evet canım dogru soyluyorsun dört gözle yagmuru beklıyoruz dımı toprakta kansın bıde şu tozlardan arınalım bıraz illallah geldı çunkı kaydirigubbakcemile5
ya sorma gülseciğim ben bunu yazdıktan sonra haftalık hava raporuna baktıkki çarşamba buralar yağmurlu ama cezayirden toz bulutu geliyormuş yani çamur yağacak
İnan kokmuyor canım, ama için rahat etsin istiyorsan ben işlerim bittiği gibi odalara oda spreyi çok az serpiyorum.selam bayanlar,
ben çalışıyorum haftada bir temizlik yapabiliyorum ama toz alma işini 2-3 günde bir yapmam gerek.
bu tozdan bende bıktım illallah dedirtti bana. Bide sokakta kazı yaptılar, heryer sapsarı toz. Camları sildirmiştim 2 gün sonra eski haline geldi.
şu sirke olayı iyide arkadaşlar evde kokmuyormu?
Arkadaşlar bulaşık makinasının parlatıcı kısmına makinanın parlatıcısını değilde (kanserojen olduğunu duydum doktor tanıdığımızdan) Elma Sirkesi kullanıyorum hem kokmuyor, hemde parlatıyor.
kaydirigubbakcemile5
Barçmancığım ne yapalım herşey kanser yapıyorsa bizde doğal birşeyler kullanmalıyız. Uzun zamandır böyle kullanıyoruz arkadaşlarla ve akrabalarımızla... Kanserli bir arkadaşım var onun önerisiydi elma sirkesi kullanmamızı bulaşık makinasına...hoppala orayadamı sirke oldu olacak sirkeyle yıkanalım hem gıcır gıcır oluruz hemde geç kirlenirizkaydirigubbakcemile3
bişey sorucam, bu sirke elma sirkesimi üzüm sirkesimi farkediyomu?
Samimi söylüyorum ben, arkadaşlarım kayınvalidemler, akrabalarım hepimiz kullanıyoruz sirkeyi parlatıcı bölümüne.slm kızlar ben çok şaşırdım gerçekten bılaşık makinesinde sirke kullanıyormusunuz işe yarıyosa bende deneyim cevabınızı bekliyorum lütfen kullananlar
ben hem calısıyorum hemde tum ıslerımı kendım yapıyorum
bıktım pılım tukendı vallaha off ne zormus evlılık
yardımcı alıcam yoksa basa cıkamıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?