- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.241
Diğerlerini bilmiyorum ama bizde suda saygac yok o yüzden istediğin kadar harca ayda sadece 4 lirakiskanmayin ha
![]()
nispet mi yapıyon kız
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
diğerlerini niye bilmiyosun ki :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğerlerini bilmiyorum ama bizde suda saygac yok o yüzden istediğin kadar harca ayda sadece 4 lirakiskanmayin ha
![]()
bizim bir de dükkan faturaları var
elektrik 85.00
su 25.00
telefon 25.00
aa internet ve kontörler de eklenince
ev ve dükkan toplam 660.00 tl:111:
Tatlım sorun orada işte..
Sizin dükkan var..
Bizde o da yok ve toplam 720 tl fatura ödeyeceğiz![]()
Estoş, hiçbir zaman istemezler ama şüphen varsa senden çok sevinirler![]()
Geçen test yaptım şüphelenip, ki şu an Allah vermedikçe istemiyoruz çünkü malum ev alma aşamasındayız, işi bırakmamalıyım..
Başımda döndü durdu, gitti geldi teste baktı, gitti geldi "noolur çıksın" dedi![]()
Yaaaa bana neeeee, bizde de.... eeeee.....
Bulamadım birşey![]()
![]()
Günaydın kızlaaarr :)))
Nöbet ve izin bitti yine iş...
Estoş muhtemelen rekor bende
Doğlagaz: 510
Elektrik: 135
Su: 85
![]()
Ne yemek yapacaksınız düşünenlere yardımcı olursunuz
Benim gibi![]()
Kızlar ben geldim
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldubanyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim
koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti
ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem
![]()
Bulasiklari yikadim en çok zamanimi bulasik aliyo elimde yikadigim içinartık bi bulasik makinesi şart oldu ama nereye koyucagimi bilmiyorum
Wc lavaboyu ovdum
Toz aldim
Mercimek Çorbası yaptım kuzumu yedirdim uyutuyorum şimdi de![]()
cnm benim de banyolarım o kadar küçükkü...ne yapacağımı bilmiyorum.doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum olmuyor.....makineye çamaşır atmak işkence gibi.bir de kendi evimiz alırken at gözlüğü takılıydı galiba gözümüzde...yerleri falan fırça yapamıyorum ...foto çekip koyacağım bi ara...bana fikir verin ya ....
сanim simdi bi sey soylemek zor fotosunu koyarsan yardimci ola biliriz belki:26:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum siziGünaydın kızlaaarr :)))
Nöbet ve izin bitti yine iş...
Estoş muhtemelen rekor bende
Doğlagaz: 510
Elektrik: 135
Su: 85
![]()
digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyonispet mi yapıyon kız
diğerlerini niye bilmiyosun ki :26:
kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolargeçen akşam eşime şaka yaptım kızlar
regl oldum akşam üstü neyse
eşim geldi yaa ben hala olmadım dedim dün olmam lazımdı dedim
şöyle bi yutkundugidip test alayım mı dedi
yok daha 2 gün geçti hemen çıkmaz dedim
olursa noolcak dedim kız olursa ablasının, erkek olursa da abisinin odasına ranza alırız altlı üstlü yatarlar dedi
ama karnım ağrıyo sanki olcakmışım gibi dedim
bebek olursa pek sevinmezmiş gibi hissettim hareketlerinden (çünkü keyfi kaçmıştı)
neyse aradan 2 saat fln geçti ben yalandan wc yw gidip geldim regl oldum dedim
hadi yaaa ben de umutlanmıştım dedi
içimde burukluk oldu şimdi dedi
demek ki ben ısrar etsem çok rahat ikna ederim bebeğe
oysa ki azra 1. sınıfa başlamadan istemiyordu![]()
ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisinKızlar ben geldim
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldubanyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim
koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti
ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem
![]()
Evispurdum cadıyala zor oldu süpürgenin hortumunu tutmuş
Ben supurecem diye bırakmıyor onula birlikte gitik geldik
ayağına basacak hiç dinlemiyor
Neysemi bitti şimdi cadının çorbasını içireyim
Sonrada uyuturum mutfağın halisini sileyim
en kısa sürede koyacağım cnm...telefonum bozuldu ,bozulmasaydı hemen çker yüklerdim...:S