• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım 20 -25 Dakika arasında Sürüyorum arabayı.Daha sonra diğer arkadaşlar sürüyor..

Sonra Ben Tekrar sürüyorum. Yani zaten akşama kadar 3-4 kere sürmüş oluyorumm tatlım.

Hayır Ben ayrıyeten para filan vermiyorum. Bu cumartesi Günü direksiyon sınavı var o yüzden hafta içi araba sürdürdüler.:55::55:
hımm anladım cnm
peki dur kalklarda stop ettiriyo musun hiç:26:
merhaba kızlar:3: topikharika :nazar:
bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
şimdi 2 kız bende ben napıcam bakalım,
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
hele soğukta kedi gibi sıcak yer arıyom:52:
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv:24:

birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo:33:
gel annem gel sen de katıl hayatını yaşa:27:
kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik:50::50::50:
geçmiş olsun cnm şimdi nasıl peki
Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475 Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475

evet kızlar benim halının öncesi ve sonrası tabi yüklemeyi becerebildiysemmmm:1::1:
becerebilmişin cnm olmuş ellerine sağlık tepine tepine kirletin :27:
merhaba canim:38:dr gittim ama dis doktoruna disim agriyodu da:9::9::9:
bu arada demek bu aksam topigin bekcisi sensin hayirli olsun:9::9::9::9:merak etme estos da damlar gece yarisi cadi uyutmaz simdi onu da konusurusunuz sabaha kadar:9::9::9::9::9:
ben de damlardım ama regl oldum karnım ağrıyodu öylece yattım
kızım da sabaha karşı uyandı ama hiç pc ye gelecek halim yoktu
Aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:38::38::38:
Tlfden giriyorum kim var kim yok goremiyorum herkese iyi geceler
sana da bebeeeem
ooo topigimizin ziyaretcileri cogalmis cocugu uyutan kosmus gelmis:9::9::9:hosgeldiniz:16::16::16:
ama ben kacar kizlar saat 01.15:30::30:
patsym yarin ozel mesaj aticam sana:38:
niye kine:44:
ben öyle delicesine yapılan temizliği sevmiyorum arkadaş, tamam hijen sağlarsın, düzenin tertibin olur, temizliğini yaparsın ama kendini kaybetmeye ne gerek var, ellerini parçalayana kadar temizlik olur mu? bu keyif değil işkence bence, temizlik keyifle yapılır, sonucu gördüğünde o ışıl ışıl parlaklık gözünü kamaştırınca, jilet gibi çarşaflar sıra sıra dolaba yerleştirilince tertibin rahatlığını mutluluğunu başka bir düzende bulamazsın fikrimce.
ama savaştaymış gibi yardıra yardıra yapılan temizliğe karşıyım bacılar...

not: mutfak temizlerim
banyo temizlerim
düzen tertip benim göbek adım
ütü yaparım
toz alırım, yüzey temizliği yaparım, süpürge açarım
3 ayda bir lambaları tek tek silerim

kapı silmem
cam silmem
halı silmem, yıkamam
koltuk, sandalye silmem

hoşgeldin cnm
senin çocuğun yok sanırım:27::9::9::9:

kizlar su aspirin konunuza bi de ben katiliyim bari:9::9::9:
gecen koyden gelirken esime dedim markete girelim hem yemeklik bi seyler alalim hem de bi sey sorucam bakalim var mi burda dedim(bu arada Bakude var mi bilmem ama bizim burda yokmus)
girdik markete ben direk temizlik reyonuna daldim tebi:1:kadina sordum aspirin var mi diye esimle kadin bir birilerine baka kaldilar bu ne diyo diye:53::53::53:kadin hayir yok oyle bi sey dedi
diger reyona gectik esim markette aspirin mi sorulurmus hem de temizlik reyonunda diye sessizce fisildiyo bana:52::52::52::52::52:gulme krizine girdim yok be o aspirinden degil bu temizlik malzemesi dedim yine kk dan mi ogrendin offf diyo:52::52::52::52::52::52:

Günaydınnn canlarrrr,nasılsınız:16:
Dün akşam yemekten sonra mutfağı toparladım.Saat 10 a kadar eşimle tv izledik.Sonra kalktım makinaya çamaşır attım.Tuvalet,banyoyu temizledim..Kendi odamı hemen üstten süpürdüm saç vs.dökülmüştür diye..Sonra bir saat kadarda ütü yaptım.Yoruldum vala yeter.Bu sabah ta kalktım kan revan içindeyim,hiç böyle regl olmamıştım korktum vala:26:Şimdi de ıhlamurumu aldım elime topic topic geziyorum :))

kizlar su aspirin konunuza bi de ben katiliyim bari:9::9::9:
gecen koyden gelirken esime dedim markete girelim hem yemeklik bi seyler alalim hem de bi sey sorucam bakalim var mi burda dedim(bu arada Bakude var mi bilmem ama bizim burda yokmus)
girdik markete ben direk temizlik reyonuna daldim tebi:1:kadina sordum aspirin var mi diye esimle kadin bir birilerine baka kaldilar bu ne diyo diye:53::53::53:kadin hayir yok oyle bi sey dedi
diger reyona gectik esim markette aspirin mi sorulurmus hem de temizlik reyonunda diye sessizce fisildiyo bana:52::52::52::52::52:gulme krizine girdim yok be o aspirinden degil bu temizlik malzemesi dedim yine kk dan mi ogrendin offf diyo:52::52::52::52::52::52:

eşimde bıktım artık şu kk dan diyor....

herkese kocaman günaydınnnnn nasılsınızz kızlarr:16::16:
temiz bir evde uyanmak paha biçilemezzz:21::21: bugün tek işim wc banyo ovulacak bide yemek yapılacak onun harıcınde ısım yok
ogleden sonra kuafore gıdıcemm kahvaltıdan sonra da pazara cıkıcamm :21::21:

herkese kocaman günaydınnnnn nasılsınızz kızlarr:16::16:
temiz bir evde uyanmak paha biçilemezzz:21::21: bugün tek işim wc banyo ovulacak bide yemek yapılacak onun harıcınde ısım yok
ogleden sonra kuafore gıdıcemm kahvaltıdan sonra da pazara cıkıcamm :21::21:

günaydın tatlım...kolay gele ...ne yemek var akşama:56::56:

slm arkadaşlar ben ankaran fatma güvenilir ve titiz ve temiz biriyim yemizlik işlerine gidiyorum eğer ev işlerine yardımcıya ihtiyacınız varsa bana özelden ulşabilirsiniz linkte telimde var

karnım fena ağrıyo yaaa:25::25::25:

çok işim var ama bu durumda kaçını yaparım bilmiyorum

sadece evi,yatakları topladım

bi de kahvaltı yapıp mutfağı topladım

makineye çamaşır attım

şimdi yemek yapmam lazım

aslında çarşıya da çıkmam lazım ama mümkün değil bu ağrıyla çıkamam

ev de süpürülecek wc,lavabo fln bunları da kendimi iyi hissedersem yapıcam artık

Günaydın kızlaaarr :)))
Nöbet ve izin bitti yine iş...

Estoş muhtemelen rekor bende :1:
Doğlagaz: 510
Elektrik: 135
Su: 85
:64::64::64::64::64::64::64::64:

karnım fena ağrıyo yaaa:25::25::25:

çok işim var ama bu durumda kaçını yaparım bilmiyorum

sadece evi,yatakları topladım

bi de kahvaltı yapıp mutfağı topladım

makineye çamaşır attım

şimdi yemek yapmam lazım

aslında çarşıya da çıkmam lazım ama mümkün değil bu ağrıyla çıkamam

ev de süpürülecek wc,lavabo fln bunları da kendimi iyi hissedersem yapıcam artık
Gecmis olsun canim :38:
Bende mutfak bitti salonu yatak odasını cocuk odasını topladım
Şimdi evi supurecem Sorada çamaşırı topluyacam ütü yü
Yapacagım Yarında tip kose temizleyecek bugün
Yemek isini halledeyim yarin onla uğraşmayayım sonrada mutfak halisini silinecek :31:

Son düzenleme:
Back