• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Mrb CNm evde bulaşık makinası parlatıcısı varsa hemen döktü benim kociş sakar döker hemen bende parlatıcyla silerim çıkar olmazsa hemen benim formüle geçeriz:9::9:

teşekkür ederim canım silince sonucu bildiririm inşallah çıkar lekesi.geçmişi okumaya çalıştım biraz senin karışım aspirin kir çöz ve beyaz sabun muydu?

Yok CNm benim öyle aspirin değil büyük marketlerde satılıyor fıfıslı kutularda kırmızı renkte hemen hemen her temizlik reyonunda var:16:

Haaa anladım canim cok sagol yarın ilk isim denemek olacak faydası olursa cok dua ederim sana sana da hayirli geceler güle güle kocişini söyletme öptüm byyy:54::54::54::54:

evet canim cilit bangin fisfisi cok guzel mesela:34:

simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitom:27::9::9::9:

iyim tatliskom:16::16::16:doktor 5 tane disimin yapilmasi gerektigini soyledi:27::27::27:simdi 1 hafta git gel kalicaz yollarda iste:27:

hosgeldin canim:38:
benim annem de komsunun kizini cagirin su sofrayi toplasin falan diye alay ederdi benle :9::9::9::9:simdi temizlik tuyolari veriyorum anneme hey gidi gunler:27::27::27:
ay ben de oyleydi ya kalkamazdim pc onunden bi ara bu topigi de o yuzden actiydim valla cok isimi yaradi benim burasi:32:
insallah senin de isinize yarar:34:
Sevindim canim iyi olduguna canim :29:
Walla iyi kaynatmasının Kizlar :24:
İyi geceler herkese :16:

Kizlar ben de iki halimi sildim salonun beyaz sabunla kircozim yoktu biraz olex var aspirin gibi bise ondan koydum guzel oldu ya ama en zor islerden biri de bu halilar benim supurge yikiyo ama usendigimden bi kere kullandim bi daha elim gitmedi.
revanimi yaptim kabak tatlisi yaptim bi borek aldim hazir bi de kisir yapicam yeter herhalde.. yarina ins kurur halilar di mi kizlar

Yok CNm benim öyle aspirin değil büyük marketlerde satılıyor fıfıslı kutularda kırmızı renkte hemen hemen her temizlik reyonunda var:16:

Durun size bı şey anlatayım ben bı pazar temizlik yapıyorum yanılmıyorsam bayram temizliği :10:
Aspirin yeni çıkmış ablam al söyle temiz ediyoboyle temiz ediyo diyo bende küçük şişesini aldım
Bende menün kaldım cabucakta bitirdim esime Tlf actimaspirin bitti bana bı alırmışım dedim bekle bekle
Adam yok Tlf açtı ya bu aspirini yarın alsak olmazmı dedi bende niye dedim:44:Nöbetçi eczane uzakta
Deyince bende 1 2sanye duraksadim Allah Allah ezaneyle ne ısı olurki diye düşündüm :53:
sonrada anladım bu nöbetçi eczane aramış Allah iyligini versin dedim o aspirin değil marketten alacaksın
Tabi ben sinirlenmesin diye :47:Tlf gülmemi tutum ama kapatinca çok gülmüştüm :52::52::52:

Durun size bı şey anlatayım ben bı pazar temizlik yapıyorum yanılmıyorsam bayram temizliği :10:
Aspirin yeni çıkmış ablam al söyle temiz ediyoboyle temiz ediyo diyo bende küçük şişesini aldım
Bende menün kaldım cabucakta bitirdim esime Tlf actimaspirin bitti bana bı alırmışım dedim bekle bekle
Adam yok Tlf açtı ya bu aspirini yarın alsak olmazmı dedi bende niye dedim:44:Nöbetçi eczane uzakta
Deyince bende 1 2sanye duraksadim Allah Allah ezaneyle ne ısı olurki diye düşündüm :53:
sonrada anladım bu nöbetçi eczane aramış Allah iyligini versin dedim o aspirin değil marketten alacaksın
Tabi ben sinirlenmesin diye :47:Tlf gülmemi tutum ama kapatinca çok gülmüştüm :52::52::52:

ahahahahahahaha çok komikmiş :60::60::60::60::60:eşine yazık olmuş

Bugun ekstra yemek yaptim oglana bize ayri ayri baska evi toparladim camasir yerlestirdim lavabo tuv. ovdum kucuk oda ve kucuk tuvalet duruyo hala dapdaginikk yarin kilitlicem oralari kimse gormesin ;) az kaldi ya toparlayacam evi iyice ins. kizlar bu arada zayifliyorum galiba kosusturmaktan..

günyadın kızlar bugün iyiii bi temizlik yapmam lazım
ev dağılmamış ama tozlanmış kaç gündür
perdelerim de kirlenmiş ama camları silmem lazım ve çook üşeniyorum.kadın tuutmam lazım .

cornella merhaba canım hoşgeldin öncelikle ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim henüz bebiş yok benim de ama istiyoruzz:nazar: benimde cok monoton bir hayatım vardı ıs yapmayı canım istemezdi takii burayı bulana kadarr inan gaza gelip iş yapıyorumm burdakı kızlar super bugun askitomunn yöntemiyle mutfak halımı sildimm süper oldu çok öğreneceğin sey var burada aramızaa hoşgeldinnnn:16::16:

hoşbulduk cnm:54:aynı yaşyayız..bizde bebek istiyoruz tabi önce benım zayıflamam lazım:14:

İşini planlı yapıp ertelemezsen bunların hepsini yapabilirsin CNm takıl bize hayatını yaşa:9::9:

sıkı takipcinizin artık :kkk::kkk:

bende normal aspirin sanmıştım:1::1::1: ismine peki aspirin diyemi satılıyor canım

cnm bende öyle sanmıştım ama değilmiş:30:A101 de falan satılıyor...

Günaydın. Kızlar bugün çok iş var
Ev dip köşe süpürülcek silincek mobilyaların tozu alınacak kapıların tozu alınıcak Wc ve. Banyo domestosla bi güzel ovulucak mutfak temizlenecek dolapları silinecek çamaşırlar makinaya atılacak yemek yapılıcak:ssz:

Günaydın Kizlar:16:
Kahvaltı yaptık mutfağı toplayayim :10:
Bulaşık makinasını yerleştireyim :10:
Bulaşıkları yıkayayım :10:
Sonrada çamaşırlar kurumuş onu toplayayım :10:
Ütüde var bakalım hadi Kizlar kaldiralim totuyu:10:

Back