• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet canim cilit bangin fisfisi cok guzel mesela:34:

simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitom:27::9::9::9:

iyim tatliskom:16::16::16:doktor 5 tane disimin yapilmasi gerektigini soyledi:27::27::27:simdi 1 hafta git gel kalicaz yollarda iste:27:

hosgeldin canim:38:
benim annem de komsunun kizini cagirin su sofrayi toplasin falan diye alay ederdi benle :9::9::9::9:simdi temizlik tuyolari veriyorum anneme hey gidi gunler:27::27::27:
ay ben de oyleydi ya kalkamazdim pc onunden bi ara bu topigi de o yuzden actiydim valla cok isimi yaradi benim burasi:32:
insallah senin de isinize yarar:34:

Evet azerinim evdeki paspal , temizlikçi halimle dışarıdaki Halim arasında baya fark var :27:kim der bu kız sabahtan akşama kadar ev işleriyle uğraşıyor diyeee:27: gerçi benimki her halinde güzelsin diyo ama külliyen yalan:37::1::1:

$2013-01-10 12.45.50.jpg $Ö.jpg $2013-01-10 12.45.50.jpg $Ö.jpg

evet kızlar benim halının öncesi ve sonrası tabi yüklemeyi becerebildiysemmmm:1::1:

Selam kizlar nasilsiniz bugün halı günüydü galiba masallAh size

Zuleyhacim benim ablamlarda çağırın muhtarı sofrayı kaldırdın derlerdi:30:
hehe evet sizde de oyle deniyomus :9::9::9:bu arada hosgeldin nasilsin canim
Evet azerinim evdeki paspal , temizlikçi halimle dışarıdaki Halim arasında baya fark var :27:kim der bu kız sabahtan akşama kadar ev işleriyle uğraşıyor diyeee:27: gerçi benimki her halinde güzelsin diyo ama külliyen yalan:37::1::1:
:9::9::9::9::9::9::9::9:yeni evlisiniz o yuzdendir:9::9::9::9:benim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo:27::9::9::9::9::9:
kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik:50::50::50:
gecmis olsun yelizim:26:

Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.

canlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrr:1::1: ama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm:16::16::21::21:

canlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrr:1::1: ama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm:16::16::21::21:

Canım benim espri yaptım zaten sakın yanlış anlama olurmu üzülürüm sonra:38:

Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.

merhaba canim:3::3::3:
askitomun kurunu dene cikarsa cikarsa o cikarir cikarmazsa yikamaya ver
askitom anlat su kuru:1::1::1:

yok bebekim ilk sari renk olani gorunce karisti azicik devreler sonra ben iyice yakinlastirip baktim miss gibi olmus ellerine saglik:16::16::16:
nasil kuruttun peki

buldum seniiii :17: geçmiş olsun canım hayırdır.

sağol canım şekeri tansiyonu var rahatsızlanınca hastaneye götürdük:50::50::50:

yelizimm geçmiş olsun canımm hayırdırr????

sağol rabyasım teşekkürler:16::16::16:
hehe evet sizde de oyle deniyomus :9::9::9:bu arada hosgeldin nasilsin canim

:9::9::9::9::9::9::9::9:yeni evlisiniz o yuzdendir:9::9::9::9:benim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo:27::9::9::9::9::9:

gecmis olsun yelizim:26:

sağol azerinim:16::16::16:

Back