Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

bende aranıza yenı geldım 2 yıllık elıyım çocugum yok henüz ama eşim 2 çocuga bedel bekarken kardeşime kızıodum dagnık die ama daha da beterleri warmış walla bööle oldunu bılmıyordum ya zor alıştım walla bu daganıklıga hep cocuk gıbı arkasındayım içtiği bardak yedıgı tabak bı hafta kalsa degil yıkamak mutfaga bıle goturmez o yuzden işim çok babam cok duzenlıydı belkıde ondan kızıyorum eşime benden başk a eşi bööyle olan warmı die gercekten meak ediyorum cewaplarınızı beklıyorum

tramissu benim eşimde dağınık gece toplarım sabah bakarım mutfak dağılmış:sm_confused:işe giderken traş olur banyoyu halleder,çıkardıklarını aynı yerde bırakır...:a015:

emiy ne yapavan polanyada tek basina esinle git bak yazada beraber gidecez allahin izniyle izine ne kaldein sunun surasinda

yaaaaaaaaaaa sen iyisin tabi gittin kaldin 3 ay sana bend edimmi kocanla geri geldiye :roflol: :roflol:
kiz zaten icim ne diyo bilsem bir gitmek istiyo birkerede gitmek istemiyo a.s.

üfffffffffffffffffffff kalksam temizlik yapsam kacgündür ellemiyorum
elimi katsam yaparimda simdi eriniyorum neyse kalkayimda isimi yapayim
görüsürüz byeeeeeeeeeeee

haaaaaaaaaaaa bu arada kiz cansu senle nekadar cok karsilasir olduk demi
hah abim geldi kalkamam onla yazisayim azda hadi görüsürüz

selam kizlar emiy abin nereye götürüyor sizi alip geri mi gidecek anlamadim canim
tramissu benim esimde ayni arkasinda hep dopluyorum söylüyorum 1 hafta düzenli gidiyor 1 haftadan
sonra yine basa dönüyoruz birde 2 cocuk sen düsün artik canim gerisini

eh walla herkes de war bu dert erkek diye cok pohpohlamışlar bunlarıda bööle olmus hep yıne kaynannaların sucu :):):):) ya bu kocalara bı care bulalım el bırlıgıyle fıkırlerı olan warsa yazsın

ah ahhhhh benim eşimde çok dağınık yaaaa......aynen bebek valla..ben topluyorum o dağıtıyor.bizede diyorlarki çoluk yok çocuk yok dağılmaz eviniz,o diyenler eşim evdeyken gelip bir görseler..........

hihoyyythihoyyyt bugün hiç işim yok sadece yemek yapacağım tembellik günüm

ev hanımı olmak dünyanın en zor işiymiş. ..
annem hep ev işi en nankör iştir der . evi temizliyoruz iki gün sonra kirleniyo
her gün yemek yapıyoruz işler hiç ama hiç bitmiyo....
annemi şimdi çok iyi anlıyorum

ayyyyyyyyy bende hiç sevmem ev işini,bu gün işim yok ama cumartesi hem kış hemde bayram temizligi yapıcam,gözümde nasıl büyüyor sormayın,bilerek cumartesiye denk getirdim benim kocişin tatili onada iş yaptırcam:jeyyar::jeyyar:

arkadaslar bayram yaklasıyor buyuk temızlıkte yakalasıyor.halıları yıkamaya vercem artık ne yapayım(^_^) her gun bıyerı yapamaya calaıscam .sızlerde durum ne....

iyi aksamlr
erkeklere ne caresi bulacaz kiz onlarida egittiyosun cocuk gibi bikiyo insan ona daha cok laf söylüyosun cocuktan beterler valla

arkadaslar bayram yaklasıyor buyuk temızlıkte yakalasıyor.halıları yıkamaya vercem artık ne yapayım(^_^) her gun bıyerı yapamaya calaıscam .sızlerde durum ne....

yok ya normal temizlik yaparim büyük temizlik yapmiyorum bu havada yapamam da cok soguk

selam bayanlar emiy bayramda bize kim geliyor mi bu gurbet ellerde temizlik yapalim
günlük temizlik yapsak bize yetiyor
biz ancak birbirimize gidip geliyoruz

hihoyyythihoyyyt bugün hiç işim yok sadece yemek yapacağım tembellik günüm

ya bende öyle yapacaktım bugün ama ne yazıkki canavar bir çocuğum olunca olmadı :1no2:bütün hafta koşturup durdumhihoyyyt bugün dinleneceğim dedim iki halı sildim :a015:dışarıya çocuğu çıkardım:ecrin_bebek: hem koşturdum hem arkadaşın çocuğuyla kavga etmesinler diye ikna etmeye çalıştım:1no2: kafam şişti:bbo: uzanmak istiyorum ama mutfakta yemek pişiyorcokacimcoookçok yorgunum çoooookkafamçokkarıştı

çocuklu kadının işi bitmez
ben bunu söylerim
sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptık sonra pazara gittim.eve geldim kızlar park diye tutturdular.kızımı banyo yaptırdım evi toparlayıp süpürdüm çamaşır serdim.parka gittik.geldim mutfağa girdim yemeği hazırladım fırına koydum bulaşıklar duruyordu onları yıkadım sonra yemek yendi yine bulaşık......derken iş bitmiyor gerçekten
şu saat olmuş benim iki kız ayakta sadece küçük uyudu
bende kafa dağıtmaya kk geldim:lepi:
iyi ki varsın kk:enbuyukkk:

herkese merhaba. ben hem çalışıyorum hem anneyim. ve ev işlerinden bıktım. yetişemiyorum kızlar ya...

üffffffffffff ben biktim canim hicbisey isteyo bugün hic is yapmadim ev öyle duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…