- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Biz köyde yaşıyoruz suyumuz çok güzel, sıfır kireç, hiiiiç yok, bu yüzden ben hiç kullanmıyorum canım, bi bilgimde yok :26:
cok eglenceli olur..............
lekesi kalmaz mi:26:
masallah kuzuma
evet ya hatta ben uzun suredir dokmuyorum
bi de sirke dokup sicak suyla bos calistiriyomuslar makineyi temizleniyomus
ama bence riskli is:18:
7VerenGul eee bir bizmi kaldık :)
Ayh evet bir biz kalmışız bacımee ne var ne yok sende Kociş demiyomu benle ilgilen diye
yawrumm derss çalışıyorr kıyamam yaa. kppsye hazırlanıo tekrardan.bu nedenle evimizde genelde sessizlik hakim :)
Hımmmm, Allah zihin açıklığı versin, güzel bi puan alır inşallah şöyle 85'den yukarı :)) Benimki yanımda arada dikizliyoda yazı yazdığımı çaktırmamaya çalışıyorumBazen kimle yazışıyosun diyo, hiiiç faceden diyorum
Allah razı olsun ama en az 88 alması lazım benim koyduğum barajı geçmesi için:))
bulunduğumuz şehirden hiiiççç memnun değiliz o yüzden tekrardan hazırlanmak zorunda kaldı
sen ne kadarlık evlisin bebiş varmı ?
ooo 88 güzeeelİnşallah gönlünüzce olsun canım Hangi şehirdesiniz bi mahsuru yoksa?
Ben 9 aylık evliyim, eylül 2011 de evlendik, bebiş henüz yok ama çok istiyorum... Eşimde varikosel çıktı sonuçlar biraz kötü işteHayırlısı bakalım... Fakat reglim gecikti, normalde dün olmam gerekiyodu bugün 31. gündü bugünde olmadım inşallah stresten değildir bu gecikme
Amin canımm çook saol herkesin gönlüne göre versin Rabbim.
biz maalesef zonguldaktayız ve bir an önce ankaraya geçmeyi istioruz.buraya zaten kocişin işinden dolayı geldik ankaradan hiç alışamadık buraya.
Allah seninde gönlüne göre versin canımm inş. hamilesindir
Zonguldak güzel yer diyolar ama :26: Ankarayı bende çok seviyorum :) Bizde Kastamonudayız
Sende varmı bebiş? Sen kaç senelik evlisin canım?
biz merkezdeyiz hiçte sevemedik gezmeye gelmiş olsam severdim ama kalıcı olunca şehrin eksileri gözüme gözüme batıo vallabizdede bebiş yok daha ankaraya gidince ilk iş inş. :) 1 sene 4 ay 1 günlük evliyiz :)
Aminn canımm yaaa inş. inş. Allah herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda sana bebiş banada ankarayı nasip etsin :)
bende yavaştan kaçayım artık çok geç olmuş azıcıkta kocişimle sohbet edelim :))
ii gecelerrr canımm