En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

aziiiiiii bende bilmiyordum çok geçmiş olsun canım:26::26:

bir çok kişide gördüm hamile kalmadan gidip test yaptırıyorlar neden ki acaba? benim arkm doktora gitmedi hamile kaldı öyle gitti....çok şükür herseyı normalmiş

amin inşallah 23 yaşındayım,erken anne olanlardanım ... senin başka bebiş var mı yoksa ilk mi olacak (inş) ?
yok canım benım ılk olacak ınsallahh anam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli

Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda

amin canım insallahh

evet kuzum 2 aylikken aldirdim
simdiye 4 ayi bitmis olucakti
insallah hamilesindir canim ya gamyoncu cornella beray ve istegen tum arkadaslar
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli

Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda
iyim canim sen nasilsinkiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi

insallah hamilesindir canim ya gamyoncu cornella beray ve istegen tum arkadaslar

iyim canim sen nasilsinkiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi

olsun kuzumm hayırlısı boyleymıs demekkı vardır rabbımın bır bıldıgı allah saglıklı bebısler versın ınsallahh hayırlı zamandaaa

hoşbulduk azerinim. dedem daha iyi çok şükür teşekkür ederim.

canım ya kerdeş sevilmez mi, benimki de bayılyor kardeşlere.Rabbim en kısa zamnda güzel haberler verebilmeyi nasip eder inş...

sagol kuzumben de kizimda doktora gitmedim hamile kaldim 3 ay sonra gittim doktora Allaha sukur her sey normaldi
ikinci hamileligimdeyse kontrol icin gittim kizlar biliyo
oylesine gidiyorum usm e girmicem dedim hatta israr etti kizlar gir diye ben zarari olur girmem demistim
neyse gittim doktorum israr etti gir diye yine gonulsuz bi sekilde girdim doktor cocugun kalbi atmiyo dedi megersem daha 1 gun once durmus kalbi
eger 1 gun once gitsem aticakti ve biz bilmicektik Allah korumus
neyse sonra baska bi doktora falan gittim onlar da ayni seyi soyleyince aldirdim

doktorum gel bi muayine edelim dedi kan analizi ver bizde mikrop diyolar kanda cikiyo sizde ne bilmiyorum
o varsa hamile kalamiyosun kalirsan da dusuyo bebek
onu bi analiz ettiriyim dedim her ay bebek aldiricak degilim ya tam hazir oluyim gebelige dedim

azerinim çocuk için dua ederken beni de unutmadığın için çok teşekkürler

yok canım benım ılk olacak ınsallahh anam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa

amin canım insallahh

Kac ysindasin ki takmış sen yası geç olsun da güç olmasın ben 25 yaşındayım 26 yasında kucağıma alacağım pekte genc sayılmam yani:))))

olsun kuzumm hayırlısı boyleymıs demekkı vardır rabbımın bır bıldıgı allah saglıklı bebısler versın ınsallahh hayırlı zamandaaa
evet canim hayirlisi tabi doktor yasasa bile ozurlu dogacakti dedi

hoşbulduk azerinim. dedem daha iyi çok şükür teşekkür ederim.

canım ya kerdeş sevilmez mi, benimki de bayılyor kardeşlere.Rabbim en kısa zamnda güzel haberler verebilmeyi nasip eder inş...
insallah canim siz simdi korunuyomusunuz:26:

Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim cok şükür kim sıkıştırmış hayırdır:)))

Ayyyyy Azerin
Koptum yorumuna

İnşallah birşey çıkmaz, sağlıcakla kardeşlersin kuzunu canım yaa...
Ben de evimi alsam... Sanki ihtimal var biliyo musunuz kızlar...
Alabiliriz yakın zamanda...
Çok heyecanlıyım, tel kapandı eşimi arayamıyorum nooldu diye...
Ama olursa seneye ben de istiyorum..
Ömür boyu çalışmak istemiyorum, çocuklarım olsun onlarla oynayayım istiyorum...

Bunları yazdığımı en yakınlarım göre totolarıyla gülerler
"Asla çocuk için iş bırakmam, banane!" diyen ben

hangi yoruma kiz
ay insallah canim evinizi alirsiniz icini de bebelerle doldurursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…