En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

oo süpermişş bende soğan sarımsak işini yapıyorum bakliyat falan toptan.

Allah kolaylık versin canım alnınınn akıyla ağırlarsın İnşallahh.

Hey Maşallahhh

dun yilbasi agacimizin fotosunu cektim kizim uyusun eklicem bakalim begenicekmisiniz
bu arada kizlar ana sayfamiz guncellendi

bende alıcam da alamadım bir türlü. Artık haftaiçi bakıcam iş çkışı süslücem daha..

Kızlarr bir de yılbaşı geliyor malumm.. Ben pazartesi günü çalışacağım tabii ki. Salı günü tatiliz. Eve de ancak 18. 15 falan o ara varıyorum gerçi öğrenci olmazsa daha erken gidebilirim. Güzel menüler hazırlamak istiyorum az ama öz. Kafamda birşeyler var tabii ama diyrum ki bu hafta yılbaşı menülerimizi yazsak aşağı yukarı pazar akşamından zeytinyağlıları yapayım diyorum çorba falan onşarda akşamdan olsun. Tavuğu parça tavuk alıcam but olarak onları da haşlayıp dolaba koyayım fırında daha çabuk pişer bir üstü kızarsa tamam. Tavuğun güzel kızarması için, salça, yoğurt, istenirse bal, baharat, sıvıyağ katın sürün tavuğa süper kızarıyor. Ben bal kullanmıyorum ama. Bu sefer az birşey kullanıcam galiba..

günaydın hatunlar... oğlum grip oldu,burun tıkanık faln bakalım kaç gün sürecek, ara ara gelmeye çalışcam. ilaç hemen vermek istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç içirmem oğluma meyve ve sebzelerden çaylar çorbalar veririrm öyle iyileşir ama bu defa ciddi görünüyor

GECMİŞ OLSUN CNM bende ılac vermedım ınatla ama oksurugu falan arttık mecbr bu hafta antıbıyotıge basladım

kızar ben hamişim hiç göbüşüm çıkmıyo diye üzülüodum bugün bi baktım hafif dışarı dogru acaba dedim gaz flanmı içime çekmeye çalıştım yok gelmiyo demekki bebiş:)3.5 aylık oldu:) ama dışardann görünmüo karnım çıplakken görünüo:)

Gunaydin kizlarr kac gundur yokumm evle ugrasiyorum cok ozledim sizi.kayinvalidemin koltulklarini beyeniyodum saolsun oda hemen degiselim dedi.degistik ama cocuklar deri koltugun bazi yerlerini kalemle cizmis tukenmez kalem bu arada.deriden kalem lekesi nasi cikar bi bilginiz varsa bana yardimci olurmusunuzz

kızlar ben geldim
evimi dip köşe süpürdüm sildim toz aldım yemeklerimi yaptım mutfagımı temizledim beyaz esyalarımı sildim dün geceden wc yle lavaboyu ovmuştum ,banyoyu tekrardan sildim paspaslarını serdim şimdide duşa gircem sonrada evi son kez bi kontrol edip misafrlerimi bekliycem

gunaydın kızlar nasılsınızzzzz benım pek keyfım yok ama yınede aradaaa bakarım buraya
gunaydin canim iyiz sen nasilsin
koce kişisine gıcıgım bugunnn cok sınır ettı benı burda neyse anlatmıımmm
koce kisisi kim yahu:26:
aaa bak bu yilbasi menusu super fikiryapariz benim yapicagim yemekler her ne kadar kendi mutfagimizdan bile olsa belki icinde begendikleriniz cika bilir
ee ne de olsa damak zevklerimiz bir
bu arada bi kac gune cok guzel yilbasi salata tarifleri yazicam bekleyin cok sekerler
gecmis olsun canim havalar sogudu hemen basladi gripler falan:26:
ooo baya buyumus kiz
gecen sordum ama gormedin heralde cinsiyeti falan belli mi kuzunun doktora gittin mi

kocası yawwww

buarada benı sormamıssın kustum laaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…