En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hosgeldin canimoo kaynana pek eli acik cikti
valla kizlar aspirinle siliyolar deri koltugu falan ama ben de bi yerde sac spreyi skip sildiginde temizlendigini okumustum
hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitom

kizlar iste yilbasi agacimiz
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo

bu da kapi susumuz

bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim

Son düzenleme:
hosgeldin canimoo kaynana pek eli acik cikti
valla kizlar aspirinle siliyolar deri koltugu falan ama ben de bi yerde sac spreyi skip sildiginde temizlendigini okumustum

hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitom

teşşekkr ederim azerinim elimden geleni yapmaya çalışıyorum duştan çıktım uyku bastı walla sızıp kalıcam ortada galiba

hep boyleee ılk hamıslıktee göbegımız cıksın dıyee beklerızz:):) cıkıncada nasıl gıtck bu kılolar derız ılk hamıslkte bıraz gec belırgınlesır gobek cnm genelde merak etme 2.de hop dıye gobus ortada hehehe gorende benı 2.yı yaptım sanır hayırrr yok ama kk hatunlarını takıpteyım:):)

kocam ya kzıdırdı benı bırz keyıfsızım

aaa niye canim ne dedi de kizdirdi seni:26:

kaç gündür rapor da veremedim gerçi doğru dürüst iş yapamadım günlerdir miniğimden
bugün ki işlerim evi süpürücem silicem, makinada bebemin çamaşırları var onları çıkarıp asıcam,
sobayı doldurdum onu yakıcam birazdan,wc lavoboyu dün ciflemiştim. çocukların komidinleri dolapları düzenlenicek,
eşim 2-3 gibi gelebilirse bebemi dr.a götürücez, bu kadar eğer eşim geldikten sonra tekrar gitmezse buz dolabının içini dışını silip düzenlicem o bebişe bakarken.

hosgeldin vuslatim iyilesti mi senin kuzu:26:
evet ben yaptim hatta nisanliyken esimin dogum gunune kalp seklinde yapmistim dur telde bulursam eklerim

bu da esime nisanliyken yaptigim dogum gunu pastasi uzerinde kirmizi mum var ama pek gozukmuyo
esimin ismini yazmistim
Eki Görüntüle 586048

kocaman bir maşallah diyorum sana azerinimm
canım iyileşmedi daha öksürüyor eşim gelicek dr.a götürücez

mrb cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın
sorma çok yogunum bana misafr gelen gelene maşallah temizlikle yemekle baya bi haşır neşir oldum bu ara

bende iyiyim canım bebişimle uğraşıyorum canım kaç gündür yılbaşına enerjin klalmıcak kuzum senin

Son düzenleme:

nesi var kucuk kuzunun canim:26:topigin butun bebeleri hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…