• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah iyilikler versin sende sagol canim ohh masallAh todununa yaradın yedinde büyüsün annesine ekmek alsın:))))))

Cok şükür hersey yolunda kuzuda ne yapsın teyzesi yiyo iciyo yan gelip yatiyo anneye de tepikler atıp duruyo iste:)))))
Ahaha, insallaah o gunleri de goruruz canim :)) oy yerim ben onu. Tepiklesin bakalim. Yiyebiliyomusun hersey, ben cok istahsizdim ya. Sonlara dogru tatli manyagi olmustum. Baktim az kilo almisim zaten, koyverdim yidim durdum tatli, cikolata v.s. :))) bu arada omer de haziran bebisi. ;)
hoşgeldiiin:16: valla bu topik bağımlılık yapıyor bi süre sonra bırakamıyor insan:1::1::1: ayy kuzunun en sevimli dönemleridir şimdi:16:

Hosbuldum cnm bnm. :16: ay sorma, heryeri elden geciriyo, ev darmadagin :)) cd lerle oynamayi seviyo. Dagitiyo, ben tekrar duzeltmezsem de oynamiyo bi daha :1: illaki derleyip topliycam oyle kurcukliycak :1:

Ahaha, insallaah o gunleri de goruruz canim :)) oy yerim ben onu. Tepiklesin bakalim. Yiyebiliyomusun hersey, ben cok istahsizdim ya. Sonlara dogru tatli manyagi olmustum. Baktim az kilo almisim zaten, koyverdim yidim durdum tatli, cikolata v.s. :))) bu arada omer de haziran bebisi. ;)

Hosbuldum cnm bnm. :16: ay sorma, heryeri elden geciriyo, ev darmadagin :)) cd lerle oynamayi seviyo. Dagitiyo, ben tekrar duzeltmezsem de oynamiyo bi daha :1: illaki derleyip topliycam oyle kurcukliycak :1:

inşallah görürsün canım ya RABBİM hayırlı evlatlardan eylesin yok cnm benim hamilelik çok zor geçti iki ay aç kaldım desem inan serum yedim de ayakta kaldım gerçi ayaktada kalamadım hep yattım ya bir haftadır yemeye başladım hala yiyemediklerim var çok şeyden tiksindim mutfağa giremiyordum yemek kokusuna dahi tahammülüm yoktu su almak için mutfağagirdiğimde kendimi lavobaya zor atıuordum cok şükür azaldı benim tatlı ile aram yok sadece kabak tatlısına bayılıyorum o kadar yaa cok güzel haziranın kaçında oldu senin tosun paşa:52::52::52::52::52::52::52::55::55::55::55::55::55::55::55::55:

ayyy maşallah . şimdi etrafı dağıtırkenki yüz ifadesi ne şirindir.benim oğlum etrafı dağıtınca bayılıyordum onu izlemeye, böyle çabuk çabuk dağıtıp bana bakardı masum masum sanki hiiç bişey yapmamış gibi:9:. Allah bağışlasın ,sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inş

inşallah görürsün canım ya RABBİM hayırlı evlatlardan eylesin yok cnm benim hamilelik çok zor geçti iki ay aç kaldım desem inan serum yedim de ayakta kaldım gerçi ayaktada kalamadım hep yattım ya bir haftadır yemeye başladım hala yiyemediklerim var çok şeyden tiksindim mutfağa giremiyordum yemek kokusuna dahi tahammülüm yoktu su almak için mutfağagirdiğimde kendimi lavobaya zor atıuordum cok şükür azaldı benim tatlı ile aram yok sadece kabak tatlısına bayılıyorum o kadar yaa cok güzel haziranın kaçında oldu senin tosun paşa:52::52::52::52::52::52::52::55::55::55::55::55::55::55::55::55:

Amiin canim hepimizin evlatlarini insallah. Ay senin hamileligin daha kotu geciyomus. :( kiyamam. Ben de karnibahar delisi olmustum :)) bayila bayila yiyodum. :)) 17 haziran dogumlu canim. Babalar gunuydu. :16: 40+4 te dogdu :1: kizlar aceleci oluyolar. Bakalim senin prenses kacinda dogacak. Sagsalim alirsin insallah kucagina. Ev islerin de benimki gibi aksamaz insallah. :52: biriktimi daha kotu oluyo. Ve bende birikti yine. Hergun az az yapinca olmuyoya, sevmiyorum oyle. Kocis erken gelse omeri ona devredip girisicem islerede, o da gec geliyo :((

ayyy maşallah . şimdi etrafı dağıtırkenki yüz ifadesi ne şirindir.benim oğlum etrafı dağıtınca bayılıyordum onu izlemeye, böyle çabuk çabuk dağıtıp bana bakardı masum masum sanki hiiç bişey yapmamış gibi:9:. Allah bağışlasın ,sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inş

:52: aynen oyle valla, daha oturamiyo, oturtuyorum hemen donuyo hizlica emekliyo bocugum. :1: hahha, gelme pesimden diyorum gulerek geliyo. Sen saydigini say diyo yani :1: amin cok saol kuzum. Kac yasinda simdi senin pasa? :16:

Amiin canim hepimizin evlatlarini insallah. Ay senin hamileligin daha kotu geciyomus. :( kiyamam. Ben de karnibahar delisi olmustum :)) bayila bayila yiyodum. :)) 17 haziran dogumlu canim. Babalar gunuydu. :16: 40+4 te dogdu :1: kizlar aceleci oluyolar. Bakalim senin prenses kacinda dogacak. Sagsalim alirsin insallah kucagina. Ev islerin de benimki gibi aksamaz insallah. :52: biriktimi daha kotu oluyo. Ve bende birikti yine. Hergun az az yapinca olmuyoya, sevmiyorum oyle. Kocis erken gelse omeri ona devredip girisicem islerede, o da gec geliyo :((

amin inşallah cnm RABBİM kimseye yaşatmasın harbi zor günler gecirdim maşallah oğluna bizim kızın tahmini doğumu da 26 haziran değişiklik olmazsa amin inşallah çok şükür ben sıkıntı çektim ama bebeğim etkilenmedi oiyi o aralar hic ev işi yapamıyordum şimdi artık işlerimi yapıyorum senin daha zor şimdi oğlundan iş de yapamazssın neyse bende izmirdeyim çağır gelim yapim.:9::9::9::9::9::9::9:
adıda güzelmiş ismi ile yaşasın inşallah

:52: aynen oyle valla, daha oturamiyo, oturtuyorum hemen donuyo hizlica emekliyo bocugum. :1: hahha, gelme pesimden diyorum gulerek geliyo. Sen saydigini say diyo yani :1: amin cok saol kuzum. Kac yasinda simdi senin pasa? :16:[/QUOTE

benimki 4 yaşına girecek inş. Rabbim herkese yaşatsın evlat sevincini. evet çok zorlukları var ,hastalığı,düşmeleri,iştahsızlıkları,diş çıkarma problemleri,2 yaş sendromları,gazları,uykusuzluklar ve dahası ama bi gülüşleri herşeye değiyor vesselam... bu gidişle 12 ye tamamlayacam ben galiba:9::9::9:

Kizlar iyi geceler
daha yeni ev toparlandi cumartesi pazar pek is yapamadim pazar gezdik..bugun salon ve yatak odasi dip kose supurldu silindi diger taraflar sadece silindi camasirlar katlandi yerlesti
yemek yapildi bebise ayri yapildi
kek yapildi aksam cayina
Bulasik yikandi yerlestirildi ev baya temizlendi cok yorgunum.kibb..

Huhu kızlar nerelerdeisinz :3::3: günaydın
Bugün evi toplıycam , konsolumun içini temizliycem ,beyaz çamaşırlarımı asıcam ,temiz bulaşıkları dizip kirlileri yerleştircem ,evi süpürücem ,yemek yapıcam:16:

günaydın herkese

bugün pek bişey yapmayı düşünmüyorum

canım istemiyo çünkü:1:

azii senin BAT ne zamandı kuzum:23:

Son düzenleme:
Huhu kızlar nerelerdeisinz :3::3: günaydın
Bugün evi toplıycam , konsolumun içini temizliycem ,beyaz çamaşırlarımı asıcam ,temiz bulaşıkları dizip kirlileri yerleştircem ,evi süpürücem ,yemek yapıcam:16:

gunaydin canim:16:
ben sabah uyandim yatagi topladim
dun kizimin yataginin tulunu yikamistim sabah onu taktim yerine
2 makine camasir yikamistim dun onlari katlayip yerlestirdim
bulasik yikadim
kizima banyo yaptirdim
1 bardak cayimi alip oturdum:1:
yemegim de dunden var
bu gun sadece mutfak perdemi utuleyip takicam:21:

Günaydınlarrr herkese
Bende evi topluyacam çamaşır yıkanacak mutfak toplıyacam
Evi süpürecem yemeğim maalesef yok:19:onu ayarlayacam
Yaptıkları size rapor veririm

gunaydin canim:16:
ben sabah uyandim yatagi topladim
dun kizimin yataginin tulunu yikamistim sabah onu taktim yerine
2 makine camasir yikamistim dun onlari katlayip yerlestirdim
bulasik yikadim
kizima banyo yaptirdim
1 bardak cayimi alip oturdum:1:
yemegim de dunden var
bu gun sadece mutfak perdemi utuleyip takicam:21:
Maşşalh azi bugün rahatsın :nazar:
Ben bi türlü yataktan kalkamıorum bi ton ağırlık var sanki üzerimde:50:

nolii sana estosum:26:
bat im 30 ocak ne oldu ki:26:

bilmiyorum yaaa sabah bi uyandım başım fena ağrıyo

gözlerim de aynen öyle

bi de bugün eltime misafir gelecek ona mercimek köftesi yapıcam diye söz verdim

bi tek onu yapıcam bi de kahvaltı o kadar

evi zaten topladım

öğleden sonra da eltime giderim zaten akşam olur

aslında yemeğim de yok biraz açıldım gibi

işe girişirsem belki daha da açılırım

ilaç içmeyi sevmem ben yani başım fln ağrıdığında kendime meşgul olacak bişeyler bulup oyalanırım

genelde iyi gelir belki de şimdi yemek yapmaya girişirim belli olmaz :31:

ufukta bebiş var mı diye şettiydim :9::9::9:

Günaydınlarrr herkese
Bende evi topluyacam çamaşır yıkanacak mutfak toplıyacam
Evi süpürecem yemeğim maalesef yok:19:onu ayarlayacam
Yaptıkları size rapor veririm
gunaydin canim:16::16:
yemek yoksa isin zor tanemim:1:
Maşşalh azi bugün rahatsın :nazar:
Ben bi türlü yataktan kalkamıorum bi ton ağırlık var sanki üzerimde:50:
niye kiz ne oldu bu gun size:9::9::9:
bilmiyorum yaaa sabah bi uyandım başım fena ağrıyo

gözlerim de aynen öyle

bi de bugün eltime misafir gelecek ona mercimek köftesi yapıcam diye söz verdim

bi tek onu yapıcam bi de kahvaltı o kadar

evi zaten topladım

öğleden sonra da eltime giderim zaten akşam olur

aslında yemeğim de yok biraz açıldım gibi

işe girişirsem belki daha da açılırım

ilaç içmeyi sevmem ben yani başım fln ağrıdığında kendime meşgul olacak bişeyler bulup oyalanırım

genelde iyi gelir belki de şimdi yemek yapmaya girişirim belli olmaz :31:

ufukta bebiş var mı diye şettiydim :9::9::9:

gecmis olsun canim alnini bi esarpla skica sar annem oyle yapardi:1::1:
yok ufukta bebis yok daha:1:doktora dun gittim su tahliller temiz ciksin baslicaz calismalara:21:

Back