• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu arada herkese günaydın bugün geç uyandım:ssz:
Rutin işler dışında yapacagım çok şeyler bu hafta çünkü haftaya annemlere gitcem kardeşimi almaya okullar tatil diye 1 hafta kalacak B'nde annemi ikna edebilirsem onuda alırım ondan sonraki hafta ise kayınvalidemle kayınpederim gelcek. O yüzden evin her yeri pırıl pırıl olmalı dondurucuya poğaça açma börek gibi şeyler yapıp atmam lazım kahvaltılarda pratik oluyo bugün yapabilirsem poğaça yapıp atıcam dolaba,mutfağımın perdesini makinaya atıcam, çamaşır makinamın sebilin örtüsünüde atarım beraber yıkanırlar, bi yığın ütüm var onları yapıcam, açık balkonumu temizliycem ,wc yi ovucam banyoyu' silicem yemek yapıcam,mutfağı süpürüp silicem, salonumun vitrinin su takımlarını yıkayıp silip yerleştircem en son mutfak peçeterimi makinaya atıcam:16:

Bu arada herkese günaydın bugün geç uyandım:ssz:
Rutin işler dışında yapacagım çok şeyler bu hafta çünkü haftaya annemlere gitcem kardeşimi almaya okullar tatil diye 1 hafta kalacak B'nde annemi ikna edebilirsem onuda alırım ondan sonraki hafta ise kayınvalidemle kayınpederim gelcek. O yüzden evin her yeri pırıl pırıl olmalı dondurucuya poğaça açma börek gibi şeyler yapıp atmam lazım kahvaltılarda pratik oluyo bugün yapabilirsem poğaça yapıp atıcam dolaba,mutfağımın perdesini makinaya atıcam, çamaşır makinamın sebilin örtüsünüde atarım beraber yıkanırlar, bi yığın ütüm var onları yapıcam, açık balkonumu temizliycem ,wc yi ovucam banyoyu' silicem yemek yapıcam,mutfağı süpürüp silicem, salonumun vitrinin su takımlarını yıkayıp silip yerleştircem en son mutfak peçeterimi makinaya atıcam:16:

ask ; bir şeyi unuttun cnm.beyaz eşyaları sileceksin....:23::23: şaka bir yana ben hıc rahat edemem ya kv ile kp im gelse...bir hoş sohbetlerı yoktur ...eşimde evde olmayacaksa kafayı yerim heralde....sana kolay gelsın ama dediğin gibi önceden bıraz bir şeyler koy.....
biizmkiler geldıgınde ben kahvaltıya börek pasta hazırlayımd ıyene saat gecıyordu.....

tanem karnını düşünmemeye çalış dicem ama boşa dicem biliyorum:26:
ağrı kesici almıyor musun böyle zamanlarda o bıraz rahatlatır seni....
Yok canım düşünülecek gibi değil zaten doğumdan sora bır türlü düzene girmedi
Emzirdiğim için şimdi geç olduğum için 2 3 ayın ağrısını bırden çekiyorum
Emzirdiğim için çok ilaç kullanmaya çalışıyorum ama dayanamadım sabah saat 4 adım
Ondan sonra uyudum
ohh demek bu sefer de sen dogum gunune gideceksin canim git gez ya ev is her zaman var:21:
gecmis olsun canim benim de reglim gelir bi kac gune:25:
bu arada demin heruf aradi hazirlan doktora gidelim diye ya delimisin diyorum dus almam gerek dun o kadar temizlik yaptim
bi de dun sordum yarin gidecekmiyiz diye hayir dedi
hep beni boyle zora sokuyo:47::47:
:47:tamam o zaman yarin sabah 9da gidelim demesin mi:47:ya benim cocuk 9da uyuyo onu kaldiricam yedircem giydircem kendim giyinicem nasil cikiyim 9da
kendi rahatini dusunuyo beyefendi:47::47::47::47::47:
Bizimde tv bozuldu geçenlerde bı kere baktık ben beğendim tamam bu olsun dedik yok o çok pahalıymış çok büyükmüş olmazmış neyse hadı bıda bakalım dedi hoş benim istediğim olmayacak ben niye gidiyorsam anlamadım gidelim hadi gidelim dün boş vakide var yok olmaz dedi yarın akşam iş çıkışı gidelim ben yokum dedim salı günü gideriz dedi daha sonunu sen düşün bu böyle uzar gider hiç olmadığı zamanda hadi gidelim der :37:
Hayırlı sabahlar fıstıklar..:16::16: Nasılsınız..:3::3: Dün giremedim eşim evdeydi..:31:
Bugün yine işler çok heralde..
:30:
Sanada canım bu gün evet çok iş varda ben evde değilim :50:

bende bugünkü eziyetleri yazayım.....:31:
çamaşır serilecek
ev toplanacak,süpürülecek
mutfak halledilecek
yemek yapılacak
ders çalışılacak(en büyük eziyet)
wc lerrrr temizlenecek
balkonum kirlendi ama çok yağmur yagıyor ,camlarda öyle....valla hiç silemicem aynısı olacak yıne.....:27:
hıı bir de eşimin pantolonu var sökmüş onu dikeceğim....buraya yazdım daha unutmam kaç gündür unutuyordum.....

Başta konu sahibesi olmak üzere tüm topic destekçilerine ve katılımcılarına GÜNAYDINLAR.

Amaann değmeyin keyfime. haftasonu temizliğimi yaptım. bir tek mutfakla salonu bıraktım onları da birer güne bölüp halletmeyi düşünüyorum. mutfak dolaplarımın dışını sileceğim buzdolabımı temzilemem gerek. salonumda pek bişey yok. uzun zaman oldu temzileyeli fakat dün girdim toz bile olmamış girilmediği için.

kapalı bir balkonum vardı, sandığımı (çeyiz sandığı değil ama yüklük sandığı gibi büyük bişey) koymuştum oraya, arkasında kullanmadığım uyku setleri battaniyeler vardı kendi ambalajında.
üzerinde de hurç (içinde bir kaç yorgan ve battaniyem vardı). oraya korniş taktırmamıştık. planlarımızda olmasına rağmen bi türlü olmadı. neyse hurcun üzerine çarşaf koymama rağmen içindeki keçe güneşten yıpranmış paramparça olup yorganların üzerine yapışmış. ben de hurcu boşalttım herşeyi dışarıya silkeledim. yeni hurç vardı onun içine çarşaf serdim bütün yorganları battaniyeleri yastıkları önce çarşafa sardım sonra hurcun içine ve kapattım. üzerine yeniden bi çarşaf serdim. ayrıca küçük odam vardı. oraya şerit perdelerden taktım. orada kısa bi perde vardı. benim camlar yere kadar olduğu için oradaki kısa geliyordu ben de hurcu koyduğum yere götürdüm ve perdeyi camlara sıkıştırarak orayı perdeyle örttüm. hem dışarıdan kötü görünümü kapatmış oldum. şirin oldu. :)

ask ; bir şeyi unuttun cnm.beyaz eşyaları sileceksin....:23::23: şaka bir yana ben hıc rahat edemem ya kv ile kp im gelse...bir hoş sohbetlerı yoktur ...eşimde evde olmayacaksa kafayı yerim heralde....sana kolay gelsın ama dediğin gibi önceden bıraz bir şeyler koy.....
biizmkiler geldıgınde ben kahvaltıya börek pasta hazırlayımd ıyene saat gecıyordu.....

Ay kız alemsin güldürdün beni beyaz eşyaları mutfağı dip köşe temizlediğimde yapıyorum :9:
Kayınpederimde 2 gün kalcak oda ilk defa geliyo evimize fazla kalmaz ama kaynanamın gelişi sayısızdır geldiğinde kalır baya çok şükür çok iyi anlaşıyoruz onla yoksa bende hiç çekemezdm 39 yasında abla kardeş gibi takılıyoruz gezmelere gidiyoruz alışverişlere falan zevkli oluyo yani:9:
Evet dondurucuya yatılı misafirim gelecekse mutlaka bişeyler atıyorum sigara böreği yapıp atıcam poğaça ve açmada yapıp atıcam bide kurabiye yapıcam bi kavanoz bayatlamayan akşam çayın yanında iyi olur bu hafta çok işim var çok:27::27:

Aynen bende vajiyi araştırırken buldum burayı evlendiğimde ilk 2 ay yapamamıştım ama buradaki ilgili topik ve arkadaslar sayesinde 5 günde yendim:9::9::9:
Ayy canım çok zor bişey geçmiş olsun benim bı tanıdığım oldu onunki 5ay sürdü hemde çok rahat bi insandı bize şakalar yapar güldürürdü ılk bana söyledi çok şaşırmıştım:30:nasıl bişeyse onun çaresizliğini görünce gerçekten zor bizeymiş anladım tekrar geçmiş olsun :16:
1.safahat oldu canim:46::46::46::46::46:

Teprik ederim bizde en çabuk kim işini bitirecek diye yapsak kesin sen 1.olursun :nazar:

Ay kız alemsin güldürdün beni beyaz eşyaları mutfağı dip köşe temizlediğimde yapıyorum :9:
Kayınpederimde 2 gün kalcak oda ilk defa geliyo evimize fazla kalmaz ama kaynanamın gelişi sayısızdır geldiğinde kalır baya çok şükür çok iyi anlaşıyoruz onla yoksa bende hiç çekemezdm 39 yasında abla kardeş gibi takılıyoruz gezmelere gidiyoruz alışverişlere falan zevkli oluyo yani:9:
Evet dondurucuya yatılı misafirim gelecekse mutlaka bişeyler atıyorum sigara böreği yapıp atıcam poğaça ve açmada yapıp atıcam bide kurabiye yapıcam bi kavanoz bayatlamayan akşam çayın yanında iyi olur bu hafta çok işim var çok:27::27:

hamaratlı hatunun hali başka oluyor anacım:6::6::6::6::6: kolay gelsin şimidien.....

Ayy canım çok zor bişey geçmiş olsun benim bı tanıdığım oldu onunki 5ay sürdü hemde çok rahat bi insandı bize şakalar yapar güldürürdü ılk bana söyledi çok şaşırmıştım:30:nasıl bişeyse onun çaresizliğini görünce gerçekten zor bizeymiş anladım tekrar geçmiş olsun :16:

Teprik ederim bizde en çabuk kim işini bitirecek diye yapsak kesin sen 1.olursun :nazar:

Saol CNm benim gercekten çok zor bişey Rabbim düşmanıma vermesin ama atlatılmıycak bişey yeterki kişi istesin:16:

Saol CNm benim gercekten çok zor bişey Rabbim düşmanıma vermesin ama atlatılmıycak bişey yeterki kişi istesin:16:

Ben önçeleri tv ye çıkanlarda sınırlıyorudum burayı okuyunca gerçekten çok Allah yardımçıları olsun :16:

canım yapacağın kurabiyenin adı ne?
:31:

herkese günaydın kızlarr:16::16: nasılsınızzzz???
bugun aslında ısım cok ama sancım varr yapabıldıgım kadar yapıcam
evı kocıse supurtcem kalksın o halleder onu
mutfak dolaplarını sılcem beyaz esyaları sılcem
toz alcam
nevresım degıscem aynaları sılcem yatak odasını toparlıcam
wc banyo temızlencekk
yemek yapılacakkk:36::36::36::36:

Kızlar nihayet eşim iki ayagimi bi pabuca sokup götürdü beni doktora
Kan analizi için
1 hafta sonra ckicakmis sonuçları
Bi de 100 lira verdik ya bi zahmet tez cikarsalardi:19:neyse sonuç iyi olsun da para önemli değil
Kızlar dua edin lütfen bi şey çıkmasın:18:

Kızlar nihayet eşim iki ayagimi bi pabuca sokup götürdü beni doktora
Kan analizi için
1 hafta sonra ckicakmis sonuçları
Bi de 100 lira verdik ya bi zahmet tez cikarsalardi:19:neyse sonuç iyi olsun da para önemli değil
Kızlar dua edin lütfen bi şey çıkmasın:18:

hayırdır kuzuşş geçmiş olsun neyinn var neden kan verdinn??

Back