- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ne yemek yaptin? ben sadece et gördüm de
ewet cnm eti çıkarmıştmda buzluktanet sote yaptım bi de şehriyeli pilav yanınada salata yaparım birazdan
ellerine saglik cnmet soteyi nasil yaptin :26:
cnm eti pişiriyorum önce snra biraz yagda soganla birlikte kavuruyorum sonra biberleri ekliyorum biraz daha kavuruyorum daha snra domateslerini ekliyorum çok az domates salçası koyuyorm snra braz kaynamaya bırakıyorum son olarak tuzunu biberini ve kekik ekliyorum ben, aynı tarifin mantarlısıda güzel oluyo cnm tavsiye ederm
paylasalim güzelim
sen basla istersen
bende bi gün deniyim bakiyimseverimöyle seyleri
cnm sen su an calismiyormusun?
tuz daha cok cizmezmi yaa :26: ama denemek lazimyemek konusunda bildiğim çok pratik bilgi var ama temizlik konusunda pratik denilebilecek pek yok :) bende fikir almak için yazdım.. mesela ben şu parkeler üzerinde kalan lekelerden çok şikayetciyim acayip sinirimi bozuyor ( vileda yaptıktan sonra ) onun için suya tuz koymanın işe yarıyacağını duymuştum onu uyguluyorum ama yinede iz kalıyor , sanki daha az iz kalıyor ama yinede mükemmel değil
yok cnm çalışmıyorum ben evdeyim
tuz daha cok cizmezmi yaa :26: ama denemek lazim
tuz suyu yumuşatıyomuş o yuzden iz bırakmasını önlüyomuş ama dediğim gibi mükemmel bi etkisi yok..
ben bide parlaklık versin diye biraz sirkede eklerim suyun içine.. kokmazmııı demeyin kokmuyor cunku :)
tuz daha cok cizmezmi yaa :26: ama denemek lazim
tuz suyu yumuşatıyomuş o yuzden iz bırakmasını önlüyomuş ama dediğim gibi mükemmel bi etkisi yok..
ben bide parlaklık versin diye biraz sirkede eklerim suyun içine.. kokmazmııı demeyin kokmuyor cunku :)
bak gördünmü bilmedigim bi seyi söylmissin
sen çlaışıyomusun cnm kaç yaşındasın
ben calisiyorum cnmpara lazim nisan yapmayi düsünüyoruz
başlığı görnce atladım hemen ev işiyle kimin başı dertte değil ki ütü yaptım bugün hep yeni biiti şimdi de girişmek lazım yemeğe bi de ne pişireceğimi bilsem .......
selam arkadaşlr yeni katıldm aranza hoş sohbetnze:))
başlığı görnce atladım hemen ev işiyle kimin başı dertte değil ki ütü yaptım bugün hep yeni biiti şimdi de girişmek lazım yemeğe bi de ne pişireceğimi bilsem .......