eşim mutfağı mahveder bir de gözünün önündekini sorar kızıda oğluda ona çekmiş-tatlicadiarzu- yani gerçekten iş yapmasın bana dağıtmasın çünkü toplamak arkasını daha zor babalarına çekmesinler diye yavaş yavaş gösteriyorum öğretiyorum artık büyüyünce anlayacaz babayamı anneyemi çekmişler bu arada ev temizlemekten çooooooooooooooook bıktım temizle temizle sanki aynı çok bereketli bitmek bilmiyor
günaydin arkadaslar nasilsiniz ben is yapmicam bugün yatmak istiyo canim
canim ne isterse onu yapacam dünden biraz yapmistim is yarin yapacam
yarindan sonra 3 haftalik tatile giryoruz ohhhhhhhhhhh kizi babasina satma sansim var
ama kiz gitmiyo babasina alissin accik bende kafa dinlerim
ne güzel yata.s ama çocuk nasıl bırakıyor seni!:ecrin_bebek: benimki şimdi bile ortalığı darma duman ettikaydirigubbakcemilenerdeyse üç senedir canım istyediğinde hiç yatamadım arkadaş yaaa!kafamçokkarıştı
iyi aksamlar bayanlar bende bugün yatiim cocuklar okula gitti bende yattim ayyyyyy dinlenmisim ama
ama yarin temizlik yapmama gerekiyor emiynin dedigi gibi 3 haftalik tatile giriyoruz cocuklar esim evede allah yardimcimiz olsun
selam bayanlar derin kolay gelsin demek emiyde temizlik yapiyor bugün yok ya ben bugün yine yapmicam yarin yaparim pazara misafirim geliyor
kolay gelsin emiy sana bende seni sabahtan yaptin sandim göremeyince
selam bayanlar derin kolay gelsin demek emiyde temizlik yapiyor bugün yok ya ben bugün yine yapmicam yarin yaparim pazara misafirim geliyor
benım temızlıkta kaldı kızlar bugun pazartesıye artık akşamda oldu zaten
bazılarınız pek hamarat bakıyorumda a.s.
benım temızlıkta kaldı kızlar bugun pazartesıye artık akşamda oldu zaten
bazılarınız pek hamarat bakıyorumda a.s.
içim daralıyor yapamayınca ne yapayım?:bbo: tez canlıyım çok bu konuda!CADIARZU
bende uyudum öyleye kadar sonrada temizlik yaptim kizla birbirimizi yiye yiye illaki oda silecek benle vileday istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?