkcası bana
sırkede oyle çok kokmuyor olmadı oda spreyı var a.s.a.s.

bugün temizlik günümdü ve sirke kullanmadığım yer kalmadı camlar aynalar sehpalar
hepsi pırıl pırıl parlıyor yaşasın sirkehihoyyythihoyyyt

ben yeni evliyim..yıllardır yalnız yaşıyordum, tek kişilik düzene alışmışım, şimdi iki kişi çok zor geliyorr..
temiz olmayı severim ama ezelden beridir temizlik yapmaktan nefret ederim...
sabah 8-akşam 6 çalışıyorum, işim beden değil kafa işi, sürekli okuyor, fikir yürütüp proje oluşturuyorum...yani akşam eve geldiğimde kafam bi milyon oluyo, bir de ramazan girdi araya, iyice nefret ettim temizlikten...
amma çok bahane saymışım yaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

İnan kokmuyor canım, ama için rahat etsin istiyorsan ben işlerim bittiği gibi odalara oda spreyi çok az serpiyorum.
Oda kokusu sıkmadığım günlerde dikkat ediyorum kokmuyor.
İşlerinizde kolaylıklar dilerim...

kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bulaşık makinasının parlatıcı kısmına makinanın parlatıcısını değilde (kanserojen olduğunu duydum doktor tanıdığımızdan) Elma Sirkesi kullanıyorum hem kokmuyor, hemde parlatıyor.

kaydirigubbakcemile5

Ayyyyyyyyy biliyorumki, çoğu bayanın bu problemi vardır eminim siz KK üyeleride bu konuda muzdariptir. Bulaşık makinasında yıkanmış olan bardaklar neden buzlanma yapar. Buğulu buğulu oluyor bardak ve cam eşyalar. Neden??????????Neden???????? mirmirmirmirÇok üzgünüm çoook:a015:
Cevabı bilenlerden yardım istiyorum ne yapalım?????????

:roflol:

hoppala orayadamı sirke oldu olacak sirkeyle yıkanalım hem gıcır gıcır oluruz hemde geç kirlenirizkaydirigubbakcemile3

bişey sorucam, bu sirke elma sirkesimi üzüm sirkesimi farkediyomu?

hoppala orayadamı sirke oldu olacak sirkeyle yıkanalım hem gıcır gıcır oluruz hemde geç kirlenirizkaydirigubbakcemile3
Barçmancığım ne yapalım herşey kanser yapıyorsa bizde doğal birşeyler kullanmalıyız. Uzun zamandır böyle kullanıyoruz arkadaşlarla ve akrabalarımızla... Kanserli bir arkadaşım var onun önerisiydi elma sirkesi kullanmamızı bulaşık makinasına...
Onada doktoru söylemiş. Birçok kanserojen içerikli maddelerden uzak durmak için çözüm ancak böyle oluyor... mirmirmirmir
Evvetttttttt bilirsin yaaa saçlarada son suyuna sirke atın derler ya büyüklerimiz parlar saçlar diyeeeeee... :uhm:

a.s.

kızlar naptınız bayram temızlıgını bıtırebıldınızmı ..
ben nıhayet bıtırebıldım off çok yoruldum ama hepinıze kolay gelsın kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben çok şaşırdım gerçekten bılaşık makinesinde sirke kullanıyormusunuz işe yarıyosa bende deneyim cevabınızı bekliyorum lütfen kullananlar

slm kızlar ben çok şaşırdım gerçekten bılaşık makinesinde sirke kullanıyormusunuz işe yarıyosa bende deneyim cevabınızı bekliyorum lütfen kullananlar
Samimi söylüyorum ben, arkadaşlarım kayınvalidemler, akrabalarım hepimiz kullanıyoruz sirkeyi parlatıcı bölümüne.
Bunu biz uzun zamandır yapıyoruz gerçi, buradan sizlerede duyurmak istedim.
Parlatıcılar kanser yapıyormuş diye duymuştuk buna en iyi çözümün sirke olacağını düşündük. Ve arkadaşımızın mühendis eşide bunu onayladı. Bu makinaların yapımında çalışıyor. Koku olmasın diye elma sirkesi kullanıyoruz...
Ben sadece paylaşmak istedim; uygulayıp uygulamamak size kalmış...
Biz memnun kalıyoruz. Ve devam ediyoruz.

kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar koku yapar endişesiyle elma sirkesi kullanıyoruz. Kimi zaman bitipte almayı unuttuysam üzüm sirkesi de koydum pek koku olmadı aslında ama deneyin siz karar verin bence. Elma sirkesi kullanıyorum ben...

:1hug:

ben hem calısıyorum hemde tum ıslerımı kendım yapıyorum
bıktım pılım tukendı vallaha off ne zormus evlılık
yardımcı alıcam yoksa basa cıkamıycam artık

Aynen bacım bende hem çalışıyorum hemde bütün evişleri benim üzerime
yardımcı alacak imkanımda yok o yüzden paşa paşa bu deveyi güdüyorum

ay ara ara sonunda buldum kulubumuzuhihoyyyt buğün biraz temizlik ütü falan olunca yapmadan bıktım yoruldum yazayım dedim. Allahtan elime ayağıma dolanan yok çocuklar küçükken ne zordu anacım ya tam başlarsın tuvaleti gelir ama şimdide yaş gitti sonuçta temizliği seviyorum yapmaktan bıktım napsakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…