- 6 Ekim 2011
- 255
- 86
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
hosgeldin canim
hadi kendini tanit bakalim
oyle ama
kiz senin kocis de azeri mi boyle bir birlerine pek benziyolar
ay karisik evi de ne kadar temilesen de sanki uzerine uzerine geliyokizlar aslinda biz tasinmamiz lazim.ama ev ariyoruz.evimiz 2 odali bebekle zorlaniyoruz.onunesyalari bizim esyalar bir birine karismis durumda.kardirobun uzerinde bile koleler var.:2::2:
ay karisik evi de ne kadar temilesen de sanki uzerine uzerine geliyo
bi turlu temiz gozukmuyo dimi
yumosu dene bence cok guzelKızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?
ay ne guzel Allah mutlu etsinTeşekkürlerr hoşbuldumm
yeni evliyim 16 aycık oldu
anlamistimevet guzelim azeri.......
hosgeldin canimevi b..k götürüyo saldım 4gundur 4 gunde ıcınden cıkılmaz hal aldı
gecenlerde kıızmın kucuklerını doldurdum koca posete verılecek gıymedıklerımın bır kısmını posetledım yatak odasında bır koösededuruyor.
haftasonu annemlere gıdecegım ıslerım kalcak hafta ıcıde karne vs ıle gececek iş yapamam
11 hazırana evı dıp köşe temızletecegımmm cam sil perde yıkanack halılarımı sılecegım ve tatılde temız temız oturacgaımmm
insallah guzel bi ev bulursunuz canimoyle.hemde esya cok oldugu icin surekli toz aliyorum.bir tasinsak..........
Kızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?
bence de yumosu denesincanım aynı dert bendede vardı kokusu kalıcı olsun.Bingonun beyazını kullanıodum çokta memnundum.geçen gün alışverişte konsantre yumoş aldım değişiklik olsun diye ve çok beğendimm süppperrr kalıcı bi dene istersen
canım aynı dert bendede vardı kokusu kalıcı olsun.Bingonun beyazını kullanıodum çokta memnundum.geçen gün alışverişte konsantre yumoş aldım değişiklik olsun diye ve çok beğendimm süppperrr kalıcı bi dene istersen
yumosu dene bence cok guzel
yumosu dene bence cok guzel
ay ne guzel Allah mutlu etsin
en sevdigin ev isi
anlamistim
hosgeldin canim
ay napcan kucukleri diger bebege sakla
kiz o zamana kadar senin ev cop ev olur
insallah guzel bi ev bulursunuz canim
senin kiz kac yasinda
lekesi kalmaz mi:26:Denemediğim bir o kaldı herhalde, inşallah bende memnun kalırım onu alıcam..Birde şunu duymuştum, ütü suyuna biraz yumuşatıcıdan karıştırırsanız çamaşırlar çok güzel kokuyomuş onu denicem kızlar, belki sizde denersiniz bilginiz olsun
ya kizlar bi sey sorucam
hani camasir makinesine calgon dokuyoruz ya
gecen okudum onlar yalanmis her makinenin bi omru var diyolar:26::26:
en sevdiğim ev işi mutfakla uğraşmak diğerlerini mecburiyetten
ya kizlar bi sey sorucam
hani camasir makinesine calgon dokuyoruz ya
gecen okudum onlar yalanmis her makinenin bi omru var diyolar:26::26:
masallah kuzuma18 aylik............
aaaaaaaaaaaaaaaaabilmiyordum
anket acsam mi konumuza
en sevmediginiz ev isi diye