Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evi b..k götürüyo saldım 4gundur 4 gunde ıcınden cıkılmaz hal aldı

gecenlerde kıızmın kucuklerını doldurdum koca posete verılecek gıymedıklerımın bır kısmını posetledım yatak odasında bır koösededuruyor.

haftasonu annemlere gıdecegım ıslerım kalcak hafta ıcıde karne vs ıle gececek iş yapamam

11 hazırana evı dıp köşe temızletecegımmm cam sil perde yıkanack halılarımı sılecegım ve tatılde temız temız oturacgaımmm:21::21::21::21:

Kızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?
yumosu dene bence cok guzel:KK16::KK16::KK16:
Teşekkürlerr hoşbuldumm :KK16: :KK9:
yeni evliyim 16 aycık oldu :nazar:
ay ne guzel Allah mutlu etsin
en sevdigin ev isi :KK37::KK37:
evet guzelim azeri.......
anlamistim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evi b..k götürüyo saldım 4gundur 4 gunde ıcınden cıkılmaz hal aldı

gecenlerde kıızmın kucuklerını doldurdum koca posete verılecek gıymedıklerımın bır kısmını posetledım yatak odasında bır koösededuruyor.

haftasonu annemlere gıdecegım ıslerım kalcak hafta ıcıde karne vs ıle gececek iş yapamam

11 hazırana evı dıp köşe temızletecegımmm cam sil perde yıkanack halılarımı sılecegım ve tatılde temız temız oturacgaımmm:21::21::21::21:
hosgeldin canim:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
ay napcan kucukleri diger bebege sakla:KK1:
kiz o zamana kadar senin ev cop ev olur:KK9::KK9::KK9::KK9:
oyle.hemde esya cok oldugu icin surekli toz aliyorum.bir tasinsak..........:KK50::KK50:
insallah guzel bi ev bulursunuz canim:KK16::KK16:
senin kiz kac yasinda

Kızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?

canım aynı dert bendede vardı kokusu kalıcı olsun.Bingonun beyazını kullanıodum çokta memnundum.geçen gün alışverişte konsantre yumoş aldım değişiklik olsun diye ve çok beğendimm süppperrr kalıcı bi dene istersen :KK34:

canım aynı dert bendede vardı kokusu kalıcı olsun.Bingonun beyazını kullanıodum çokta memnundum.geçen gün alışverişte konsantre yumoş aldım değişiklik olsun diye ve çok beğendimm süppperrr kalıcı bi dene istersen :KK34:

Denemediğim bir o kaldı herhalde, inşallah bende memnun kalırım onu alıcam.. :KK14: Birde şunu duymuştum, ütü suyuna biraz yumuşatıcıdan karıştırırsanız çamaşırlar çok güzel kokuyomuş onu denicem kızlar, belki sizde denersiniz bilginiz olsun :KK6::KK6:

ay ne guzel Allah mutlu etsin
en sevdigin ev isi :KK37::KK37:

anlamistim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hosgeldin canim:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
ay napcan kucukleri diger bebege sakla:KK1:
kiz o zamana kadar senin ev cop ev olur:KK9::KK9::KK9::KK9:

insallah guzel bi ev bulursunuz canim:KK16::KK16:
senin kiz kac yasinda

18 aylik............:emir_bebek::emir_bebek:

X