• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet CNm şu anki alıcagım normal süpürge daha önceki dikeydi pratikti çok da güzel çekiyordu dediğim gibi tam senin işine yarıycak türden fantomundu benimkisi beyaz fıyatıda oldukça uygun sapı kırıldı ama ben hala şartlı küçük süpürge yerine kullanıyorum:16:

ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım:16:

Tamam canlarım bakacağım onuda öneren olmuştu mutlak almalıyım
Ogün kız çay poşetin döktü :47:bende yemek yapıyorum :37:
süpürgeyi gezdirmek gözüme geldi :28:

Bende bi özet geçeyim
Mutfağın ,oturma odamın ,yatak odasının ,holün halıların hepsini sildim:21: evi topladım halıları balkona havalandırmaya bıraktım
Daha sonra mutfağımı topladım temiz bulaşıkları yerleştirdim. Kirlileri dizdim sonra evi süpürdüm wc ovdum çamaşırlarımı katladım küçük papas vardı onu makinaya attım az önce astım sonrasında duş aldım saçıma fön çektim makyaj yaptım yemeği dışarıda yiycez:56: yarında dip köşe bi güzel temizliycem evi:16::16:

Hosgeldin aramiza Sen daha yeni evlisin olur ilk zamanlar öyle
Bizimden bazen alt üst oluyoruz :37:ama burya yazdığın zaman
İnsana yapma hisigeliyo Tavsiye ederim
Piyasada çok güzel Kırec söküldüler var ama kasdetigim sprey şişede olanlar
Öbürleri yani çaydanlığa dökülenler sakın :20:Deneme onlar Çelik yüzeyde iz bıraka bilir
Ama ben kimyasal kullanmam desen Ozaman limon Tuzla birazcık ov bide şirketi dene

fısfıs olanlardan tmm cnm onlardan alayım çünkü çok çirkin duruyor....

Bende bi özet geçeyim
Mutfağın ,oturma odamın ,yatak odasının ,holün halıların hepsini sildim:21: evi topladım halıları balkona havalandırmaya bıraktım
Daha sonra mutfağımı topladım temiz bulaşıkları yerleştirdim. Kirlileri dizdim sonra evi süpürdüm wc ovdum çamaşırlarımı katladım küçük papas vardı onu makinaya attım az önce astım sonrasında duş aldım saçıma fön çektim makyaj yaptım yemeği dışarıda yiycez:56: yarında dip köşe bi güzel temizliycem evi:16::16:

:nazar::nazar:Maşallah canim
İyi gezmezler askınız bol olsun:16::16:

Bende bi özet geçeyim

ay Allahım be ne kadar pasaklıymışım haberim yok:52::52::52: bu kadar iş yap bir de üstüne fön çek valla bravo bayanlar...bende böyle olcam :46:

bu arada madem aranıza katıldım...bende yazayım bugun yaptıklarımı:
evi süpürdüm,sildim,toz aldım,mutfak dolaplarının üstünü gelişi güzel sildim,bulaşık makinasını boşalttım
yapacaklarım ise;1 haftadır sileceğim salon halımı sileceğim
mutfak çekmecem çok dağılmış onu toparlıcam.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

ay Allahım be ne kadar pasaklıymışım haberim yok:52::52::52: bu kadar iş yap bir de üstüne fön çek valla bravo bayanlar...bende böyle olcam :46:

cornella merhaba canım hoşgeldin öncelikle ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim henüz bebiş yok benim de ama istiyoruzz:nazar: benimde cok monoton bir hayatım vardı ıs yapmayı canım istemezdi takii burayı bulana kadarr inan gaza gelip iş yapıyorumm burdakı kızlar super bugun askitomunn yöntemiyle mutfak halımı sildimm süper oldu çok öğreneceğin sey var burada aramızaa hoşgeldinnnn:16::16:

Bende bi özet geçeyim

bizde yemekten sonra cıkıcaz askitommm ama ben saclara dokunmadımm çok uzadılar çünküü bugün işler tamam yarın kuaföre gidicem saçlar kesilecekkkk:21::21:

bu arada madem aranıza katıldım...bende yazayım bugun yaptıklarımı:
evi süpürdüm,sildim,toz aldım,mutfak dolaplarının üstünü gelişi güzel sildim,bulaşık makinasını boşalttım
yapacaklarım ise;1 haftadır sileceğim salon halımı sileceğim
mutfak çekmecem çok dağılmış onu toparlıcam.şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Hadi Kolay gelsin canim :16:
bende bı yemeğe gireseyim dünden yemek var sadece salata yapacam :56:
AZERİM inşallah iyisindir :16:

iyi akşamlar berayımmm valla bende merak ediyordum seni görünmez oldun bi anda nasılssınnn canımm:16::16::16:

Çokk Sağol kuzum iyiyim ben. Daha yeni direksiyon dersinden geldim yine. Eşim Nöbetçi Bugün. Bende takılıyorum tek başıma.
Sen Ne yapıyosun canım ??:16::16:

direksiyon dersini kimden alıyosun cnm :26:

ilerlettin mi peki nasıl geçiyo :44:

ehliyetin var mı :26:

Canım Ehliyet alıcam İşte sürücü Kursunda Hocalar Var onlardan alıyorum dersi.

Şubatın 2 'sinde Sınav var İşte. Ona giricemm:55::55:

Çook ilerleme oldu bende. Artık çok rahat Araba Kullanabiliyorum. Derse Gittiğim İyi oldu yani.

gunaydin canim:3::3::3:buyuk temizlik var desene
ben gecen ay yaptim ama yine ustunden soyle bi gecicem:21:

amin canim tesekkur ederim:16::16::16:

biz de seni ozledik berayim nasil gidiyo dersler:16:

Dersler İyi gidiyorr bebekim. İştee akşama kadar araba sürüp duruyorum. İyicee alıştım yanii:13::13::13:

bizde yemekten sonra cıkıcaz askitommm ama ben saclara dokunmadımm çok uzadılar çünküü bugün işler tamam yarın kuaföre gidicem saçlar kesilecekkkk:21::21:

Benim saçlarda uzun CNm bakımı zor oluyo gercekten kestirmek istiyorum ama kociş izin vermiyor çok seviyo saçlarımı bende dokunmuyorm:1::1:

kizlar ben bi tek mutfagin halisini sile bildim
kizim izin vermiyo ki tepemde dolaniyo
ona kofte yaptim yedirdim uyuttum geldim iste fotolar:34:
oncesi:1:
hu3d1.jpg
bu arada o terlikler benim terliklerim:9::9::9::9:
sonrasi:1:
hu3f1.jpg

anam ne farki var demeyin bi de su suya bakin:27::27::27::27::27:
hu3ff.jpg

sizin fotolari da beklerim:32::32::32:
bu kaaaa gözümüze soktun artık görmemek imkansız oldu:27:
Çokk Sağol kuzum iyiyim ben. Daha yeni direksiyon dersinden geldim yine. Eşim Nöbetçi Bugün. Bende takılıyorum tek başıma.
Sen Ne yapıyosun canım ??:16::16:

Canım Ehliyet alıcam İşte sürücü Kursunda Hocalar Var onlardan alıyorum dersi.

Şubatın 2 'sinde Sınav var İşte. Ona giricemm:55::55:

Çook ilerleme oldu bende. Artık çok rahat Araba Kullanabiliyorum. Derse Gittiğim İyi oldu yani.

Dersler İyi gidiyorr bebekim. İştee akşama kadar araba sürüp duruyorum. İyicee alıştım yanii:13::13::13:
yaa sürücü kursunda öyle satlerce direksiyon dersi vermiyolar ki
sen ayriyeten bi ücret karşılığında özel olarak mı alıyosun onu anlayamadım:44:

bu kaaaa gözümüze soktun artık görmemek imkansız oldu:27:

yaa sürücü kursunda öyle satlerce direksiyon dersi vermiyolar ki
sen ayriyeten bi ücret karşılığında özel olarak mı alıyosun onu anlayamadım:44:

Canım 20 -25 Dakika arasında Sürüyorum arabayı.Daha sonra diğer arkadaşlar sürüyor..

Sonra Ben Tekrar sürüyorum. Yani zaten akşama kadar 3-4 kere sürmüş oluyorumm tatlım.

Hayır Ben ayrıyeten para filan vermiyorum. Bu cumartesi Günü direksiyon sınavı var o yüzden hafta içi araba sürdürdüler.:55::55:

merhaba kızlar:3: topik harika :nazar:
bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
şimdi 2 kız bende ben napıcam bakalım,
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
hele soğukta kedi gibi sıcak yer arıyom:52:
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv:24:

birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo:33:

bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv:24:

birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo:33:
Mrb CNm hoş geldin aramıza buraya takılırsın eminim işlerin yoluna girecektir her gün aksatmadan işlerini yapıp buraya rapor veririrsen sorunun kökten çözülür:16:
Bide her ay halıları yıkamaya vermene çok şaşırdım dogrusu:53: yılda 2 kez yeterli onun dışında azcık kirlendiğinde hemen silsen kiri birikmez rahatlıkla çıkar zaten bizim topikçe sildiğimiz karışım aspirin beyaz sabun ve kir çöz bunları karıştırıp halı ve koltukları siliyoruz pırıl pırıl oluyoo:21::21:

fısfıs olanlardan tmm cnm onlardan alayım çünkü çok çirkin duruyor....
evet canim cilit bangin fisfisi cok guzel mesela:34:
Bende bi özet geçeyim
simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitom:27::9::9::9:
Hadi Kolay gelsin canim :16:
bende bı yemeğe gireseyim dünden yemek var sadece salata yapacam :56:
AZERİM inşallah iyisindir :16:
iyim tatliskom:16::16::16:doktor 5 tane disimin yapilmasi gerektigini soyledi:27::27::27:simdi 1 hafta git gel kalicaz yollarda iste:27:

hosgeldin canim:38:
benim annem de komsunun kizini cagirin su sofrayi toplasin falan diye alay ederdi benle :9::9::9::9:simdi temizlik tuyolari veriyorum anneme hey gidi gunler:27::27::27:
ay ben de oyleydi ya kalkamazdim pc onunden bi ara bu topigi de o yuzden actiydim valla cok isimi yaradi benim burasi:32:
insallah senin de isinize yarar:34:

Back