• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum sizi:52::52::52:

digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyo:27::27:sormuyorum da baa ne:27:

kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolar:19::19::19::19::19:

ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisin:38:

:9::9::9::9:ay yirim onu ya:16::16::16::16:
benim kiz da supurgenin hava cikan tarafinda saclarini ucusturuyo ben supurge yaparken:27::9::9::9:anasi gibim kokos:9::9::9:
Yedim CNm da akşama ne yemek yapıcam onu düşünüyom ben sen ne yemek yapıcan:44:

Kızlar ben geldim:3:
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldu :21: banyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim:21: koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti :6: ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem:9::9:

Ya ben hayranım böyle hanımlara :) cok imreniyorum,ben yatagımı bile toparlamadım kahvaltı masası hala dağınık, camaşırlar yatagın üzerinde yığılı,bulaşıklar desen dağ olmuş :) hem eşimin evde olmaması hem de 'aman ya ben öğrenciyim burası öğrenci evi' düşüncesinin rahatlığı hıı birde klimalı sıcacık odadan dışarıya cıkmak istemeyişim, elimi o buzzz gibi suya sokmak istemiyişim beni böyle derbeder yaptı

Yedim CNm da akşama ne yemek yapıcam onu düşünüyom ben sen ne yemek yapıcan:44:
valla askitom mercimek corbasi yaptim demin
yanina da kofte patates felan yaparim herhal:26:
Ya ben hayranım böyle hanımlara :) cok imreniyorum,ben yatagımı bile toparlamadım kahvaltı masası hala dağınık, camaşırlar yatagın üzerinde yığılı,bulaşıklar desen dağ olmuş :) hem eşimin evde olmaması hem de 'aman ya ben öğrenciyim burası öğrenci evi' düşüncesinin rahatlığı hıı birde klimalı sıcacık odadan dışarıya cıkmak istemeyişim, elimi o buzzz gibi suya sokmak istemiyişim beni böyle derbeder yaptı

canim o zaman aklindan sunu geciriyosun simdi misafir gelecek son yarim saat hemen suralari toplaman lazim:52::52::52::52::52:
yuksek sesle guzel bi sarki aciyosun mesela bunun gibi
Duman (Erdem Kınay feat. Merve Özbey) - YouTube
ardindan tepeden topluyosun saci rahat bi seyler giyiyosun daliyosun islere:10::10::10:

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim:3:
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldu :21: banyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim:21: koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti :6: ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem:9::9:
oooooooooohhhhhhhhh cnm elin değmişken benim eve de bi el atsan ya hacııııı
bak borcum olsun bi gün ben de sağa gelirim
borç yiğidin kamçısıdır:37:
kızlar su faturanız ne kadar yüksek geliyor öyle....Allahın suyuna bile bir ton para ödüyoruz ya...

cnm bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diye.dolap da bomboş cumartesi pazara gidilecek...fare düşse kafası yarılır...hoş pazara gidince de alacak pek birşey bulamıyorum...her hafta ıspanak ,karnabahar,brokoliden gına geldi artık....
sen yine iyi onları alıyosun ben onları da alamıyorum :1:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum sizi:52::52::52:

digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyo:27::27:sormuyorum da baa ne:27:

kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolar:19::19::19::19::19:

ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisin:38:

:9::9::9::9:ay yirim onu ya:16::16::16::16:
benim kiz da supurgenin hava cikan tarafinda saclarini ucusturuyo ben supurge yaparken:27::9::9::9:anasi gibim kokos:9::9::9:
kimi seçiyon kız şakurayı mı beni mi :51:
öyle deme kız yine onlara da ayrı bi sorumluluk onun maması bezi geleceği v.s. kolay değil

:1::1::1::1::1::1:

e hadi kaldır totoyu bu saate iş mi kalır
daha çocuğun da yok bak
çocuklu zamanlara hazırlık yap elin ayağın ayrı çalışacak bak o zmn :27:
şimdiden staja başlarsan anca yetişirsin :33::33::33:

Anlatmayın uleeeennnn :52: :52:
Ya da eve ışınlayın beniiiii :52: :52:
Zaten dün ne halı silebildim ne koltuk :60: :60: :60: :60:

Azerinncim, Allah'tan iki aileyiz diye şükrederek kalp krizinden korunuyoruz :60: :60: :60:
Bir ayda 3-4 kez minimum 4 saatlik ütü faslın olursa fatura şişer öyle..
Su desen, içmeye su almasak 150 ödeyeceğiz :60: :60:
Bir de kış, çocukları sık yıkamıyoruz yani :60: :60:

Ya ben hayranım böyle hanımlara :) cok imreniyorum,ben yatagımı bile toparlamadım kahvaltı masası hala dağınık, camaşırlar yatagın üzerinde yığılı:46:,bulaşıklar desen dağ olmuş :) hem eşimin evde olmaması hem de 'aman ya ben öğrenciyim burası öğrenci evi' düşüncesinin rahatlığı hıı birde klimalı sıcacık odadan dışarıya cıkmak istemeyişim, elimi o buzzz gibi suya sokmak istemiyişim beni böyle derbeder yaptı

CNm ne duruyorsun kaldır Totoyu dal işlere:6: önce dağınıklığı toplamaya başla daha sonra bulaşıklara giriş bittikten hemen sonra süpür sil tozunu al lavabonun banyonu çamaşır suyuyla ov güzelce bide haftanın birer gunüne halıyı silmek ,koltuk silmek ,cam silmek gibi dip temizliği ayırırsan 1 ayda oturtturursn işlerini:16::16::16:

Azerinnnn ve Estalmuss :3:

sIkI tutununnnnnnn size bisey söylemeliyim :9:

biz cikmaya basladik :52::52: :23::23:
anaaaaaaaaaaaaaaaaam estos duyuyon mu:52::52::52::52::52::52::52::52:yine sevgili edinmis bu selcos:52::52::52::52:ay bu kiz hic akillanmayacak accik disini skaydin ya selcos:52::52::52::52:

öyle deme kız yine onlara da ayrı bi sorumluluk onun maması bezi geleceği v.s. kolay değil

daha çocuğun da yok bak
taaam seni de seciyorum:1::1::1:
ay ben calisip aliyim mamayi bezi onlar baksin o zaman bakalim bebek isteyecekler mi:27::9::9:
Anlatmayın uleeeennnn :52: :52:
Ya da eve ışınlayın beniiiii :52: :52:
Zaten dün ne halı silebildim ne koltuk :60: :60: :60: :60:

Azerinncim, Allah'tan iki aileyiz diye şükrederek kalp krizinden korunuyoruz :60: :60: :60:
Bir ayda 3-4 kez minimum 4 saatlik ütü faslın olursa fatura şişer öyle..
Su desen, içmeye su almasak 150 ödeyeceğiz :60: :60:
Bir de kış, çocukları sık yıkamıyoruz yani :60: :60:
napsam ya bizim su sudan yollasam mi size:27::9::9::9::9::9::9:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

tebrik ederim senin adına sevindim

nasıl gelişti kendiliğinden mi yoksa açıkça teklif mi etti

ailene bahsettin mi çabuk anlat çatliicam şimdi şuracıktaa:18::52::52::52:

hemen anlatiyorum :52:

pazar günü yüzmeye gittik ya :1: yüzdüm müzdük iste ... disarda sicak su yüzme havuzu var oraya gittik kenarda oturuyorduk. ikimizde sustuk bisey konusmadik. sonra o benim gözlerimin icine bakti :17: veeeeeeee öptü beni :23: tabiki ben saf anlamadim önce öpmek istedigini :9:

hemen sonrada bana "selcan ben seni cok özlemeye basladim, bi beraberlik deneyelim mi?" dedi

ben önce bisey demedim :1: beklettim sonra "hani zamana birakicaktik" dedim

o: evet birakicaktik ama olmuyor sanki. sana söz veriyorum kimse bilmicek. digerleri icin selcan ve ismail olucaz ama kendimiz "biz" olucaz dedi

bende tamam olur deniyelim dedim :17:

daha çocuğun da yok bak

Gelirim estoşum ayıpsın istanbuldaydın dmi sen:9::9::9::10:

anaaaaaaaaaaaaaaaaam estos duyuyon mu:52::52::52::52::52::52::52::52:yine sevgili edinmis bu selcos:52::52::52::52:ay bu kiz hic akillanmayacak accik disini skaydin ya selcos:52::52::52::52:

ay ben calisip aliyim mamayi bezi onlar baksin o zaman bakalim bebek isteyecekler mi:27::9::9:

aaaaaaa azerinnnn sIkamadim disimi yaaaaa :9:

bi de calisinca vucudun isinacak sogugu hiss etmeyeceksin bile:32:miskin miskin oturunca usuyo insan:27:

duyduum duyduuuummmm duymam mı :23::23::23::23::23::23:

benim annem hep KIZ AKLI,KAZ AKLI derdi :9::9::9:

her işin ayrı stresi zorluğu var yaa

yolla kız yolla kargo parası bile versek daha uyguna gelir :27:

pazar günü yüzmeye gittik ya :1: yüzdüm müzdük iste ... disarda sicak su yüzme havuzu var oraya gittik kenarda oturuyorduk. ikimizde sustuk bisey konusmadik. sonra o benim gözlerimin icine bakti :17: veeeeeeee öptü beni :23: tabiki ben saf anlamadim önce öpmek istedigini :9:

hemen sonrada bana "selcan ben seni cok özlemeye basladim, bi beraberlik deneyelim mi?" dedi

o: evet birakicaktik ama olmuyor sanki. sana söz veriyorum kimse bilmicek. digerleri icin selcan ve ismail olucaz ama kendimiz "biz" olucaz dedi

ayy çok romantik yaa.insan özlüyor o ilk aşk heyecanlarını.eskidik anacım biz ya:51::51:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam havuza gidersen cocukla olacagi bu zaten:27:yeminlen yuzduk muzduku okudum dedim bu is opucukle biter:27::27:
ne diyelim hayirli olsun bebekim bu sefer Allah sonunu hayir etsin:38:

Back