Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yawrumm derss çalışıyorr kıyamam yaa. kppsye hazırlanıo tekrardan.bu nedenle evimizde genelde sessizlik hakim :)

Hımmmm, Allah zihin açıklığı versin, güzel bi puan alır inşallah şöyle 85'den yukarı :)) Benimki yanımda arada dikizliyoda yazı yazdığımı çaktırmamaya çalışıyorum Bazen kimle yazışıyosun diyo, hiiiç faceden diyorum

Allah razı olsun ama en az 88 alması lazım benim koyduğum barajı geçmesi için:))
bulunduğumuz şehirden hiiiççç memnun değiliz o yüzden tekrardan hazırlanmak zorunda kaldı

sen ne kadarlık evlisin bebiş varmı ?

ooo 88 güzeeel İnşallah gönlünüzce olsun canım Hangi şehirdesiniz bi mahsuru yoksa?
Ben 9 aylık evliyim, eylül 2011 de evlendik, bebiş henüz yok ama çok istiyorum... Eşimde varikosel çıktı sonuçlar biraz kötü işte Hayırlısı bakalım... Fakat reglim gecikti, normalde dün olmam gerekiyodu bugün 31. gündü bugünde olmadım inşallah stresten değildir bu gecikme

Amin canımm çook saol herkesin gönlüne göre versin Rabbim.
biz maalesef zonguldaktayız ve bir an önce ankaraya geçmeyi istioruz.buraya zaten kocişin işinden dolayı geldik ankaradan hiç alışamadık buraya.
Allah seninde gönlüne göre versin canımm inş. hamilesindir

Son düzenleme:

Zonguldak güzel yer diyolar ama :26: Ankarayı bende çok seviyorum :) Bizde Kastamonudayız
Sende varmı bebiş? Sen kaç senelik evlisin canım?

Zonguldak güzel yer diyolar ama :26: Ankarayı bende çok seviyorum :) Bizde Kastamonudayız
Sende varmı bebiş? Sen kaç senelik evlisin canım?

biz merkezdeyiz hiçte sevemedik gezmeye gelmiş olsam severdim ama kalıcı olunca şehrin eksileri gözüme gözüme batıo valla bizdede bebiş yok daha ankaraya gidince ilk iş inş. :) 1 sene 4 ay 1 günlük evliyiz :)

Hımmm :) İnşallah en kısa zamanda gidersiniz canım Ankaraya

Aminn canımm yaaa inş. inş. Allah herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda sana bebiş banada ankarayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
bende yavaştan kaçayım artık çok geç olmuş azıcıkta kocişimle sohbet edelim :))
ii gecelerrr canımm

Son düzenleme:
Aminn canımm yaaa inş. inş. Allah herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda sana bebiş banada ankarayı nasip etsin :)

bende yavaştan kaçayım artık çok geç olmuş azıcıkta kocişimle sohbet edelim :))
ii gecelerrr canımm

Amiiin canım
Bu saatte bi arkadaşım sohbet etmek için aramış, bakamadım topiğe Görüşürüz canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…