evde duranlar zaten daha çok çalışıyo
evde durdukça insan kendine daha çok iş çıkarıyo
her taraf sil ov süpür temzile
yemek yap bulaşık yıka
yine süpür ve sil
ama sanki yine işler yarım gibi görünür
sabah iş, akşam ev işi bide 15 aylık bir bebek offfff valla ama genede canları sağolsun bebişlerimizin ev işi içinde onu ihmal etmiyorum ama ev alıyo yürüyo sonra
offf offff bi tek ben varım bu halde sanıyordum herkes aynıymış.ben çalışıyorum.
birde 1 yaşında bebeğim var. artık yürüyecek nerdeyse inanın hayatım hep koşuşturmayla geçiyor. bazen yastığa kafamı koymadan uyumuş oluyorum. gece bebişim ağlıyo hiç duymuyorum.nolcek halimiz gomşularrrr. huuuu.iş yemek temizlik çocuk misafir.....vs.... hep aynı şekilde koşuşturma çook yoruluyom çoook. keşke bir sihirli değnek olsa oturduğumuz yerden yher şeyi yapsak. hayal ederek herşey düzelseydi güzel olmazmıydı: ))))nasıl fikir
offf offff bi tek ben varım bu halde sanıyordum herkes aynıymış.ben çalışıyorum.
birde 1 yaşında bebeğim var. artık yürüyecek nerdeyse inanın hayatım hep koşuşturmayla geçiyor. bazen yastığa kafamı koymadan uyumuş oluyorum. gece bebişim ağlıyo hiç duymuyorum.nolcek halimiz gomşularrrr. huuuu.iş yemek temizlik çocuk misafir.....vs.... hep aynı şekilde koşuşturma çook yoruluyom çoook. keşke bir sihirli değnek olsa oturduğumuz yerden yher şeyi yapsak. hayal ederek herşey düzelseydi güzel olmazmıydı: ))))nasıl fikir
10 yıllık iş hayatım boyunca evde olmak hep hayalimdi,oooo ev işini öğlene kadar yaparsın sonra kendine bir sürü vaktin kalır diye düşünüyordum...Ocak ayında işi bıraktım ve şimdi evdeyim ,anlamak için yaşamak gerekiyormuş,evin işi hiç mi bitmez,yap yap bitmiyor.Çalışırken hem de çok yoğun çalışmama rağmen bu kadar yorulmuyordum.Sanırım evde olunca daha çok şey insanın gözüne batıyor,daha ayrıntıya giriyorsun,anlamadım gitti....
Her nöbet arası evi mutlaka temizliyor,çamaşır,ütü,yemek,bulaşık ile uğraşıyorum.Ama kendimi eli hızLı biri olarak değerlendirmiyorum.Sadece temizlik konusunda değil günlük hayatta da kendimi hep yorgun ve hastaymış gibi hissediyorum.Eklem yerlerim,ellerim ayaklarım hep uyuşuk oluyor.Gezip dolaşmak arkadaşlarımla vakit geçirmek,misafirin gelip gitmesi,bunlar bana zevk vermiyor sadece yorgunluk veriyor.Daha enerjik olmak istiyorum ama olmuyor olmuyor...