Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya bende kendime güveniyorum ama kızıma güvenemiyorum canım dişleri çıkacağı için için hiç rahat vermiyo sürekli mızılıyo canım
ya senin kizin disleri cikiyo benim kiza noluyo 2 yasi var ama sanki yeni dogurdum habire agliyo:KK50:
napicaksin canim artik bi yolunu bulacaksin mesela o aylarda benim kiza klip aciyodum bazen yarim saat kimildamadan izliyodu:KK1:en cok da ismayil yk seviyodu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

maşallah canım imrendim sana ya allah nazarlardan saklasın seni

cok tesekkur ederim canim:KK19:
napiyim valla essek gibi yoruluyorum ama baska yolu yok ki eninde sonunda ben yapicam bu isleri
bu gun temizledim yarin bi tek supurge ve silmek disinda yine ayni seyleri yapicam malesef cunku kizim ve esim cok daginik inanmazsin 3 saatde esim 10 tane bardak kirletiyo:KK9:

Son düzenleme:
ya senin kizin disleri cikiyo benim kiza noluyo 2 yasi var ama sanki yeni dogurdum habire agliyo:KK50:
napicaksin canim artik bi yolunu bulacaksin mesela o aylarda benim kiza klip aciyodum bazen yarim saat kimildamadan izliyodu:KK1:en cok da ismayil yk seviyodu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

benim kızımında keyfi yerinde olursa pepee ye bakar olmazsa eziyet eder bazen ne yapacağımı şaşırıyorum resmen canım

napiyim valla essek gibi yoruluyorum ama baska yolu yok ki eninde sonunda ben yapicam bu isleri
bu gun temizledim yarin bi tek supurge ve silmek disinda yine ayni seyleri yapicam malesef cunku kizim ve esim cok daginik inanmazsin 3 saatde esim 10 tane bardak kirletiyo:KK9:

benim eşim çok düzenlidir allah var canım ama bende biraz silkinsem iyi olacak yaaa

benim kızımında keyfi yerinde olursa pepee ye bakar olmazsa eziyet eder bazen ne yapacağımı şaşırıyorum resmen canım

benim eşim çok düzenlidir allah var canım ama bende biraz silkinsem iyi olacak yaaa

her sey aldigini yerine koymakta bitiyo bence
usenmicen aldigini yerine koyucan isini planli yapican o zaman duzenini kurucan
bi de kizin yurudukten sonra daha da zor olucak onu dusun sen toplican o dagiticak

her sey aldigini yerine koymakta bitiyo bence
usenmicen aldigini yerine koyucan isini planli yapican o zaman duzenini kurucan
bi de kizin yurudukten sonra daha da zor olucak onu dusun sen toplican o dagiticak

vallla çok haklısın bugünün işi yarına kalmıcak aldığını yerine koyacaksın mesela banyoya girsen yıkayıp temizleyip öyle çıkacaksın en güzeli o yaaaa

ya estosum su pizzanin tarifini bana da versene:KK34:
çok basit cnm:))büyük boy yuvarlak borcama göre tarif veriyorum
1 su bardağı ılık süt
1 paket instant maya
bir tutam tuz
aldığı kadar un
bu malzemelerin hepsini yoğur ve kabarana kadar mayalanmasını bekle
kabardıktan sonra da merdane/oklava yardımıyla borcam büyüklüğünde aç ve bi 15 dakika da tepsi mayası için bekle
tabi bekle derken bu arada üstünün malzemelerini doğra:KK1:
2 domatesin kabuklarını soy ve küp küp doğra
2-3 sivri biber yada çarliston da olur bunları karıştır ve bir kaseye koy
arzuya göre sucuk ve sosis doğra
haşlanmış mısır,zeytin ve mantar da kullanabilirsin

şimdiiiiiiii ben nasıl yapıyorum

borcamda mayalanan hamurun üzerine biraz rendelenmiş kaşar koyuyorum
daha sonra domates ve biberleri yayıyorum
üstüne sucuk ve sosisleri koyuyorum
onların üstüne de zeytin ve mısırları koyuyorum(mantar hiç kullanmadım eşim sevmediği için o konulursa nasıl olur bilemiyorum)
en üstü de rendelenmiş kaşarla kaplayıp fırında kaşarlar hafif kızarana kadar pişiriyorum
süre ve sıcaklık vermiyorum her fırın farklı olur çünkü

dipnot:pizzanın hamurunu istersen borcamdan biraz daha büyük açıp kenar kısımlara sosis,sucuk,kaşar bunlardan birini koyup kıvırıp da pişirirsen daha lezzetli olur
hani reklemlarda çıkıyor ya sosis kenar pizza diye işte öyle

ay biraz karışık mı anlattım nettim anladın mı kuzum :KK53:

bende evde olsam keşke yaaaaa
ben de çalışsam diyorum bazen:KK31:
ben buraya yazarken diger taraftan da kizimi ayagimda sallayarak uyuttum yerine koydum
ev kadini olmak boyle iste hem ellerin hem ayaklarin hem gozun calisacak:KK9::KK9::KK9:
öyle valla yaaa
ya bende kendime güveniyorum ama kızıma güvenemiyorum canım dişleri çıkacağı için için hiç rahat vermiyo sürekli mızılıyo canım

aman cnm yaa benim kız da 20 aylık ama doğdu mızmız hala mızmız
ben de çok bekledim gazı geçince sakinleşir
yok dişi çıkınca
yok emekleyince
yok yürüyünce
bak 20 ayı geriide bıraktık ama hala bebek gibi ağlar

benim eşim de oğlum da dağınıktır

kızım zaten hepsini solda sıfır bırakır

sen düşün artık dönmedolap gibi dönüp duruyorum :KK9::KK9::KK9:

züli azerbaycanda bulaşık makinesi genelde her evde var mıdır:26:

mesela sizde var mı

Son düzenleme:
Merhabaa Kızlarr. Bendee Aranızaa Yeni Katıldımm:KK16: Bendee Bir Ev Hanımıyımm Akşamaa kadar Evin İşi,gücü derken Canımmm Çıkıyorrr. Her zaman derim Ben Biterimmm ama evin işi aslaa bitmezzzzzz:KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53:

çok basit cnm:))büyük boy yuvarlak borcama göre tarif veriyorum
1 su bardağı ılık süt
1 paket instant maya
bir tutam tuz
aldığı kadar un
bu malzemelerin hepsini yoğur ve kabarana kadar mayalanmasını bekle
kabardıktan sonra da merdane/oklava yardımıyla borcam büyüklüğünde aç ve bi 15 dakika da tepsi mayası için bekle
tabi bekle derken bu arada üstünün malzemelerini doğra:KK1:
2 domatesin kabuklarını soy ve küp küp doğra
2-3 sivri biber yada çarliston da olur bunları karıştır ve bir kaseye koy
arzuya göre sucuk ve sosis doğra
haşlanmış mısır,zeytin ve mantar da kullanabilirsin

şimdiiiiiiii ben nasıl yapıyorum

borcamda mayalanan hamurun üzerine biraz rendelenmiş kaşar koyuyorum
daha sonra domates ve biberleri yayıyorum
üstüne sucuk ve sosisleri koyuyorum
onların üstüne de zeytin ve mısırları koyuyorum(mantar hiç kullanmadım eşim sevmediği için o konulursa nasıl olur bilemiyorum)
en üstü de rendelenmiş kaşarla kaplayıp fırında kaşarlar hafif kızarana kadar pişiriyorum
süre ve sıcaklık vermiyorum her fırın farklı olur çünkü

dipnot:pizzanın hamurunu istersen borcamdan biraz daha büyük açıp kenar kısımlara sosis,sucuk,kaşar bunlardan birini koyup kıvırıp da pişirirsen daha lezzetli olur
hani reklemlarda çıkıyor ya sosis kenar pizza diye işte öyle

ay biraz karışık mı anlattım nettim anladın mı kuzum :KK53:

ben de çalışsam diyorum bazen:KK31:

öyle valla yaaa

aman cnm yaa benim kız da 20 aylık ama doğdu mızmız hala mızmız
ben de çok bekledim gazı geçince sakinleşir
yok dişi çıkınca
yok emekleyince
yok yürüyünce
bak 20 ayı geriide bıraktık ama hala bebek gibi ağlar

benim eşim de oğlum da dağınıktır

kızım zaten hepsini solda sıfır bırakır

sen düşün artık dönmedolap gibi dönüp duruyorum :KK9::KK9::KK9:

yani diyosun ki uzun bir zaman bekleme susmasını daha çok ağlayacak diyosun öylemi canım

Merhabaa Kızlarr. Bendee Aranızaa Yeni Katıldımm:KK16: Bendee Bir Ev Hanımıyımm Akşamaa kadar Evin İşi,gücü derken Canımmm Çıkıyorrr. Her zaman derim Ben Biterimmm ama evin işi aslaa bitmezzzzzz:KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53:
hoşgeldin kendinden bahsetsene biraz evli misin çocuk var mı yaş kaç
yani diyosun ki uzun bir zaman bekleme susmasını daha çok ağlayacak diyosun öylemi canım

çocuğuna göre değişir

bizde hala bi ilerleme yok

istikrarla ağlamaya-huysuzluğa devam :KK9:

hoşgeldin kendinden bahsetsene biraz evli misin çocuk var mı yaş kaç

çocuğuna göre değişir

bizde hala bi ilerleme yok

istikrarla ağlamaya-huysuzluğa devam :KK9:

Hoşbulduk.Evet 3.5 Aylık Evliyim Dahaa yeniyim yanii. Çocuk Yokk henüzz. 20 Yaşındayımmm:KK16::KK16::KK16:

Hoşbulduk.Evet 3.5 Aylık Evliyim Dahaa yeniyim yanii. Çocuk Yokk henüzz. 20 Yaşındayımmm:KK16::KK16::KK16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

sen daha yolun çok başındasın cnm

şimdi istediğin her işe yetişebilirsin eğer istersen tabii

ama çocuk olunca herşey o kadar zor oluyor ki inan:KK25:

ama ne yapalım kör topal idare ediyoruz:KK1:

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

sen daha yolun çok başındasın cnm

şimdi istediğin her işe yetişebilirsin eğer istersen tabii

ama çocuk olunca herşey o kadar zor oluyor ki inan:KK25:

ama ne yapalım kör topal idare ediyoruz:KK1:

Evett. Zaten Düşünüyorum Böylee Çocuk olmadan Çok yoruluyorum evin işleriyle. Çocuk oluncaa nasıl olacakk acabaa:KK16::KK16::21:

Merhaba hanımlar,
Geçmişi okuyup öyle geliyim dedim ama bitecek gibi değildi.
Ben de 8 aylık evliyim nasıl da geçmiş hesaplayınca farkettim :nazar:
Bundan sonra ben de sizlerleyim inşallah.

Merhaba hanımlar,
Geçmişi okuyup öyle geliyim dedim ama bitecek gibi değildi.
Ben de 8 aylık evliyim nasıl da geçmiş hesaplayınca farkettim :nazar:
Bundan sonra ben de sizlerleyim inşallah.

Merhabaa Hoşgeldinn.. Olsun 8 ay çokta değil. Sendee Çok Yenisinn. Ama en yeni benim galibaa:KK16: Çocuk düşünüyo musunuz?

X