• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hanımlar ben bu arada bişey öğrendim, ütü masasının altına "ALAMİNYUM FOLYO" serip ütü yaparsanız hem daha çabuk bitiyor hemde yorulmuyorsunuz:)
süper oluyor..:) neden derseniz alaminyum folyo ısıyı alıp çamaşıra alttan da geri yansıttığı için sanki çift taraflı ütüyle ütü yapılıyormuş gibi oluyo. yorulmak azalıyo elektrik gideri azalıyo daha düz ütü oooo valla süper deneyin derim:)

ben bu yöntemi kulanıyorum 1 yıldır.pek bi farklılık olmuyor ya:44:

Kızlar akşama ne yemek var ben fırına patates köfte attım yanına tereyağı erişteli pilav ve salata:56:

geçmiş olsun azerinnn. Hayırlısı inşallah herkes için.

Ne güzel bebek düşünmek. hele de ikinciyi. biz daha birinciyi düşünemezken :(

offf offf... Allah'ım sen yardım et. Şu ev borcu bir an evvel bitsin. :( ya da maaşlara güzel bi zam gelsin.

Kızlar bu ilk göründüler pasta faslı sora paylaşırım $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

$image.jpg
Bu da doğum gunü pastamız birazdan diş hediğimiz varr:56:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
hanımlar ben bu arada bişey öğrendim, ütü masasının altına "ALAMİNYUM FOLYO" serip ütü yaparsanız hem daha çabuk bitiyor hemde yorulmuyorsunuz:)
süper oluyor..:) neden derseniz alaminyum folyo ısıyı alıp çamaşıra alttan da geri yansıttığı için sanki çift taraflı ütüyle ütü yapılıyormuş gibi oluyo. yorulmak azalıyo elektrik gideri azalıyo daha düz ütü oooo valla süper deneyin derim:)

Akşam beş saat ütü yaptıktan sonra mı söylenir kız bu :52: :1:

...
kızlar yasımdan memnunum sıkıntı yok sıze gore bıyolojık yasım yuksek onu demek ıstedımmmm ama kesınlikle katılıyorum insan hissettiği yastadır ben 24 te kaldım :9::9: 27 yasındayım 2013 ıtıbarı ıle 28 olcammmm:16::16::16::16:

Ben de 45 falan zannettim yani rabyascım :60: :60:

ay ben de 38 falan sandimdi 28 ne ki:19::19::19::9::9:

Ben de yaa :60::60::60::60:

Kızlar bir ev alma durumumuz var, eşim görüştü bugün...
15-20 gün içinde belli olacak Allah'ın izniyle.. Dua edin benim için de...
Herkese iyi akşamlar, görüşmek üzereee :))))

Son düzenleme:
Akşam beş saat ütü yaptıktan sonra mı söylenir kız bu :52: :1:

Ben de 45 falan zannettim yani rabyascım :60: :60:

Ben de yaa :60::60::60::60:

Kızlar bir ev alma durumumuz var, eşim görüştü bugün...
15-20 gün içinde belli olacak Allah'ın izniyle.. Dua edin benim için de...
Herkese iyi akşamlar, görüşmek üzereee :))))

yok kız o kadar değilim naptınızzz:9::9: ınsallah gonlunuzden gecenler hayırlıdırr hayırlısıyla alırsınız evınızıı:16::16:

kesinlikle tarif istiyoruz..........gecen gun yapamadım yaa

canım lokumun tarifini tekrar yazabilirmisin çok geride kaldı sanırım
ok yazıyorum kızlarrrr defterımı getıreyımmmm:16::16:

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk dan az nişasta(ben bugday nişastası kullandım)
1.5 sb şeker(tadı az olsun dersenız 1 kullanın)
3 yk kakao

malzemeler karıstırılıp muhallebi pişirilir. fırın tepsisine hindistan cevizi dökülür bolca bosluk kalmasın hıç. sonra ılıyan muhallebı guzelce tepsıye yayılır buzdolabına kaldırılır. 1 paket kaymak tadında krem şantı yada normal krem santı tarıfe gore hazırlanır. muhallebının uzerıne yayılır. tekrar buzdolabına koyun bıraz dınlensın sonra uzerıne cevız serpıp 2 parmak kalınlıgında serıtler kesıp yarıya kadar yuvarlayın dıger yarıyıda yuvarlayın yanı 1 serıtten 2 lokum cıksın yada kac tane ıstersenız sekıl verme sıze kalmıs:16: afiyet olsunn:56::56:

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk dan az nişasta(ben bugday nişastası kullandım)
1.5 sb şeker(tadı az olsun dersenız 1 kullanın)
3 yk kakao

malzemeler karıstırılıp muhallebi pişirilir. fırın tepsisine hindistan cevizi dökülür bolca bosluk kalmasın hıç. sonra ılıyan muhallebı guzelce tepsıye yayılır buzdolabına kaldırılır. 1 paket kaymak tadında krem şantı yada normal krem santı tarıfe gore hazırlanır. muhallebının uzerıne yayılır. tekrar buzdolabına koyun bıraz dınlensın sonra uzerıne cevız serpıp 2 parmak kalınlıgında serıtler kesıp yarıya kadar yuvarlayın dıger yarıyıda yuvarlayın yanı 1 serıtten 2 lokum cıksın yada kac tane ıstersenız sekıl verme sıze kalmıs:16: afiyet olsunn:56::56:

canım çok sağolll:16::16::16::16:

patsym gelmis eli bos gelmemis:9:bak iste boyle alisiyosun topige patsym:9::9::9::9:folyo isi iyimis ya:46:
İvet çalıyos emme kendi işimizi kendimiz yapıyos heralde dimi:)

bu iş süpermiş bende denicemmm:119:

dene yalnız en kalın olanından dene o güzel oluyo diğeri ince olan pek bi fark etmiyor:)

ben bu yöntemi kulanıyorum 1 yıldır.pek bi farklılık olmuyor ya:44:

kalın olandan dene birde istersen

geçen gün bi lokumdan bahsediyodunuz adı neydi
vajiyim diyo, oruçluyum diyo sonra lokum soruyoooo :9::9::9: istersen yanınada mesir macunu tarifi verelim hiç kaçışın kurtuluşun olmasın :)

Akşam beş saat ütü yaptıktan sonra mı söylenir kız bu :52: :1: [/B]
:17::17:

Back