- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.181
ay insallah olmazsin kuzum:26:
ben kizima hamileyken regl gunumde nasil sancilarim var anlatamam dersdeyim bi de yanimdaki arkadasima dedim kalk tuvalete gidelim regl oldum galibaama yok
2 gun sonra test yaptim hamile ciktiminsallah sende de oyle olur kuzum
bu arada kan testini 2 ay once hamileydim bebegin kalbi durdu diye aldirmak zorunda kaldim
o yuzden hamile kalmadan bi muayine oliyim dedim
yok canım benım ılk olacak ınsallahhamin inşallah23 yaşındayım,erken anne olanlardanım ... senin başka bebiş var mı yoksa ilk mi olacak (inş) ?
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli
Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda
oooooooooooooooo baya yogun bi hafta gecmis sakuramnaptin ya odada camasir suyuyla o kadar
...
evet kuzum 2 aylikken aldirdimaaaaa bilmiyordumm kuzuşummm çok geçmiş olsunn... iyi yapmısınnn en guzelııını yapmısın. ınsallah sonuclar tertemız cıkarrrr
ayyyy ınsallah bende senın gıbı hamıs oldugumu ogrenırımmm yaaaaa
iyim canim sen nasilsinSelam kizlar ben geldim nasilsiniz zuleyhacim naber nasılsın gorusmeyeli
Rabyas inşallah hamissindir Rabbim hayırlar versin hakkinda
evet kuzum 2 aylikken aldirdim
simdiye 4 ayi bitmis olucakti
insallah hamilesindir canim yagamyoncu cornella beray ve istegen tum arkadaslar
iyim canim sen nasilsinkiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi
oooooooooooooooo baya yogun bi hafta gecmis sakuramnaptin ya odada camasir suyuyla o kadar
hosgeldin canim deden nasil oldu:26:
benim kiz da acaip kardes istiyo nasil seviyo bebek gorunce kuzum icim ciz ediyo vallainsallah en kisa surede Allah im bize de ikinci bebegi verir
aziiiiiii bende bilmiyordum çok geçmiş olsun canım:26::26:
bir çok kişide gördüm hamile kalmadan gidip test yaptırıyorlar neden ki acaba? benim arkm doktora gitmedi hamile kaldı öyle gitti....çok şükür herseyı normalmiş
iyim canim sen nasilsinkiz kuzunun fotosuna bakiyorum kenarda skistirmisin resmen bebegi
yok canım benım ılk olacak ınsallahhanam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa
amin canım insallahh
azerinim çocuk için dua ederken beni de unutmadığın için çok teşekkürler
yok canım benım ılk olacak ınsallahhanam ben yaslı kalıyorum sızın yanınızdaaa
amin canım insallahh[/QU
herkes hissettiği yaştadır aslında ,kimlik değil ruh yaşı önemlidir...bakma ben 23 üm ama ara ara 70 lik nineye bağlıyorum
Allah kımsenın basına vermesin benim biyakınım olmuştu neyalan söyleyım güldüm
evet canim hayirlisi tabi doktor yasasa bile ozurlu dogacakti dediolsun kuzumm hayırlısı boyleymıs demekkı vardır rabbımın bır bıldıgı allah saglıklı bebısler versın ınsallahh hayırlı zamandaaa
insallah canim siz simdi korunuyomusunuz:26:hoşbulduk azerinim. dedem daha iyi çok şükür teşekkür ederim.
canım ya kerdeş sevilmez mi, benimki de bayılyor kardeşlere.Rabbim en kısa zamnda güzel haberler verebilmeyi nasip eder inş ...
neden güldünki:44:
Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim cok şükür kim sıkıştırmış hayırdır:)))
canım benim düşünceli arkadaşımne demek canim siz her zaman aklimdasinizben ikinci bebek icin bu kadar ozlem duyarken kimbilir sizin icinizden neler geciyo
Aynen bende vajiyi araştırırken buldum burayı evlendiğimde ilk 2 ay yapamamıştım ama buradaki ilgili topik ve arkadaslar sayesinde 5 günde yendim
hangi yoruma kizAyyyyy Azerin
Koptum yorumuna
İnşallah birşey çıkmaz, sağlıcakla kardeşlersin kuzunu canım yaa...
Ben de evimi alsam... Sanki ihtimal var biliyo musunuz kızlar...
Alabiliriz yakın zamanda...
Çok heyecanlıyım, tel kapandı eşimi arayamıyorum nooldu diye...
Ama olursa seneye ben de istiyorum..
Ömür boyu çalışmak istemiyorum, çocuklarım olsun onlarla oynayayım istiyorum...
Bunları yazdığımı en yakınlarım göre totolarıyla gülerler
"Asla çocuk için iş bırakmam, banane!" diyen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?