• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
O vaji var ya...
Kabus...
Ben doğumdan sonra beş ay yaklaştırmadım eşimi yanıma.. O da yaklaşmadı zaten Allah var ya...
Çok korktum... Ağladım.. Kasıldım... Titreme aldı....
Sanki tamamen dikilmiş gibi geliyordu :37: :37: :37: :60: :60: :60:
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah:...
Kızlar şükür sizler de atlatmışsınız...

hangi yoruma kiz:9::9::9::9::9::9::9::9:
ay insallah canim evinizi alirsiniz icini de bebelerle doldurursunuz:16::16::16:

Dedin ya, dünyanın en zevkli işi diye :60: :60: :60:
Ayyyy inşallah Azerinnn... Ben de ev alayım ben de doğurayım ikinci bebeğimiiiiii :16:
Oğlum olsun, haftasında sünnet ettireyiimmmm :16: :16: (manyak mıyım ne :60:)

Ayyyyy Azerin :60: :60: :60: :60: :60:
Koptum yorumuna :60: :60:

İnşallah birşey çıkmaz, sağlıcakla kardeşlersin kuzunu canım yaa...
Ben de evimi alsam... Sanki ihtimal var biliyo musunuz kızlar...
Alabiliriz yakın zamanda...
Çok heyecanlıyım, tel kapandı eşimi arayamıyorum nooldu diye...
Ama olursa seneye ben de istiyorum..
Ömür boyu çalışmak istemiyorum, çocuklarım olsun onlarla oynayayım istiyorum...

Bunları yazdığımı en yakınlarım göre totolarıyla gülerler :60: :60: :60: :60:
"Asla çocuk için iş bırakmam, banane!" diyen ben :60: :60: :60:

:60::60::60::60: koptum valla

Dedin ya, dünyanın en zevkli işi diye :60: :60: :60:
Ayyyy inşallah Azerinnn... Ben de ev alayım ben de doğurayım ikinci bebeğimiiiiii :16:
Oğlum olsun, haftasında sünnet ettireyiimmmm :16: :16: (manyak mıyım ne :60:)

inşallah hepimizin gebelik haberi gelir bu ay.... sünnet mi ,ilk hafta mı , aman deyim bacı çocuğu ilk günden kestirme:52::52:

inşallah hepimizin gebelik haberi gelir bu ay.... sünnet mi ,ilk hafta mı , aman deyim bacı çocuğu ilk günden kestirme:52::52:

Ay bu aya olmaz da... Rabbim hayırlısını versin inşallah yaa..
Böyle konularda çok yorum yapmamayı tercih ederim, hani büyük konuşmuş oluyor gibi düşünürüm..
Allah isteyene versin derken derken ikinciye kalıp düşürdüm çünkü :50:

Hafta sonu hala kızımız çocukları kestirdi, mayısta sünnet...
Abla dedi ki, küçükken yaptırsaydık keşke...
Bizim buralarda sünnetler falan abartmalar çoktur, bayılırlar gereksiz gösterişe...
Eşimle konuştuk akşam, resmen para toplamak için der gibi oluyor dedi, asla sünnet düğünü istemem dedi..
Ben zaten bildim bileli, ilk ayında yaptırmak isterim..
Eşim özenirse diye konuşmazdım hiç bu konuda..
Rabbim sağlıkla ve hayırla bir oğlan nasip ederse ilk ayında sünnet ettiririm inşallah...

ben bugün pek bi iş yapamadım.mutfağı toparladım,odamı topladım okadar.iş görüşmesine gitmiştim az önce geldim.başka iş yapasımda yok.orucum uyumayı düşünüyorum biraz:1:

Kızlar evi topladım beyazları makinaya attım içine yarım kalıp sabun ve çamaşır suyu koydum kaynattım akşama kadar beklesin sonra tekrar çalıştırıcım bi ton ütü yaptım belim kırıldı poğaça yaptım mayalanmaya bıraktım mutfağı toplayıp yerini süpürüp sildim salonumun vitrinini indirdim su Takımı'larını yıkayıp içini dışını silip yerleştirdim wc yi ovdum banyoyu domestosla sildim bi tek yemek kaldı dinlenir onuda yapıcam:16:

ben vajinismustum araştırırken burayı buldum:9:

kıs vajinusmus mevzuundan ev işlerine nasıl geldin ki:44::44::44::44: Allah ım ya :9: kıs sen yanlış anlamışsın o iş başka iş
aziii öğretiver bi zahmet :9::9:
neyse hoşgeldin karamsar. benimde çalışan ve ev işi yapmayan bi hanım olduğum düşünülürse gelmiş olduğun topik çokta anormal değil..:)

hanımlar ben bu arada bişey öğrendim, ütü masasının altına "ALAMİNYUM FOLYO" serip ütü yaparsanız hem daha çabuk bitiyor hemde yorulmuyorsunuz:)
süper oluyor..:) neden derseniz alaminyum folyo ısıyı alıp çamaşıra alttan da geri yansıttığı için sanki çift taraflı ütüyle ütü yapılıyormuş gibi oluyo. yorulmak azalıyo elektrik gideri azalıyo daha düz ütü oooo valla süper deneyin derim:)

kıs vajinusmus mevzuundan ev işlerine nasıl geldin ki:44::44::44::44: Allah ım ya :9: kıs sen yanlış anlamışsın o iş başka iş
neyse hoşgeldin karamsar. benimde çalışan ve ev işi yapmayan bi hanım olduğum düşünülürse gelmiş olduğun topik çokta anormal değil..:)

topic çok güzel bence.ya vajinismus topiğindeyken burayı gördüm tıkladım.ya bi baktım millet biiiisürü iş yapıyo.bi an kendimi tembel hissettim:1::1:bende bi kaç haftaya çalışmaya başlıyorum.vaji olduğum için ara vermiştim.çok şükür hallettim tekrar başlıcam.hallettim ama çok normale dönmedi artık zamanla ne yapalım...

hanımlar ben bu arada bişey öğrendim, ütü masasının altına "ALAMİNYUM FOLYO" serip ütü yaparsanız hem daha çabuk bitiyor hemde yorulmuyorsunuz:)
süper oluyor..:) neden derseniz alaminyum folyo ısıyı alıp çamaşıra alttan da geri yansıttığı için sanki çift taraflı ütüyle ütü yapılıyormuş gibi oluyo. yorulmak azalıyo elektrik gideri azalıyo daha düz ütü oooo valla süper deneyin derim:)

ay çok iimiş.ütülerim bitti eşim sağolsun:1::1:tekrar olunca bide öyle deneyeyim

patsym gelmis eli bos gelmemis:9:bak iste boyle alisiyosun topige patsym:9::9::9::9:folyo isi iyimis ya:46:

Kızlar evi topladım beyazları makinaya attım içine yarım kalıp sabun ve çamaşır suyu koydum kaynattım akşama kadar beklesin sonra tekrar çalıştırıcım bi ton ütü yaptım belim kırıldı poğaça yaptım mayalanmaya bıraktım mutfağı toplayıp yerini süpürüp sildim salonumun vitrinini indirdim su Takımı'larını yıkayıp içini dışını silip yerleştirdim wc yi ovdum banyoyu domestosla sildim bi tek yemek kaldı dinlenir onuda yapıcam:16:
oh oh masallah ben de dus aldm toz aldim:9::9::9:mutfagi topladim yemek yapmistim oglen bu gunluk benden bu kadar:19:

anlatsam konumu kapatirlar patsym:9::9::9::9:

Ay bu Folyo işi iyimiş ya bıktım haftada 10 gömlek 5 pantolon bide kendiminkiler var ekstraları saymıyorum bile en yakın zaman da deniycem teşekkür bilgi için:16:

yok canım benım ılk olacak ınsallahh:16::16: anam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa:9::9::9:

amin canım insallahh:16::16:[/QU

herkes hissettiği yaştadır aslında ,kimlik değil ruh yaşı önemlidir...bakma ben 23 üm ama ara ara 70 lik nineye bağlıyorum:1::1::1::1:

Kac ysindasin ki takmış sen yası geç olsun da güç olmasın ben 25 yaşındayım 26 yasında kucağıma alacağım pekte genc sayılmam yani:))))

kızlar yasımdan memnunum sıkıntı yok sıze gore bıyolojık yasım yuksek onu demek ıstedımmmm ama kesınlikle katılıyorum insan hissettiği yastadır ben 24 te kaldım :9::9: 27 yasındayım 2013 ıtıbarı ıle 28 olcammmm:16::16::16::16:

kızlar yasımdan memnunum sıkıntı yok sıze gore bıyolojık yasım yuksek onu demek ıstedımmmm ama kesınlikle katılıyorum insan hissettiği yastadır ben 24 te kaldım :9::9: 27 yasındayım 2013 ıtıbarı ıle 28 olcammmm:16::16::16::16:

ay ben de 38 falan sandimdi 28 ne ki:19::19::19::9::9:

Son düzenleme:

bu iş süpermiş bende denicemmm:119:

Back