• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iyi aksamlar kizlar. Zulya gittinmi dr a? Ne dedi?
Bnm basim agriyo, yorgunum uykum var.:5: oglum da inat ediyo, uyumiycak.

merhaba canim:38:dr gittim ama dis doktoruna disim agriyodu da:9::9::9:
bu arada demek bu aksam topigin bekcisi sensin hayirli olsun:9::9::9::9:merak etme estos da damlar gece yarisi cadi uyutmaz simdi onu da konusurusunuz sabaha kadar:9::9::9::9::9:

Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.

Mrb CNm evde bulaşık makinası parlatıcısı varsa hemen döktü benim kociş sakar döker hemen bende parlatıcyla silerim çıkar olmazsa hemen benim formüle geçeriz:9::9:

Canım benim espri yaptım zaten sakın yanlış anlama olurmu üzülürüm sonra:38:
aaaa yanlıs anlarmıyım hıc canım benımmm sıkıntıı yokk:16::16:
yok bebekim ilk sari renk olani gorunce karisti azicik devreler sonra ben iyice yakinlastirip baktim miss gibi olmus ellerine saglik:16::16::16:
nasil kuruttun peki

tesekkurler canımm:16::16: once sıldım sonra duruladım sonra kuru havluyla ıslaklıgını aldım sonra balkonu actım ıyıce havalandı zaten petegın altında halı sımdı de kurudu sayılırr:46:

ben öyle delicesine yapılan temizliği sevmiyorum arkadaş, tamam hijen sağlarsın, düzenin tertibin olur, temizliğini yaparsın ama kendini kaybetmeye ne gerek var, ellerini parçalayana kadar temizlik olur mu? bu keyif değil işkence bence, temizlik keyifle yapılır, sonucu gördüğünde o ışıl ışıl parlaklık gözünü kamaştırınca, jilet gibi çarşaflar sıra sıra dolaba yerleştirilince tertibin rahatlığını mutluluğunu başka bir düzende bulamazsın fikrimce.
ama savaştaymış gibi yardıra yardıra yapılan temizliğe karşıyım bacılar...

not: mutfak temizlerim
banyo temizlerim
düzen tertip benim göbek adım
ütü yaparım
toz alırım, yüzey temizliği yaparım, süpürge açarım
3 ayda bir lambaları tek tek silerim

kapı silmem
cam silmem
halı silmem, yıkamam
koltuk, sandalye silmem

Son düzenleme:
merhaba canim:38:dr gittim ama dis doktoruna disim agriyodu da:9::9::9:
bu arada demek bu aksam topigin bekcisi sensin hayirli olsun:9::9::9::9:merak etme estos da damlar gece yarisi cadi uyutmaz simdi onu da konusurusunuz sabaha kadar:9::9::9::9::9:

:9:disciyemi gittin, gecmis olsun. Ben baska bisey dusunmustum. :49:Cokmu acele ediyorum ne. Hayirlisi :54: ama ama dun gece de uyuyamadim dogru durust. :14:

Back