1,5 yıllık evliyim yaklaşık olarak 2 kere taşındım düzenimi oturtturamadım.Ev işleri konusunda da zorlanıyorum bir gün herşeye yetişemiyorum birde hamileyim 6 aylık düzen hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Hamilelikte özellikle temzilik takıntısı başlıyor birden. ben delirmiş gibi temizlik yapıyordum heleki doktorum artık bebek kanalınyerleşsin pilates yap yer sil dedi ben sporu pilatesi bırakıp yer silmeye başlamıştım. Sizinde sanırım hamileliltne ötürü temzilik takıntınız oluştu ve bu tkaıntı işleri yetiştirmemeye sebep oluyor. Örneğin salonu toparlayıp çıkacakken bi dip köşe sileyim sonra toplayayım derken hamilelikle birlikte yorulup. Hem iş yarım kalıyo hem modunuz düşüyo hem de yorulmuş oluyorsunuz. Eşinize söyleyin evde oldugu günler her güne bir oda verin böylece evi temizleyin temizlik bitince düzenli olmaya yemin etmiş gibi neyi nerde aldıysanız oraya koyun. Mesela ben bulaşıkalrı yıkar kurusun diye tezgaha dizerdim sonra üşenirdim onları kaldıramazdım. şimdi havluyla kurulayıp kaldırıyorum. Banyoyu temiz tutmak çok zor geliyor bana