• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
askitommmmmmm sana nasıl teşekkür etsem azdırr senin halı kürünü uyguladımmmm:1::1: halıda ne leke kaldı ne bişeyy çok teşekkür ederimmmm :16::16: mutfak halısını sildim çamaşır odasını yerleştirdim katlanacak çamasırlar var makinaya camasır attımm şimdi ev süpürcem silcem toz alcam aynaları silcemmm yemek kalır bugun onuda kociş düşünsünn dimi ama:21::21:

ne demek cnm benim hayat paylaşınca güzel:9::9: güle güle kirletin :16:
ben dip köşe temizliği yarına bırakıcam bugün ek işlerimi halletmem lazım sana da kolay gelsin cnm..

hosgeldin canim:16::16::16:omer nasil?:emir_bebek:
Hosbulduk cnmmm:38: omer cok iyi masallah. Bi guzel canima okuyo:52: bu ara kablo bagcik kurdele, telefon, kumanda v.s favorileri. Prensesim napiyo bakalim? Bebis haberi gelmiyomu daha?:16:
Bende kendime çok güldüm biraz acemiyimde resim yükleme konusunda:17::17::17:

Bende de olmustu canim. Tabletten gonderdigimde. :1:

iste cekmecem:21::21::21::21::21::21:bunlar daha bi kismi:9::9:
hu4dc.jpg

hu4fc.jpg

aksam dis hekimine gidicem bu arada:25:
cornella hosgeldin buyur sen de katil bize:3:
Çekmecen süper olmuş canim şimdi anladım karton meselesini:128::128::128:

anam bu ne oldu yanlış oldu:60::60::60::60:
bu süpürgem değil istediğim saç rengi:9::9::9::9:
Zate n yoruldum Buda iyi gedi çok güldüm Allah iyiliğini versin
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

internetten yükledim cnm benim:16::16:
Ben onuda yapamıyor :37: pc özürlüyüm de biraz:31::30:

İpliklerin iğnelerin olduğu çekmecem he dağınıklık şimdi derli toplu nasıl mı bitsen dikiş kutusu aldım Allah razı olsun onu çıkarandan herşey derli topluyordu hemde çekmecemde bana kaldı:))) isteyen varsa temini yollayabilirim fiyatında çok uygun 18tl kargo bedava kaynın satıyorsa:):):):):)

Bende istiyorum canim ama
Ama pratik süpürge arıyorum canim
Dikey Yada jarzli istiyorum :42:
Gece gün bı konu actım ama :53::53:
iki yorum geldi yanlış yere açtığım icin

CNm benim dikey vardı çok memnundum çokda güzel çekiyordu ama kırıldı
Şimdi bunu aldım nette çok memnun kalan tavsiye eden var torbasız çekim gücüde fazlaymış süpürünce halılar silkelenmiş gibi oluyormuş ona güvenerek aldım

CNm benim dikey vardı çok memnundum çokda güzel çekiyordu ama kırıldı
Şimdi bunu aldım nette çok memnun kalan tavsiye eden var torbasız çekim gücüde fazlaymış süpürünce halılar silkelenmiş gibi oluyormuş ona güvenerek aldım

Bu süpürge gibi herhade dimi

hosgeldin canim:16::16::16:omer nasil?:emir_bebek:

:60::60::60::60::60::60::60::60:anam ben de diyom bu kizin saclarina supurge falan mi demek istiyo simdi:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

guzel bi seye benziyo gule gule kullan canim:16::16::16:

cok zorla kendini canim yavas yavas
bu arada tanisalim mi:16:

tanışalım cnm...27 yasındayım 2 yıllık evliyim..henüz çocuk yok...bol bol sınava girip çkııyorum monoton ötesi bır hayatım var...:52::52:

Son düzenleme:
kızlar hani sular çok kireçli oldugunda musluklarda lekeler oluyor ya siz onları ne ile siliyorsunuz...bir de benım mutfak tezgahım da hep su lekesi oluyor sanırım kreçten onlarda geçmiyor ne yapabilirim...

Bu süpürge derken CNm hangi süpürgeyi kastettin:26:

O sırada kızım uyandı tam aciklayici yazmamadım
Ben daha pratik bı şey arıyorum hani komplo hortum
Gibi şeyle uğraşmayayım diye benim yaramaz :emir_bebek:
Bi şey dokdugu zaman hemen uğraşmada temizleye bilmeliyim
Ondan sordum ama zanedersem seni gösterdiğin normal süpürge
bakma canim

Son düzenleme:
O sırada kızım uyandı tam aciklayici yazmamadım
Ben daha pratik bı şey arıyorum hani komplo hortum
Gibi şeyle uğraşmayayım diye benim yaramaz :emir_bebek:
Bi şey dokdugu zaman hemen uğraşmada temizleye bilmeliyim
Ondan sordum ama zanedersem seni gösterdiğin normal süpürge
bakma canim

Evet CNm şu anki alıcagım normal süpürge daha önceki dikeydi pratikti çok da güzel çekiyordu dediğim gibi tam senin işine yarıycak türden fantomundu benimkisi beyaz fıyatıda oldukça uygun sapı kırıldı ama ben hala şartlı küçük süpürge yerine kullanıyorum:16:

kızlarr bugünün özetini geçeyim:
mutfak halısı silindi
mutfak toparlandı
kuruyan çamaşırlar katlandı
makinaya çamaşır atıldı onlar asıldı
çamaşır odası düzenlendi
ev süprüldü silindi
toz alındı
aynalar silindi ama çok yoruldumm yaaaaa:52::52:
buzlukta mantı vardı onu çıkardım canım mantı istedi akşama mantı yapıcam dünden çorbamda vardı yemekte tamam
bi wc banyo temizlencek onu da ya akşam yada yarın yapıcamm bide mutfak balkonunu toparlıcammm:21::21:

ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım:16:

kızlar hani sular çok kireçli oldugunda musluklarda lekeler oluyor ya siz onları ne ile siliyorsunuz...bir de benım mutfak tezgahım da hep su lekesi oluyor sanırım kreçten onlarda geçmiyor ne yapabilirim...

tanışalım cnm...27 yasındayım 2 yıllık evliyim..henüz çocuk yok...bol bol sınava girip çkııyorum monoton ötesi bır hayatım var...:52::52:
Hosgeldin aramiza Sen daha yeni evlisin olur ilk zamanlar öyle
Bizimden bazen alt üst oluyoruz :37:ama burya yazdığın zaman
İnsana yapma hisigeliyo Tavsiye ederim
Piyasada çok güzel Kırec söküldüler var ama kasdetigim sprey şişede olanlar
Öbürleri yani çaydanlığa dökülenler sakın :20:Deneme onlar Çelik yüzeyde iz bıraka bilir
Ama ben kimyasal kullanmam desen Ozaman limon Tuzla birazcık ov bide şirketi dene

Son düzenleme:
ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım:16:

Evet benimkide fantom hamarat şimdi hatırladım:9:

Back