• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
s.a azerinn , vuslat79 , estalmus , ask1 , berayy, rabsay , gamyoncu , gunesim , tugba 44 ve diğer arkadaşlar ... uzun zamandır temizlik raporu vermemiştim. dur yazım bir bir
perdeler yıkandı
pencereler silindi (akşam yağmur yağdı bi güzel üzerine
banyo ,wc parlatıldı
yerler silindi
3 tur çamaşır yıkandı
balkon yıkandı....
bugün

mutfak toplandı
çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
ortalık topandı,makine yerleştirildi ve son olarak ütü yapılacak ve
bitti

herkese günaydın kızlarr:16::16: nasılsınızzzz???
bugun aslında ısım cok ama sancım varr yapabıldıgım kadar yapıcam
evı kocıse supurtcem kalksın o halleder onu
mutfak dolaplarını sılcem beyaz esyaları sılcem
toz alcam
nevresım degıscem aynaları sılcem yatak odasını toparlıcam
wc banyo temızlencekk
yemek yapılacakkk:36::36::36::36:

Rabyasim ne o regl falan mı oldun yoksa:26:

s.a azerinn , vuslat79 , estalmus , ask1 , berayy, rabsay , gamyoncu , gunesim , tugba 44 ve diğer arkadaşlar ... uzun zamandır temizlik raporu vermemiştim. dur yazım bir bir
perdeler yıkandı
pencereler silindi (akşam yağmur yağdı bi güzel üzerine
banyo ,wc parlatıldı
yerler silindi
3 tur çamaşır yıkandı
balkon yıkandı....
bugün

mutfak toplandı
çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
ortalık topandı,makine yerleştirildi ve son olarak ütü yapılacak ve
bitti

aleykümselam canımm:16::16: ooo sen bitirmiişinn işleri darısı bana bi kalkmayı basarsam gerisi gelecekteee:9:

zaten işin en zor kısmı kalkmaya karar vermek :34:...ben 2 gün düşündüm ve en sonunda kalkmaya karar verdim:1::1:

2 günnnn bayagı dusunmusun canım sennn olsun onemlı olan sonuc bak ne guzel ıslerı bıtırmıısnnnn esım uyuyo ses olmasın dıye kalkmıyorum bırazda nobetten cıktı kıyamam :16::16::16:

Günaydın kızlaaarr, herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah :16:
Gelenler, gidenleri misafir hazırlıkları... Yoğunuz yine...

Ben geçen perşembe (yazmayı unutmuşum buraya :1: ) koridorun duvarlarını cifledim, çamaşır suyuyla da bir güzel sildim...
Yerleri de aynen cif ve pırıl pırıl olmuş halılarımızı serdim, şükürler olsun tertemiz oldu...
Cuma akşam günüm vardı, bir şey yapamadım..
Cumartesi misafir geldi, süpürdüm sildim.. Cheescake ve tiramisu yaptım, annem de üç renkli börek yaptı..
Gelenler de getirmiş, hasta görmeye geldiler ya :27:
Misafir gelecek diye bütün fazlalığı odama tepmiştim, ağlayacaktım yaa berbat bir haldeydi odam :52:
O günün gecesi yatak odamı topladım önce, tüm dolaplarımı toparladım, şükür..
Duvarlarını sildim eşyaları çektim sildim..
Fazla çamaşır suyu kullandığım için salonda yattık o gece, odam kokuyordu tıkandık :1: :1:
Pazar da hala kızımız çocukları sünnet ettirdi, evde.. Büyük oğlanın kirvesi biziz..
Kv'yle aynı binadalar, oraya gittik kahvaltıya sonra ablaya çıktık.. Gün bitti zaten...
Eve geçtim akşamüstü, yemek, bulaşık derken..
Saat 7'de bir başladım ütüye... Yerleştirmesiyle beraber 12,30 oldu saat :27::27::27:
Nevrim döndü, belim koptu, öyle yorgunum ki...

Masal yazmışım resmen yaaa :60: :60:

yokk kız yani bilmiyorum adet gunum bugun ama henuz olmadımmm bakalım olmadı yarın test yapıcam ınsallah sonuc guzeldırrr canımmmm:16::16:

evet canımm allah nasıp ederse ıstıyoruzzz:16::16: sen de mı dusunuyorsunn

evet bende düşünüyorum:emir_bebek: oğlum 4 yaşına gireck bi bebiş lazım artık bize:16::16:

yok kuzucumm daha olmadımm ama sancım var :50: bekleyecegım yarına kadar olmadı yarın test alıp yapıcammm:16::16:

ay insallah olmazsin kuzum:26:
ben kizima hamileyken regl gunumde nasil sancilarim var anlatamam dersdeyim bi de yanimdaki arkadasima dedim kalk tuvalete gidelim regl oldum galiba:1:ama yok
2 gun sonra test yaptim hamile ciktim:46::46::46:insallah sende de oyle olur kuzum:16::16::16:

bu arada kan testini 2 ay once hamileydim bebegin kalbi durdu diye aldirmak zorunda kaldim
o yuzden hamile kalmadan bi muayine oliyim dedim

Günaydın kızlaaarr, herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah :16:
Gelenler, gidenleri misafir hazırlıkları... Yoğunuz yine...

Ben geçen perşembe (yazmayı unutmuşum buraya :1: ) koridorun duvarlarını cifledim, çamaşır suyuyla da bir güzel sildim...
Yerleri de aynen cif ve pırıl pırıl olmuş halılarımızı serdim, şükürler olsun tertemiz oldu...
Cuma akşam günüm vardı, bir şey yapamadım..
Cumartesi misafir geldi, süpürdüm sildim.. Cheescake ve tiramisu yaptım, annem de üç renkli börek yaptı..
Gelenler de getirmiş, hasta görmeye geldiler ya :27:
Misafir gelecek diye bütün fazlalığı odama tepmiştim, ağlayacaktım yaa berbat bir haldeydi odam :52:
O günün gecesi yatak odamı topladım önce, tüm dolaplarımı toparladım, şükür..
Duvarlarını sildim eşyaları çektim sildim..
Fazla çamaşır suyu kullandığım için salonda yattık o gece, odam kokuyordu tıkandık :1: :1:
Pazar da hala kızımız çocukları sünnet ettirdi, evde.. Büyük oğlanın kirvesi biziz..
Kv'yle aynı binadalar, oraya gittik kahvaltıya sonra ablaya çıktık.. Gün bitti zaten...
Eve geçtim akşamüstü, yemek, bulaşık derken..
Saat 7'de bir başladım ütüye... Yerleştirmesiyle beraber 12,30 oldu saat :27::27::27:
Nevrim döndü, belim koptu, öyle yorgunum ki...

Masal yazmışım resmen yaaa :60: :60:
oooooooooooooooo baya yogun bi hafta gecmis sakuram:1::1:naptin ya odada camasir suyuyla o kadar:9::9:
evet bende düşünüyorum:emir_bebek: oğlum 4 yaşına gireck bi bebiş lazım artık bize:16::16:
hosgeldin canim deden nasil oldu:26:
benim kiz da acaip kardes istiyo nasil seviyo bebek gorunce kuzum icim ciz ediyo valla:43:insallah en kisa surede Allah im bize de ikinci bebegi verir:16:

ay insallah olmazsin kuzum:26:
ben kizima hamileyken regl gunumde nasil sancilarim var anlatamam dersdeyim bi de yanimdaki arkadasima dedim kalk tuvalete gidelim regl oldum galiba:1:ama yok
2 gun sonra test yaptim hamile ciktim:46::46::46:insallah sende de oyle olur kuzum:16::16::16:

bu arada kan testini 2 ay once hamileydim bebegin kalbi durdu diye aldirmak zorunda kaldim
o yuzden hamile kalmadan bi muayine oliyim dedim

aaaaa bilmiyordumm kuzuşummm çok geçmiş olsunn... iyi yapmısınnn en guzelııını yapmısın. ınsallah sonuclar tertemız cıkarrrr:16::16:

ayyyy ınsallah bende senın gıbı hamıs oldugumu ogrenırımmm yaaaaa:16::16::49::49::49:

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli

Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda

Back