Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

slm arkadaslar nasilsiniz ben pek iyi degilim sinirliyim birilerine

yıne kım sınırlendırdı canım senı yaa??? bu hayatta hıc bırsey ıcın sınırlenmemek lazım .stress en buyuk dusmanımız.umursamaz olmaya calıs guzelım..

Bguun guzeldi inanılmaz ama misafirlige gidicem diye 2 saat içinde evimi supurdum sildim ve rahatladım koştur koştur iş yapmak daha guzel valla çalışanlara imreniyorum ben evde dura dura tembelleşiyorum bulundugum ortamda berbat ne komsuluk var nede karsına alıp sohbet edicen kahve içicen adam akıllı biri off off yeni hayatım bu yönden zor olucak çok zor.

burası tam bana göreymiş ben nefret ediyorum ev işi yapmaktan misyonum bu değil-tatlicadiarzu- zaten beceremiyorum da elime yakışmıyor evişi yapmakkaydirigubbakcemile3

burası tam bana göreymiş ben nefret ediyorum ev işi yapmaktan misyonum bu değil-tatlicadiarzu- zaten beceremiyorum da elime yakışmıyor evişi yapmakkaydirigubbakcemile3

keşke isteyip de yapmasak ya:sm_confused: ama olmuyor ,yapmak gerekiyor ve hiç iş bitmiyor!...:a015:

keşke isteyip de yapmasak ya:sm_confused: ama olmuyor ,yapmak gerekiyor ve hiç iş bitmiyor!...:a015:

bencede canım yapmayınca olmuyorkı ... bırıkıyor bırıkıyor daha çok zorlanıyoruz.. en guzelı vaktınde yapaıp kurtulmak şu ev işlerınden kafamçokkarıştı

iyi aksamlar hanimlar oh oh yine temizlik ben persembenden beri yapmiyodum evim berbat olmus bugün yapabildim acayip kirlenmis ev

slm kızlar nasılsınız hafta içi basladı bakalım bu haftamız nasıl gecicek inş iyi gecer hepinizi öpuyorum

bu sabah hiç iş yapasım yoktu ama yine de yaptım sabah 7 de eşimi yolladım. heryerin tozunu aldım,wc banyoyu yıkadım,şimdi de saatin biraz geç olmasını bekliyorum süpürmek için,sonra da yerleri silicem ((

oo elif hızlısın canım valla 6:30da kalkmama ragmen hiç bi iş yapmadım sadece yatakları örttum kahvaltı vs işler oldugu gibi duruyor bebişin uyuması bekleniyor çok mızıldıyor çokkk

bugün benimde temizlik günüm:bbo: sen çok hızlısın bende şimdi çamaşırları makineden çıkaracağım, daha bir sürü işim var!hadi bakalım kolay gelsin hepimize arkadaşlar!...a.s.

Saat kaç oldu hala oyalanıyorum. :1no2: Ya ben çalışırken hiç böyle değildim hep temizdi evim. İşten çıktığımdan beri bu ne tembellik ya, anlayamadım valla, neyse kalkayımda başlayayım artık değilmi, biraz daha oyalanırsam akşam olacak :) Sizede kolay gelsin kızlar...

merhaba kızlar.malesef biz kadınların kaderidir temizlik dimiii.bıktım valla offf.hergün aynı iş .süpür,sil,toz al,çamaşır ,bulaşık,ütü,yemek yap çocuk bak.ayyyy.nefes alamıyom bazen .laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hepinize kolay gelsin kızlar ben bugün yarum yamalak yaptım işlerimi zaten kutumdada yarum yamalak hissediyorum:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…