• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay insallah olmazsin kuzum:26:
ben kizima hamileyken regl gunumde nasil sancilarim var anlatamam dersdeyim bi de yanimdaki arkadasima dedim kalk tuvalete gidelim regl oldum galiba:1:ama yok
2 gun sonra test yaptim hamile ciktim:46::46::46:insallah sende de oyle olur kuzum:16::16::16:

bu arada kan testini 2 ay once hamileydim bebegin kalbi durdu diye aldirmak zorunda kaldim
o yuzden hamile kalmadan bi muayine oliyim dedim

aziiiiiii bende bilmiyordum çok geçmiş olsun canım:26::26:

bir çok kişide gördüm hamile kalmadan gidip test yaptırıyorlar neden ki acaba? benim arkm doktora gitmedi hamile kaldı öyle gitti....çok şükür herseyı normalmiş:nazar:

amin inşallah:29::29: 23 yaşındayım,erken anne olanlardanım ... senin başka bebiş var mı yoksa ilk mi olacak (inş) ?
yok canım benım ılk olacak ınsallahh:16::16: anam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa:9::9::9:

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli

Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda

amin canım insallahh:16::16:

aaaaa bilmiyordumm kuzuşummm çok geçmiş olsunn... iyi yapmısınnn en guzelııını yapmısın. ınsallah sonuclar tertemız cıkarrrr:16::16:

ayyyy ınsallah bende senın gıbı hamıs oldugumu ogrenırımmm yaaaaa:16::16::49::49::49:
evet kuzum 2 aylikken aldirdim:43:
simdiye 4 ayi bitmis olucakti:43:
insallah hamilesindir canim ya :16:gamyoncu cornella beray ve istegen tum arkadaslar
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli

Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda
iyim canim sen nasilsin:16:kiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi:1::1::1:

insallah hamilesindir canim ya :16:gamyoncu cornella beray ve istegen tum arkadaslar

iyim canim sen nasilsin:16:kiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi:1::1::1:

olsun kuzumm hayırlısı boyleymıs demekkı vardır rabbımın bır bıldıgı allah saglıklı bebısler versın ınsallahh hayırlı zamandaaa:16::16:

oooooooooooooooo baya yogun bi hafta gecmis sakuram:1::1:naptin ya odada camasir suyuyla o kadar:9::9:

hosgeldin canim deden nasil oldu:26:
benim kiz da acaip kardes istiyo nasil seviyo bebek gorunce kuzum icim ciz ediyo valla:43:insallah en kisa surede Allah im bize de ikinci bebegi verir:16:

hoşbulduk azerinim. dedem daha iyi çok şükür teşekkür ederim.

canım ya kerdeş sevilmez mi, benimki de bayılyor kardeşlere:29::29:.Rabbim en kısa zamnda güzel haberler verebilmeyi nasip eder inş:16::16:...

aziiiiiii bende bilmiyordum çok geçmiş olsun canım:26::26:

bir çok kişide gördüm hamile kalmadan gidip test yaptırıyorlar neden ki acaba? benim arkm doktora gitmedi hamile kaldı öyle gitti....çok şükür herseyı normalmiş:nazar:

sagol kuzum:16:ben de kizimda doktora gitmedim hamile kaldim 3 ay sonra gittim doktora Allaha sukur her sey normaldi
ikinci hamileligimdeyse kontrol icin gittim kizlar biliyo
oylesine gidiyorum usm e girmicem dedim hatta israr etti kizlar gir diye ben zarari olur girmem demistim
neyse gittim doktorum israr etti gir diye yine gonulsuz bi sekilde girdim doktor cocugun kalbi atmiyo dedi megersem daha 1 gun once durmus kalbi
eger 1 gun once gitsem aticakti ve biz bilmicektik Allah korumus
neyse sonra baska bi doktora falan gittim onlar da ayni seyi soyleyince aldirdim

doktorum gel bi muayine edelim dedi kan analizi ver bizde mikrop diyolar kanda cikiyo sizde ne bilmiyorum
o varsa hamile kalamiyosun kalirsan da dusuyo bebek
onu bi analiz ettiriyim dedim her ay bebek aldiricak degilim ya tam hazir oluyim gebelige dedim

azerinim çocuk için dua ederken beni de unutmadığın için çok teşekkürler:16::16::16:

yok canım benım ılk olacak ınsallahh:16::16: anam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa:9::9::9:

amin canım insallahh:16::16:

Kac ysindasin ki takmış sen yası geç olsun da güç olmasın ben 25 yaşındayım 26 yasında kucağıma alacağım pekte genc sayılmam yani:))))

amin canım insallahh:16::16:[/QU

herkes hissettiği yaştadır aslında ,kimlik değil ruh yaşı önemlidir...bakma ben 23 üm ama ara ara 70 lik nineye bağlıyorum:1::1::1::1:

olsun kuzumm hayırlısı boyleymıs demekkı vardır rabbımın bır bıldıgı allah saglıklı bebısler versın ınsallahh hayırlı zamandaaa:16::16:
evet canim hayirlisi tabi doktor yasasa bile ozurlu dogacakti dedi

hoşbulduk azerinim. dedem daha iyi çok şükür teşekkür ederim.

canım ya kerdeş sevilmez mi, benimki de bayılyor kardeşlere:29::29:.Rabbim en kısa zamnda güzel haberler verebilmeyi nasip eder inş:16::16:...
insallah canim siz simdi korunuyomusunuz:26:

Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim cok şükür kim sıkıştırmış hayırdır:)))

Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim cok şükür kim sıkıştırmış hayırdır:)))

bebegi skistirmisin iste ahanda burda:9::9::9::9:

5-19.jpg

Ayyyyy Azerin :60: :60: :60: :60: :60:
Koptum yorumuna :60: :60:

İnşallah birşey çıkmaz, sağlıcakla kardeşlersin kuzunu canım yaa...
Ben de evimi alsam... Sanki ihtimal var biliyo musunuz kızlar...
Alabiliriz yakın zamanda...
Çok heyecanlıyım, tel kapandı eşimi arayamıyorum nooldu diye...
Ama olursa seneye ben de istiyorum..
Ömür boyu çalışmak istemiyorum, çocuklarım olsun onlarla oynayayım istiyorum...

Bunları yazdığımı en yakınlarım göre totolarıyla gülerler :60: :60: :60: :60:
"Asla çocuk için iş bırakmam, banane!" diyen ben :60: :60: :60:

Ayyyyy Azerin :60: :60: :60: :60: :60:
Koptum yorumuna :60: :60:

İnşallah birşey çıkmaz, sağlıcakla kardeşlersin kuzunu canım yaa...
Ben de evimi alsam... Sanki ihtimal var biliyo musunuz kızlar...
Alabiliriz yakın zamanda...
Çok heyecanlıyım, tel kapandı eşimi arayamıyorum nooldu diye...
Ama olursa seneye ben de istiyorum..
Ömür boyu çalışmak istemiyorum, çocuklarım olsun onlarla oynayayım istiyorum...

Bunları yazdığımı en yakınlarım göre totolarıyla gülerler :60: :60: :60: :60:
"Asla çocuk için iş bırakmam, banane!" diyen ben :60: :60: :60:
hangi yoruma kiz:9::9::9::9::9::9::9::9:
ay insallah canim evinizi alirsiniz icini de bebelerle doldurursunuz:16::16::16:

Back