- 7 Aralık 2009
- 2.476
- 1
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
oh ne guzel dinlen accik
ben de yeni geldim misafirlikten kizi uyuttum geldim
yarin beni neler bekliyor
1.kislik ayakkabilari kaldirmam lazim
2.evi toplicam
3.yemek
4.camasirlari katlicam
5.balkonlari silicem
Kışlık ayakkabılar daha kalkmadımııııııO çoktandır var listede, sana sıfır veriyorum otur evladım
Kaç balkonunuz var canım? Ben balkon yıkamasını çok severim hortumlaGeliyimmi yıkamaya
yaw aslinda kislik ayakkabi degil de bi yere gidiyorum alip ayakkabiyi giyiyorum ama gelince silip kaldirmiyorum obur gun bi yere gidiyorum baska bi ayakkabi giyiyorum boylelikle iyice birikti
iki tane balkonum var canim 5 katta oluyorum malesef hortumla yikayamiyorum
hosgeldin canim
evet pratik cozumler de iyi fikir
sen de hosgeldiiin
evlimisin kuzu?
hosgeldin verengul
Allah mutlulugunuzu daim etsin
ben de 2.5 senelik evliyim
en kidemliniz benim galiba
aynen oyle canim
o zaman daha motive oluruz islere
aynen valla kuzu
hosgeldin hayatim seni burda gormek ne guzel
merve hosgeldin annene gecmis olsun
ay buyuk ev guzeldir ama temizlemek hakikaten zordur ya
hosgeldin sen kac yillik ecvlisin canim
cok tesekkur ederim tatlim.off ben ev islerini seciyorum.hepsini sevmiyorum.ama mecburen yapiyor insan.bugun evleri supurdum.bulasiklar,camasirlar,kizimin oyuncaklari(o 100 kere doktu mutfaga kadar tasidi am sonunda yoruldu uyuyor),tuvaleti yikadimbu gunluk vaktim bunlara yetdi diyebilirim.ama birazdan bulasik kurutmam ve yerlesdirmem lazim.ama saat daha erken biraz burda vakit geciriyim.esim gelince hemen oturuyor pc basina.o yuzden o evde yok sira benim.oyle diyorrrrrrrr
Hımmm iyi bakalım kolay gelsin canım
Bende yarın süpürürüm toz alırım, birde yerleri silerim, tabi birde yemekYarınki menülerinizi belirledinizmi Pratik tarifler varsa paylaşalım hanımlar :)
cok tesekkur ederim tatlim.off ben ev islerini seciyorum.hepsini sevmiyorum.ama mecburen yapiyor insan.bugun evleri supurdum.bulasiklar,camasirlar,kizimin oyuncaklari(o 100 kere doktu mutfaga kadar tasidi am sonunda yoruldu uyuyor),tuvaleti yikadimbu gunluk vaktim bunlara yetdi diyebilirim.ama birazdan bulasik kurutmam ve yerlesdirmem lazim.ama saat daha erken biraz burda vakit geciriyim.esim gelince hemen oturuyor pc basina.o yuzden o evde yok sira benim.oyle diyorrrrrrrr
Ay ne güzel yaaa, benim çok boş vaktim oluyo bi çocukta benim olsada dağıtsa oyuncaklarını bende toplasam falan
ayni benim herif ve ayni benim kiz hatta ayni ben
Ay ne güzel yaaa, benim çok boş vaktim oluyo bi çocukta benim olsada dağıtsa oyuncaklarını bende toplasam falan
kiz sen bu gun yapmadin mi onlari
ben yarin yaprak sarma pisiricem
Herkese iyi akşamlarr ..
neler konuşmuzsunuz diye bir göz attım ve bende aranıza geldimm
Herkese iyi akşamlarr ..
neler konuşmuzsunuz diye bir göz attım ve bende aranıza geldimm
insallah olur canim
valla tatlim bu zamanlarinin tadini cikar bak bize kendimize zor zaman ayiriyoruz
insallah canim oda olucak
cok guldum buna.
ben de gun asiri yapiyorum tatlim
Yok bugün yapmadım dün yapmıştım, ben gün aşırı yapıyorum silme süpürmeyi canım2 Oda e birde kocişle ben olunca pek kirlenip tozlanmıyo