- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.641
hosgeldin canimGunaydin kizlarr kac gundur yokumm evle ugrasiyorum cok ozledim sizi.kayinvalidemin koltulklarini beyeniyodum saolsun oda hemen degiselim dedi.degistik ama cocuklar deri koltugun bazi yerlerini kalemle cizmis tukenmez kalem bu arada.deriden kalem lekesi nasi cikar bi bilginiz varsa bana yardimci olurmusunuzz
hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitomkızlar ben geldim
evimi dip köşe süpürdüm sildim toz aldım yemeklerimi yaptım mutfagımı temizledim beyaz esyalarımı sildim dün geceden wc yle lavaboyu ovmuştum ,banyoyu tekrardan sildim paspaslarını serdim şimdide duşa gircem sonrada evi son kez bi kontrol edip misafrlerimi bekliycem
Pisiiiiiii canım çok özledim seni nerelerdesin ugramiyosun
Abla ev okul ders ugrasıyorum ya ne olsun işteBende seni özlediiiiiimmm
hosgeldin canimoo kaynana pek eli acik cikti
valla kizlar aspirinle siliyolar deri koltugu falan ama ben de bi yerde sac spreyi skip sildiginde temizlendigini okumustum
hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitom
kizlar iste yilbasi agacimiz
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo
Eki Görüntüle 586029
bu da kapi susumuz
Eki Görüntüle 586030
bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim
Eki Görüntüle 586032
hehe masada uyuya kalma da askitomteşşekkr ederim azerinim elimden geleni yapmaya çalışıyorumduştan çıktım uyku bastı walla sızıp kalıcam ortada galiba
Azerinn yok canim ya cikmiyo:2:
teşşekkr ederim azerinim elimden geleni yapmaya çalışıyorumduştan çıktım uyku bastı walla sızıp kalıcam ortada galiba
hosgeldin vuslatim iyilesti mi senin kuzu:26:waaooowww harika görünüyor azerinimpastayıda sen mi yaptın tatlım
kızar ben hamişim hiç göbüşüm çıkmıyo diye üzülüodum bugün bi baktım hafif dışarı dogru acaba dedim gaz flanmı içime çekmeye çalıştım yok gelmiyo demekki bebiş:)3.5 aylık oldu:) ama dışardann görünmüo karnım çıplakken görünüo:)
gunaydin canim iyiz sen nasilsin
koce kisisi kim yahu:26:
aaa bak bu yilbasi menusu super fikiryapariz benim yapicagim yemekler her ne kadar kendi mutfagimizdan bile olsa belki icinde begendikleriniz cika bilir
ee ne de olsa damak zevklerimiz bir
bu arada bi kac gune cok guzel yilbasi salata tarifleri yazicam bekleyin cok sekerler
gecmis olsun canim havalar sogudu hemen basladi gripler falan:26:
ooo baya buyumus kiz
gecen sordum ama gormedin heralde cinsiyeti falan belli mi kuzunun doktora gittin mi
hep boyleee ılk hamıslıktee göbegımız cıksın dıyee beklerızz:):) cıkıncada nasıl gıtck bu kılolar derız ılk hamıslkte bıraz gec belırgınlesır gobek cnm genelde merak etme 2.de hop dıye gobus ortada hehehe gorende benı 2.yı yaptım sanır hayırrr yok ama kk hatunlarını takıpteyım:):)
kocam ya kzıdırdı benıbırz keyıfsızım
ask cımm n'aber canım görüşemedik epeydirsen bu ara bayağı yoğunsun sanırım canım
hosgeldin vuslatim iyilesti mi senin kuzu:26:
evet ben yaptim hatta nisanliyken esimin dogum gunune kalp seklinde yapmistim dur telde bulursam eklerim
bu da esime nisanliyken yaptigim dogum gunu pastasi uzerinde kirmizi mum var ama pek gozukmuyo
esimin ismini yazmistim
Eki Görüntüle 586048
mrb cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın
sorma çok yogunum bana misafr gelen gelene maşallah temizlikle yemekle baya bi haşır neşir oldum bu ara
kaç gündür rapor da veremedimgerçi doğru dürüst iş yapamadım günlerdir miniğimden
bugün ki işlerim evi süpürücem silicem, makinada bebemin çamaşırları var onları çıkarıp asıcam,
sobayı doldurdum onu yakıcam birazdan,wc lavoboyu dün ciflemiştim. çocukların komidinleri dolapları düzenlenicek,
eşim 2-3 gibi gelebilirse bebemi dr.a götürücez, bu kadareğer eşim geldikten sonra tekrar gitmezse buz dolabının içini dışını silip düzenlicem o bebişe bakarken.
mrb cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın
sorma çok yogunum bana misafr gelen gelene maşallah temizlikle yemekle baya bi haşır neşir oldum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?