Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

günaydin arkadaslar nasilsiniz ben is yapmicam bugün yatmak istiyo canim
canim ne isterse onu yapacam dünden biraz yapmistim is yarin yapacam
yarindan sonra 3 haftalik tatile giryoruz ohhhhhhhhhhh kizi babasina satma sansim var
ama kiz gitmiyo babasina alissin accik bende kafa dinlerim

evet haklisin bendee ne oluyo biliyormusun ben temizlik yapiyorum esim ogun geliyo nedense tiras olasi geliyo bisey dmek istemiyorum ama herzaman ben temizlik yaptigimi görüyo sanki ay biktim ya heryer berbat oluyo yine CADIARZU CADIARZU

ne güzel yata.s ama çocuk nasıl bırakıyor seni!:ecrin_bebek: benimki şimdi bile ortalığı darma duman ettikaydirigubbakcemilenerdeyse üç senedir canım istyediğinde hiç yatamadım arkadaş yaaa!kafamçokkarıştı

benimki krese gidiyo canim krese basladi 3 olmadi ama aldilar yinede

selam kızlar
aman okudum okudum içim bayıldı be bu ne bırakın bı gun dursun işler dıcem ama olmuyor
bıgun ipin ucunu kaçırdınmı offf her yer mafoluyor
benım kocada aynı evde ıkı kışıyız ama maşallahı var ya nasıl becerıyor her yerı dagıtmayı anlamıyorum :mymeka: ..çıktımı arkasından 2 saat topla dur öfff bıktım yanıı
yarında temızlık gunum ..şimdıden sıkıntısı bastı valla kafamçokkarıştı
hepımıze kolay gelsın kızlarrrrra.s.

iyi aksamlar bayanlar bende bugün yatiim cocuklar okula gitti bende yattim ayyyyyy dinlenmisim ama
ama yarin temizlik yapmama gerekiyor emiynin dedigi gibi 3 haftalik tatile giriyoruz cocuklar esim evede allah yardimcimiz olsun

iyi aksamlar bayanlar bende bugün yatiim cocuklar okula gitti bende yattim ayyyyyy dinlenmisim ama
ama yarin temizlik yapmama gerekiyor emiynin dedigi gibi 3 haftalik tatile giriyoruz cocuklar esim evede allah yardimcimiz olsun

evet ben onun icin bugün yapmadim yarin yapacam

günaydııınlarr!a.s.kahvaltı edip işe girişeceğim bugüna.s önden sizlere bir günaydın diyeyim dedim :içelim:hadi bakalım kolay gelsinnn!....

selam bayanlar derin kolay gelsin demek emiyde temizlik yapiyor bugün yok ya ben bugün yine yapmicam yarin yaparim pazara misafirim geliyor

kolay gelsin emiy sana bende seni sabahtan yaptin sandim göremeyince

selam bayanlar derin kolay gelsin demek emiyde temizlik yapiyor bugün yok ya ben bugün yine yapmicam yarin yaparim pazara misafirim geliyor

benimde hafta sonu misafirim oluyora.s eşimde evde olunca temizlik istediğim gibi yapamıyorum:1no2: neyseki çamaşırlar kaldı sadece:1rolleyes: birde kızın oyuncaklarını düzelteceğim. mahvetmiş herşeyini terminatör!:a015:

benım temızlıkta kaldı kızlar bugun pazartesıye artık akşamda oldu zaten
bazılarınız pek hamarat bakıyorumda a.s.

benım temızlıkta kaldı kızlar bugun pazartesıye artık akşamda oldu zaten
bazılarınız pek hamarat bakıyorumda a.s.

bende uyudum öyleye kadar sonrada temizlik yaptim kizla birbirimizi yiye yiye illaki oda silecek benle vileday istiyo

günaydin arkadaslar nasilsiniz evet bugün gidip ona göre vileday almayi düsünüyorum yoksa burnumdan getiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…