Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

günaydin arkadaslar nasilsiniz evet bugün gidip ona göre vileday almayi düsünüyorum yoksa burnumdan getiriyo

iyiyiz bugün misafir ağırlayacağıza.s. eşimin yine mangal krizi tuttukötükedihüso etleri hazırlıyor az sonra ne yapıyosun diye çağırır beni de!...CADIARZU

iyiyiz bugün misafir ağırlayacağıza.s. eşimin yine mangal krizi tuttukötükedihüso etleri hazırlıyor az sonra ne yapıyosun diye çağırır beni de!...CADIARZU

oh oh afiyet olsun
bizimde 3 haftalik iznimiz basladi ne yapacagimizi bilmiyoruz kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

-tatlicadiarzu-valla hergün hergün aynı iş inanın bende bıktım yat kalk aynı yokmu bunun çaresi ya :lepi::sm_cool:

:sm_cool:-tatlicadiarzu-valla hergün hergün aynı iş inanın bende bıktım yat kalk aynı yokmu bunun çaresi ya :lepi::sm_cool::uhm:kafamçokkarıştı

isimizin adine hergün yap aynini baska derdimiz yokki
temizlik temizlik temizlik

iyi pazarlar arkadaşlar a.s.işler beni bekliyor yine:sm_confused: ben oturdum kaldım hadi hayırlısı bakalım!...CADIARZU

kızlar bende ev işlerinden bıktım ev darmadagın beni bekliyor :) hem iş hem ev canımdan bezdim valla bide ilerde çocuk olursa bizim evi iycene b... götürür :))) ha bu arada ne yemek yapsam derdindende bıktım...

bende her bayan gibi bıkanlardanım yıldım ev bi yandan dükkan bi yandan omzumdan cekiyor bazen cok seviyorum işi bazende bıkıyom yap yap aynı daha zamanım olsa kayınvaldemde bizden bekler ama gelin napsın ikiye mi çatlasın cok sıkılıyorum çokkk monoton hayat yinede cok şükür rabbime herkese kolay gelsin

iyi pazarlar kizlar kolay gelsin hepinize
ben yapmicam bugün aksama cansuya gidecez
cansucum geliyoruz bekle bizi

yine pazartesi geldi. benide gece gece uyku tutmadı.. ev işi yemek hepsi bugün. manatonluk.... canımda bi istese bugünlerde zorumdan yapıyorum .....

yine birliktesiniz bakıyorum ayrılmaz ikililerkaydirigubbakcemile5 benden de selamlara.s. iyi oturmalar!...

slm canimmmmm nasilsin
evet biz bir aile oldukkkkkkk artikkkk
neregidersek beraber gidiyoruz
dünde bütüngün beraberdik

slm canimmmmm nasilsin
evet biz bir aile oldukkkkkkk artikkkk
neregidersek beraber gidiyoruz
dünde bütüngün beraberdik

ne güzel!a.s.dostluğunuzun ömür boyu sürmesi dileğiyle...:1hug:bende herzamanki gibi evle çocukla uğraşıyorum :sm_confused:arada buraya bakıyorum zaman geçiyor işte!...a.s

[/QUOTE]selam kızlar. çok canım sıkkın yaa. ev berbat ben berbat kılımı kıpırtdatmak istemiyorum. Tozları gördükçe fıttıryorum ne beretli şey bunlar ya siliyorum arkamdan kirleniyo sanki ayy bıktım bu işlerden yani. Bide yemek derdi var. kafamçokkarıştı

haklısınız kızlar evişleri çok nankör ve sıkıcı

ben evişlerini biraz daha çekilir kılabilmek için yüksek volumlu müzikle iş yapıyorum
böylece işleri daha çabuk bitirdiğimi farkettim sizede tavsiye ederim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…