- Emoji Skoru
- 51
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.141
Bu arada herkese günaydın bugün geç uyandım![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Rutin işler dışında yapacagım çok şeyler bu hafta çünkü haftaya annemlere gitcem kardeşimi almaya okullar tatil diye 1 hafta kalacak B'nde annemi ikna edebilirsem onuda alırım ondan sonraki hafta ise kayınvalidemle kayınpederim gelcek. O yüzden evin her yeri pırıl pırıl olmalı dondurucuya poğaça açma börek gibi şeyler yapıp atmam lazım kahvaltılarda pratik oluyo bugün yapabilirsem poğaça yapıp atıcam dolaba,mutfağımın perdesini makinaya atıcam, çamaşır makinamın sebilin örtüsünüde atarım beraber yıkanırlar, bi yığın ütüm var onları yapıcam, açık balkonumu temizliycem ,wc yi ovucam banyoyu' silicem yemek yapıcam,mutfağı süpürüp silicem, salonumun vitrinin su takımlarını yıkayıp silip yerleştircem en son mutfak peçeterimi makinaya atıcam![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Rutin işler dışında yapacagım çok şeyler bu hafta çünkü haftaya annemlere gitcem kardeşimi almaya okullar tatil diye 1 hafta kalacak B'nde annemi ikna edebilirsem onuda alırım ondan sonraki hafta ise kayınvalidemle kayınpederim gelcek. O yüzden evin her yeri pırıl pırıl olmalı dondurucuya poğaça açma börek gibi şeyler yapıp atmam lazım kahvaltılarda pratik oluyo bugün yapabilirsem poğaça yapıp atıcam dolaba,mutfağımın perdesini makinaya atıcam, çamaşır makinamın sebilin örtüsünüde atarım beraber yıkanırlar, bi yığın ütüm var onları yapıcam, açık balkonumu temizliycem ,wc yi ovucam banyoyu' silicem yemek yapıcam,mutfağı süpürüp silicem, salonumun vitrinin su takımlarını yıkayıp silip yerleştircem en son mutfak peçeterimi makinaya atıcam
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)